Ο ΑΕΤΟΣ ΤΩΝ ΑΓΡΑΦΩΝ

Ο  ΑΕΤΟΣ ΤΩΝ ΑΓΡΑΦΩΝ
radiovoylpi.listen2myradio.com

Παρασκευή, 17 Ιανουαρίου 2014

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΗΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΣΑΡΑΚΑΤΣΑΝΑΙΩΝ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ «ΒΑΣΙΛΟΚΛΟΥΡΑ-ΜΠΟΥΚΒΑΛΑ 2014»

Τρίτη, 14 Ιανουαρίου 2014. Δημοσιεύθηκε στην κατηγορία Ανακοινώσεις
ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΗΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΣΑΡΑΚΑΤΣΑΝΑΙΩΝ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ «ΒΑΣΙΛΟΚΛΟΥΡΑ-ΜΠΟΥΚΒΑΛΑ 2014»
Το Διοικητικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Σαρακατσαναίων θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά όλους τους συντελεστές της εκδήλωσης «ΒΑΣΙΛΟΚΛΟΥΡΑ – ΜΠΟΥΚΒΑΛΑ» που πραγματοποιήθηκε στις 11 & 12 Ιανουαρίου 2014 στην πόλη του Αγρινίου. Για αυτόν τον λόγο, θα αναφερθούν παρακάτω ονομαστικά όλα τα άτομα που πρόσφεραν τις πολύτιμες υπηρεσίες τους  για επιτυχή πραγματοποίηση της εκδήλωσης. 

Φεστιβάλ Ορειβατικού σκι Καρπενήσι 17-19 Ιανουαρίου 2014

Παρασκευή 17 Ιανουαρίου

Συνεδριακό κέντρο Καρπενησίου18.30 Έναρξη
19.00 Χαιρετισμοί
19.05 From Poseidon to Zeus 10'
             Τσούτσιας Χρήστος/Klaoudatos ski tv GR
Την Άνοιξη του 2013 τρεις αθλητές της εταιρίας Dynafit επισκέφτηκαν τον Όλυμπο με σκοπό να ανεβούν από την θάλασσα στην κορυφή του βουνού με ιδίες δυνάμεις σε μία μέρα, χρησιμοποιώντας τα τρία αγαπημένα τους αθλήματα, ποδήλατο, τρέξιμο και σκι. Αφού οι αθλητές πήραν τις ευλογίες του Ποσειδώνα έβαλαν τα δυνατά τους με σκοπό να συναντήσουν την ίδια μέρα το Δία.Αυτός είχε άλλη γνώμη, σταματώντας την προσπάθεια τους και κρατώντας τους απέναντι απ΄ το θρόνο του μια μέρα ακόμη, δίνοντας τους την ευκαιρία να ζήσουν για μια νύχτα στην κατοικία των Θεών.

Παρουσίαση λευκώματος Ομοσπονδίας Ευρυτανικών Συλλόγων (Ο.Ε.Σ.) για τα 25 χρόνια λειτουργίας της .
Ο . Ε . Σ                                                             Αριθ.Πρωτ. 2/14-01-2014
Κλεισθένους 17
Τ.Κ. 105-52
Αθήνα Τηλ.-
Fax: 210 3834451                                                                
 Mail: oesevrytanias@gmail.com

                                           ΔΕΛΤΙΟ  – ΤΥΠΟΥ
Κυριακή 12 Ιανουαρίου-Μια ξεχωριστή ημέρα για την ΟΕΣ
Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε, από την  Ομοσπονδία Ευρυτανικών Συλλόγων (Ο.Ε.Σ.) την Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2014 και ώρα 10:30 π.μ. στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων, Ακαδημίας 50 στην αίθουσα " Αντώνης Τρίτσης",  η παρουσίαση του Λευκώματος  αποτελούμενο  από (429 σελ.) για τα 25 χρόνια διαδρομής και δράσης της ΟΕΣ στα Ευρυτανικά «γίγνεσθαι», από τους: Λάμπρο Τσιτσάνη, Δημ. Καλύβα, Λάμπρο Γατή, Ηλία Προβόπουλο και με συντονιστή της όλης άψογης και επιτυχημένης εκδήλωσης τον κ. Ηλία Μπουμπουρή. Τα σχόλια που ακούστηκαν μέσα και έξω από την αίθουσα ήταν πολύ θετικά, το δε λεύκωμα έγινε ανάρπαστο.