Τετάρτη 1 Οκτωβρίου 2014

Δελτίο Τύπου του πολιτευτή Ευρυτανίας Κωνσταντίνου Ι. Μπακόλα αναφορικά με τα δημοσιεύματα και τις δηλώσεις του Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδος για τον άξονα Λάμια –Καρπενήσι και την συνέχεια του εμπαιγμού των πολιτών. «Τελικά το ψέμα έχει κοντά ποδάρια». Ακόμα μια δικαίωση .





Αρ.Πρωτ Α/023                                     Τετάρτη 1 Οκτωβρίου 2014





ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Όλα τριγύρω αλλάζουν κι όλα τα ίδια μένουν, η κοροϊδία συνεχίζεται και πάμε πάλι απ την αρχή  

Το πλήρες ιστορικό

Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2013 στον τοπικό τύπο της Ευρυτανίας:

«Σημαντική η εξέλιξη γα την Ευρυτανία, Καθοριστική η παρέμβαση Μπακογιάννη-Ευχαριστήρια επιστολή του Δημάρχου Καρπενησίου-Τα έργα θα ξεκινήσουν το 2014-ειμαστε σε εγρήγορση δηλώνει ο Κώστας Κοντογεώργος-Όλα όσα είπε ο Χρυσοχοϊδης στην Βουλή»

Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2013 Δελτίο Τύπου του πολιτευτή Ευρυτανίας Κων. Ι. Μπακόλα: «Ο Άξονας Λαμία- Καρπενήσι στο πολιτικό παζάρι με όρους του χτες που μυρίζει ναφθαλίνη.
Πάρε κόσμε!»:

«Ένεκα εκλογών Μαΐου κατά ριπάς
 εκτοξεύονται «χειροβομβίδες κρότου-λάμψης» από τα γραφεία των σωτήρων της Ευρυτανίας, συνεπικουρούμενοι εντός κοινοβουλίου από τον "Αδιάβαστο"  υποσχόμενοι το Αθήνα Καρπενήσι σε 2,5 ώρες. «Οι Μαυρογυαλούροι δίνουν τα ρέστα τους»



Ποιος θα προλάβει να χρεωθεί την «επιτυχία» ;
Σε αναβρασμό τα πολιτικά γραφεία τους, άτσαλες και εμφανείς στην κοινή γνώμη μάχες σώμα με σώμα και εντος ΝΔ για το ποιος θα υπερισχύσει στο Νομό.

Το πολιτικό κατεστημένο 40 ετών στην Ευρυτανία ΝΔ-ΠΑΣΟΚ και το μοίρασμα της τράπουλας «Έδρα κοινοβουλευτική-Νομαρχία(Αντιπεριφέρεια)-Δήμοι» και οι χειραψίες το βράδυ κάθε εκλογικής μάχης, ολοκληρώνει το βιολογικό του κύκλο .

Δυστυχώς κανείς Ευρυτάνας δε περιμένει να δει έστω «ρόδα να τσουλά» από Λαμία για Καρπενήσι πάνω σε άξονα ευρωπαϊκών προδιαγραφών.

Μέχρι τότε τους καλώ ν’ ανοίξουν το Νομό Ευρυτανίας με τον Όμορο Νομό Καρδίτσας από Μαυρόλογγο Κλειτσού 4 χιλιόμετρα απομένουν, στα διοικητικά όρια του Δήμου Καρπενησίου και τον Παραμεγδόβιο μόλις 18 χλμ απομένουν καθώς και την περιβόητη γέφυρα του Μέγδοβα στα διοικητικά όρια του Δήμου Αγράφων.




40 χρόνια οδικού εγκλωβισμού και καταδίκης της Ευρυτανίας. Σήμερα σχεδόν μισό αιώνα μετά, υπόσχονται 5 μήνες πριν τις εκλογές άξονα Λαμία-Καρπενήσι .

Σίγουρα ο αείμνηστος Αλέκος Σακελάριος όταν έγραφε το σενάριο για τον Υπουργό  Μαυρογυαλούρο υπήρχε περισσότερο φιλότιμο.»


Τετάρτη 24 Σεπτεμβρίου 2014 στον τοπικό τύπο της Ευρυτανίας

«Οδικός άξονας Λαμία- Καρπενήσι- Όλα Εξαρχής- Μπακογιάννης δε βρήκαμε καμία Μελέτη-Ξεκινούν νέες μελέτες και νέα χάραξη του δρόμου- Έκπληκτος δηλώνει ο Νίκος Σουλιώτης»

Τετάρτη 1 Οκτωβρίου 2014 στο τοπικό τύπο της Ευρυτανίας

«Δεν υπάρχουν μελέτες έχει δίκιο ο Μπακογιάννης δηλώνει ο Ηλίας Καρανίκας τέως βουλευτής Πασοκ (ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ)-Πως χάθηκαν 10,5 Εκατομμύρια ευρώ του ΕΣΠΑ για την ολοκλήρωση των μελετών»

Τελικά η δικαίωση για όσα εγκαίρως είχε καταγγείλει ο πολιτευτής Ευρυτανίας Κωνσταντίνος Ι. Μπακόλας ήρθε, αν και είχε και τότε λοιδορηθεί ως λαϊκιστής.
Το 2014 μας αφήνει, οι μπουλντόζες δεν μπήκαν και όλοι μας εξακολουθούμε να ανεβοκατεβαίνουμε τις Ράχες Τυμφρηστού και να διασχίζουμε τα χωριά της Φθιώτιδας όπως και την δεκαετία του 1950 για να φτάσουμε στο τόπο μας…
Τελικά ο κος Περιφερειάρχης τις ευχαριστήριες επιστολές που τις έστελνε το 2013 ως Δήμαρχος Καρπ/σιου?
Τι έχει να μας πει ο εξασφανισθέντας κος Κοντογεώργος ?
Πόσο έκπληκτος είστε κε Σουλιώτη ?
Κε Καρανίκα 2 εκλογικές θητείες και άξονα Λαμία –Καρπενήσι δεν είδαμε, σας ευχαριστούμε για την προσφορά σας…

Δυστυχώς οι Ευρυτάνες στην πλειοψηφία τους δεν άκουσαν όσα εγκαίρως τους επισήμανα, η παρτίδα ήταν καλά σπαρμένη για προεκλογικό θερισμό , είναι αργά για δάκρυα απολαύστε τους ψηφισθέντες για τα επόμενα χαμένα χρόνια …

Όπως είχε πει και ο αξέχαστος Μαυρογυαλούρος «κάτοικοι της πανέμορφης Πλατανιάς θα σας εξαφανίσωμεν».-


Σημείωση: Προς κύρωση των ανωτέρω σας επισυνάπτονται τα σχετικά αποκόμματα από τον τοπικό τύπο(Ευρυτανικά Νέα) και σας καλούμε όσοι παραλάβετε και θελήσετε να αναδείξετε το εν λόγω ζήτημα να το κοινοποιήσετε  με κάθε πρόσφορο μέσο είναι βέβαιο πως θα το εξαφανίσουν τελούμε υπό καθεστώς αποκλεισμού

. Κωνσταντίνος Ι. Μπακόλας
•Πολιτευτής Νομού Ευρυτανίας
•Μέλος του Εθνικού Συμβούλιου των Ανεξάρτητων Ελλήνων