Ο ΑΕΤΟΣ ΤΩΝ ΑΓΡΑΦΩΝ

Ο  ΑΕΤΟΣ ΤΩΝ ΑΓΡΑΦΩΝ
radiovoylpi.listen2myradio.com

Τρίτη, 14 Ιανουαρίου 2014

ΔΗΜΟΣ ΑΓΡΑΦΩΝ Εγγραφή θεμάτων στην ημερήσια διάταξη όπως προβλέπετε από το άρθρο 67 του δημοτικού κώδικα περί σύγκλησης δημοτικού συμβουλίου κατόπιν αιτήσεως του 1/3 των μελών του ως εξής :

                            ΔΗΜΟΣ ΑΓΡΑΦΩΝ
                                                                                               ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ
                                                                                             ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Σ

     ΜΠΑΜΠΑΛΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ                              
ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑΣ                                                                   
             Δ.Σ ΑΓΡΑΦΩΝ                                                                                                 
          ΤΗΛ: 6974437507ΘΕΜΑ: Εγγραφή θεμάτων στην ημερήσια διάταξη όπως προβλέπετε από το άρθρο 67 του δημοτικού κώδικα περί σύγκλησης δημοτικού συμβουλίου κατόπιν αιτήσεως του 1/3 των μελών του ως εξής :

Θέμα 1. Άμεση απόδοση αντιγράφων όλων των χρηματικών ενταλμάτων που κόπηκαν το 2013 στον επικεφαλή της μειοψηφίας.
 
Θέμα 2. Η κατάσταση οφειλών όπως ημερομίσθια εργατών και μηχανημάτων του δήμου από 01/01/2011 έως και σήμερα να έρθει αναλυτικά στο δημοτικό συμβούλιο.

Θέμα 3. Δρομολόγηση διαδικασίας τακτοποίησης των παλαιών οφειλών των καποδιστριακών δήμων από την συναίνεση των οποίων προέκυψε ο νέος καλλικρατικός δήμος Αγράφων.  Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι :

ΜΠΑΜΠΑΛΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ
ΚΑΤΣΙΦΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ
ΤΣΙΑΜΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ
ΚΙΤΣΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΤΟΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΤΕΛΩΝΗΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ
ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΚΑΤΣΙΑΔΑΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ
ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ 
ΓΚΟΡΟΓΙΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 
ΜΑΚΑΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ

Σύγγραμμα του Γορδίου επέστρεψε στον τόπο τουΑναστάσιος Γόρδιος  10/01/2014  Στα ιστορικά Μεγάλα Βραγγιανά Αγράφων Ευρυτανίας βρίσκεται ήδη ένα πολύτιμο χειρόγραφο βιβλίο με το σημαντικότερο σύγγραμμα του Αναστασίου Γορδίου του εξ Αγράφων (1654-1729). Πρόκειται για χαρτώο κώδικα, 134 φύλλων, βιβλιοδετημένο δερμάτινο της εποχής και με φθορές, όπως το διέσωσε η χειρόγραφη παράδοση. Ο τίτλος του μακροσκελής: "Βιβλίον κατά μωάμεθ, και κατά λατείνων συντεθέν (ως βεβαιούσιν οι ειδότες) παρά του σοφωτάτου ιεροδιδασκάλου αναστασίου του γορδίου του εξ αγράφων …"
Διαβάστε περισσότερα...      www.agrafiotis.gr


Όλα τα αδέσποτα ζώα να βρουν την προστασία τους!

 

   Με αφορμή ένα πρόσφατο δημοσίευμα της τοπικής Εφημερίδας «ΕΥΡΥΤΑΝΙΚΑ ΝΕΑ», (Αριθ. Φύλλου 579, 25 Δεκεμβρίου 2013) με τον πρωτοσέλιδο παραπεμπτικό τίτλο «Καταγγελία για κακοποίηση αδέσποτου από… ιερέα», λάβαμε μία επιστολή από τον πρόεδρο της Πανευρυτανικής Ένωσης Κώστα Αντ. Παπαδόπουλο με τίτλο:
Ο γάιδαρος και το σόι του,  το κατάβρεγμα ενός αδέσποτου σκύλου και  τα εγκαταλειμμένα γελάδια...
Διαβάστε περισσότερα...               www.agrafiotis.grΈλεγχος στοιχείων ακινήτων για την επιβολή Δημοτικών Τελών

Καρπενήσι, 13 Ιανουαρίου 2013

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Δήμος Καρπενησίου αποτελεί προϊόν συνένωσης έξι πρώην Δήμων. Αποτελείται από την πόλη του Καρπενησίου, 49 χωριά και δεκάδες οικισμούς. Η δημοτική αρχή, στο πλαίσιο του νοικοκυρέματος των οικονομικών του νέου Καλλικρατικού Δήμου, της χρηστής διαχείρισης και της εξάλειψης των κοινωνικών ανισοτήτων, εδώ και δύο χρόνια πραγματοποιεί ελέγχους για διασταύρωση στοιχείων, αντιπαραβάλλοντας αφενός το μηχανογραφημένο αρχείο της ΔΕΗ -σύμφωνα με το οποίο γίνεται η χρέωση των δημοτικών τελών- και αφετέρου τις οικοδομικές άδειες των ακινήτων για τη διαπίστωση τυχόν παρεκκλίσεων.