Ο ΑΕΤΟΣ ΤΩΝ ΑΓΡΑΦΩΝ

Ο  ΑΕΤΟΣ ΤΩΝ ΑΓΡΑΦΩΝ
radiovoylpi.listen2myradio.com

Τρίτη, 21 Ιανουαρίου 2014

Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας έχοντας ως προτεραιότητα την προβολή των αγροτικών προϊόντων ποιότητας που περιλαμβάνει το Επιχειρησιακό Σχέδιο «Καλάθι της Περιφέρειας»


ΕΛΛΗΝΙΚΗ  ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
   
ΓΡΑΦΕΙΟ  ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ
ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ  & ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΗΣ

Υψηλάντη1, Τ.Κ. 35100-Λαμία
Τηλ.: 2231351277, 2221353792
Fax.: 2231051964,2221036056Δ Ε Λ Τ Ι Ο     Τ Υ Π Ο Υ
Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας έχοντας ως προτεραιότητα την προβολή των αγροτικών προϊόντων ποιότητας που περιλαμβάνει το Επιχειρησιακό Σχέδιο «Καλάθι της Περιφέρειας» με τα ισχυρά ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα, όπως είναι η τοπικότητα, η πολιτιστική κληρονομιά κ.λ.π., αλλά και την ενίσχυση της εξωστρέφειας αυτών και την προώθησή τους στην εθνική και διεθνή αγορά, θα συμμετάσχει στην 25η AGROTICA Διεθνή Εκθεση Γεωργικών Μηχανημάτων,

Δελτίο τύπου υπογράφει ο Πολιτευτής Ευρυτανίας των Ανεξάρτητων Ελλήνων αναφορικά με το λουκέτο στα Νηπιαγωγεία Παλαιοκατούνας, Αγράφων και Γρανίτσας


 
Αρ.Πρωτ Α/012                                     Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2014

Δελτίο τύπου υπογράφει ο Πολιτευτής Ευρυτανίας των Ανεξάρτητων Ελλήνων αναφορικά με το λουκέτο στα Νηπιαγωγεία Παλαιοκατούνας, Αγράφων και Γρανίτσας και σχολιάζει την απάντηση του Υπουργού Παιδείας σε σχετική ερώτηση κατά τον κοινοβουλευτικό έλεγχο, που κατέθεσε για λογαριασμό του ο Βουλευτής Επικρατείας των Ανεξάρτητων Ελλήνων Τέρενς Κουίκ, δηλώνοντας την ντροπή που νιώθει ο ίδιος προσωπικά για την ανεπάρκεια της πολιτικής ηγεσίας σε Εθνικό και Τοπικό επίπεδο για το αναφαίρετο δικαίωμα στην γνώση για όλα τα Ευρυτανόπουλα.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 
Υποκρισία, εμπαιγμός και αδιαφορία χωρίς τέλος !
Ο Υπουργός της Συγκυβέρνησης απαντά με γενικόλογες αναφορές μη δίδοντας ημερομηνία αναπλήρωσης εκπαιδευτικού στο νηπιαγωγείο Παλαιοκατούνας.
Χάθηκαν στους αριθμούς και ξέχασαν τον άνθρωπο.
Μια κυβέρνηση βουτηγμένη σε τεχνοκράτες πλεονάζουσας κοινωνικής ανεπάρκειας.
Εμείς ως οφείλαμε χτυπήσαμε εγκαίρως το καμπανάκι στην κυβέρνηση με ερώτηση μας από 9-12-13 και ενώ το νηπιαγωγείο Παλαιοκατούνας έχει βάλει λουκέτο ήδη από τον Νοέμβριο του 2013 και ενώ τα Ευρυτανόπουλα δεν έχουν ανοιχτό το νηπιαγωγείο τους, οδεύουμε στον Φεβρουάριο του 2014.
Η διεύθυνση πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης τι απαντά; Οψόμεθα.
Προς ενημέρωση της τοπικής κοινωνίας τόσο στην Παλαιοκατούνα όσο και στο σύνολο του Νομού Ευρυτανίας σας επισυνάπτουμε την απάντηση του Υπουργού και αφήνουμε τα συμπεράσματα στην δική σας κρίση.
Ο κος Βουλευτής Ευρυτανίας αν και απασχολημένος με την Ελληνική Δικαιοσύνη αυτή την περίοδο τι έχει ν απαντήσει για τις υποσχέσεις του ότι στις 8 Ιανουαρίου θα πήγαινε η νηπιαγωγός στην Παλαιοκατούνα; Έχασε το δρόμο;
Ίδια κατάσταση επικρατεί στα νηπιαγωγεία Αγράφων και Γρανίτσας.
Πολίτες καταδικασμένοι σε μαρασμό και εξαθλίωση Ευρυτανόπουλα καταδικασμένα στην αμάθεια, γιατί η ζωή τα έφερε σ έναν ιερό και ευλογημένο τόπο με ανύπαρκτο κράτος και πολιτικούς ανεύθυνουπεύθυνους!
Θα φανούν στις εκλογές τότε που όλα θα παρουσιαστούν καλώς καμωμένα.

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ κ. ΜΠΟΥΡΑΝΤΑ 

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                               
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ                             Λαμία 20-01-2014
ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ                                         Αρ. Πρωτ. 6819/64
Υψηλάντη 1
35100 Λαμία                                              
Τηλ. 22310-52992                                      
FAX:22310-32957                                         
ΠΡΟΣ: κ. Αθανάσιο Μπουραντά
          
ΚΟΙΝ. – κ.κ.  Αντιπεριφερειάρχες
 -  Περιφερειακούς  Συμβούλους Εύβοιας
 -  Γ.Δντή Αναπτ/κου Προγρ/σμού    
    Περιβάλλοντος και υποδομών     
    κ.Αν. Παπαναστασίου
 - Προϊσταμένους Υπηρεσιών Π.Ε. 
   Εύβοιας 


κ. Μπουραντά
Είναι γνωστό, ότι σας έχουν αφαιρεθεί με απόφασή μου όλες οι αρμοδιότητες αφού σύμφωνα με το Νόμο τις αρμοδιότητες των Αντιπεριφερειαρχών καθορίζει ο Περιφερειάρχης (αρθρ. 160 παρ. 3γ του Ν.3852/2010).