Τετάρτη 31 Δεκεμβρίου 2014

Ευρυτάνισσες και Ευρυτάνες συμπολίτες πανευρυτανική πατριωτική δημοκρατική συμμαχία ανατροπής στο Νομό μας





Αρ.Πρωτ Α/024                                     Δευτέρα 29 Δεκεμβρίου 2014

Σε άρθρο παρέμβαση του ο Υποψήφιος Βουλευτής Ευρυτανίας των Ανεξάρτητων Ελλήνων Κωνσταντίνος Ι. Μπακόλας καλεί άπαντες σε πανευρυτανική πατριωτική δημοκρατική συμμαχία ανατροπής στο Νομό μας και ταυτόχρονα ζητά την κοινοβουλευτική υπερίσχυση των Ανεξάρτητων Ελλήνων Ευρυτανίας.

Άρθρο Παρέμβαση

Ευρυτάνισσες και Ευρυτάνες συμπολίτες,

Η κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ-ΝΔ κατέρρευσε, οι δυνάστες και εξαθλιωτές ενός εθνικά και διεθνώς καταρρακωμένου κράτους αποτελούν παρελθόν.
Οι ευθύνες και τα πεπραγμένα τους δεν παραγράφονται και δεν ξεχνιούνται.
Η αποκατάσταση της αξιοπρέπειας και της υπερηφάνειας του Έθνους και των συμπολιτών μας είναι μονόδρομος για τους Ανεξάρτητους Έλληνες.
Το κόμμα μας κατάφερε, δημοκρατικά, κοινοβουλευτικά να απαλλάξει το τόπο από αυτούς που μας έσυραν στην φτώχεια και στην ανέχεια, καταφέραμε να αποδείξουμε στην πράξη ότι δεν εξαγοραζόμαστε, δεν λυγίζουμε παρά τον επί δυόμισι χρόνια πόλεμο τόσο από την ΝΔ όσο και από τους συνεργάτες τους στα υπερχρεωμένα και ανελεύθερα ΜΜΕ.
Αντισταθήκαμε κρατήσαμε δυνάμεις και τιμήσαμε την ψήφο των Ελλήνων πολιτών και δηλώσαμε ξεκάθαρα πως η κυβέρνηση θα πέσει τώρα. Τα νέα μέτρα που έφερναν πετσόκοβαν τις συντάξεις, με εθνική σύνταξη τα 360ευρω ενώ άνοιγαν το δρόμο για κατάσχεση των σπιτιών μας, με διαδικασίες εξπρές με τον νέο κώδικα πολιτικής δικονομίας . Οι δικηγόροι βρίσκονται σε απεργία διαρκείας για τον ίδιο λόγο. Σώσαμε τα σπίτια των Ελλήνων.


Μετά από έναν αγώνα αδιάκοπο και εξαιρετικά δύσκολο μέσα στο Νομό Ευρυτανίας με μεγάλες πιέσεις έμμεσες ή άμεσες, με απειλές, με αποκλεισμούς,  με προσπάθειες διείσδυσης δούρειων ίππων αλλά και καλοθελητών προσπάθησαν να με βγάλουν από τον πολιτικό χαρτί της Ευρυτανίας μας.
Άντεξα και δεν επέτρεψα στιγμή να κολλήσει πάνω στο σώμα των Ανεξάρτητων Ελλήνων Ευρυτανίας το κακό. Αντέχω κι άλλο όμως και το ξέρουν καλά.

Καλώ τις υγιείς και παραγωγικές δυνάμεις, τους δημοκράτες πολίτες σε μια Πανευρυτανική πατριωτική δημοκρατική συμμαχία ανατροπής στο Νομό μας και ταυτόχρονα σας ζητώ να μου δώσετε την κοινοβουλευτική έδρα Ευρυτανίας ώστε να μπορέσω να φωνάξω τα μεγάλα όχι στην Βουλή των Ελλήνων, να ακουστούν τα κολοσσιαία προβλήματα που ζητούν λύσεις επί δεκαετίες. Δύναμη μου δεν είναι τίποτα περισσότερο και τίποτα λιγότερο από την βαθιά μου πίστη στην Μεγάλη και Ισχυρή, στην Υπερήφανη και Παραγωγική και Ισόρροπα Αναπτυσσόμενη για όλους τους Ευρυτάνες πολίτες, Ευρυτανία.

Η Πατρίδα και η Ευρυτανία μας έχει επιλογή.
Ελληνικά, πατριωτικά, συμμαχικά, δημοκρατικά
με τους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.

Ούτε «ΣΥΡΙΖΑ» ούτε «ΝΔ» .





Μην δεχτείτε να καταστείτε παίχτες μιας στημένης παρτίδας των ΜΜΕ και των πολιτικών παιχνιδιών των οχετών που εμφανίζονται για γάργαρα τρεχούμενα νερά.

Γιατί τώρα περισσότερο από ποτέ απαιτείται Κυβέρνηση όλων των Ελλήνων, πατριωτική, δημοκρατική, συμμαχική με γνώμονα την ανάταξη της Εθνικής μας κυριαρχίας και αξιοπρέπειας.

Οι αυτοδυναμίες διέλυσαν την πατρίδα μας όσο και τα παιχνίδια του δικομματισμού. Σας καλώ να θυμηθείτε, το αυτοδύναμο ΠΑΣΟΚ του 2009 με το σύνθημα Παπανδρέου «λεφτά υπάρχουν», έφτασε στο Καστελόριζο των μνημονίων με το οποίο συνέπραξε λίγο αργότερα ο Σαμαράς και συγκυβέρνησαν με τον Βενιζέλο.

Μόνο οι Ανεξάρτητοι Έλληνες και η πατριωτική τους φωνή θα μπορέσουν να αποτελέσουν τον πυλώνα της προάσπισης των Εθνικών μας συμφερόντων στην νέα Βουλή και στην νέα Κυβέρνηση όλων των Ελλήνων.

Μην φοβάστε το χτες έχουν τελειώσει και υποχρέωση της επόμενης βουλής θα είναι η εξεταστική επιτροπή και η παραπομπή σε ειδικό δικαστήριο όσων ευθύνονται για την εξαθλίωση και την φτωχοποίηση των Ελλήνων .

Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες είναι οι μόνοι που έχουν ένα ξεκάθαρο ριζοσπαστικό Εθνικό Σχέδιο Ανασυγκρότησης και Ανάπτυξης.
Ο αγώνας θα είναι δύσκολος και ανηφορικός σας θέλω δίπλα μου και θα τα καταφέρουμε σας το υπόσχομαι από την καρδιά μου,

Χρόνια πολλά, καλή πρωτοχρονιά και καλή λευτεριά συμπατριώτες,

Κωνσταντίνος Ι. Μπακόλας
ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ