Τρίτη 30 Δεκεμβρίου 2014

Οδική πρόσβαση στο νομό Ευρυτανίας



Λαμία, 30 Δεκεμβρίου 2014
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Περιφερειακή Ενότητα Ευρυτανίας βρίσκεται σε πλήρη ετοιμότητα προκειμένου να αντιμετωπίσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις καιρικές συνθήκες που επικρατούν από σήμερα τα ξημερώματα στο νομό.
Με προμήθεια αλατιού, 21 μισθωμένα μηχανήματα, προσλήψεις εποχιακού προσωπικού και το δικό της στόλο και προσωπικό διατηρεί το οδικό δίκτυο που βρίσκεται υπό την ευθύνη της ανοιχτό και προσβάσιμο.
Σε συνεργασία με τον Δήμο Καρπενησίου και τον Δήμο Αγράφων, έχουν κινητοποιηθεί όλοι οι μηχανισμοί πολιτικής προστασίας προκειμένου τόσο οι κάτοικοι όσο και οι επισκέπτες του νομού να μπορούν να μετακινηθούν με ασφάλεια.
Δεδομένης της χαμηλής θερμοκρασίας και της συνεχόμενης χιονόπτωσης, παρακαλούνται όλοι οι διερχόμενοι οδηγοί να διαθέτουν αντιολισθητικές αλυσίδες, τις οποίες ενδέχεται να χρειαστεί να χρησιμοποιήσουν.
Πιο συγκεκριμένα όσον αφορά την πρόσβαση των επισκεπτών μας από Λαμία για Καρπενήσι, ενημερώνουμε ότι ο δρόμος παραμένει ανοιχτός και ότι κανένα πρόβλημα δεν παρατηρείται προς το παρόν στην πρόσβαση τους στο νομό. Τα μηχανήματα της Περιφέρειας διέρχονται ανά τακτά χρονικά διαστήματα από την περιοχή, διατηρώντας το δρόμο σε καλή κατάσταση.