Πέμπτη 17 Ιουλίου 2014

ο Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας Ευρυτανικών Συλλόγων σας προσκαλεί στο θεσμικό πλέον 26ο Πανευρετανικό Αντάμωμα στην Γρανίτσα Ευρυτανίας

            Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας Ευρυτανικών Συλλόγων   σας προσκαλεί   στο θεσμικό πλέον 26ο Πανευρετανικό Αντάμωμα στην Γρανίτσα Ευρυτανίας με παραδοσιακή ντόπια Δημοτική ορχήστρα  και με τα  χορευτικά των Συλλόγων της Ο.Ε.Σ στην  (θέση Πλατανιάς)   την Κυριακή 03-08-2014.                                                                                                                                   Η Ο.Ε.Σ απευθύνει ειδικό  κάλεσμα στην Απανταχού Ευρυτανική Νεολαία  που την θεωρούμε απαραίτητη  για την συνέχιση   της  ύπαρξης και της διατήρησης τόσο  των πολιτιστικών Συλλόγων του Νομού μας και των σκοπών τους οποίους αυτά υπηρετούν. όσο   της Ο.Ε.Σ.  Καλούμε   τους πολιτιστικούς Συλλόγους  και συγχρόνως απευθύνουμε κάλεσμα  σε όλους  τους  Ευρυτάνες & Ευρυτάνισσες , και των απανταχού  στα πλαίσια του Ανταμώματος και  των εκδηλώσεων  της Ο.Ε.Σ.
                                                 Ευελπιστώντας  στην   παρουσία σας                                                                                                                                       Για το Δ.Σ.

Η  Πρόεδρος                         Η Γενική Γραμματέας                  Ο Οργανωτικός Γραμματέας
Αγγελική Σκοτίδα                 Νίκη Ρέκκα –Τζανάκου                        Στέφανος Κόπανος


                                                                        ΣΗΜΕΙΩΣΗ:
Κατά την διάρκεια του γεύματος μπορούν οι Αξιωματούχοι της περιοχής να καθίσουν ανάμεσα στα μέλη και στους φίλους της Ομοσπονδίας και τούτο –γιατί λόγω των οικονομικών δυσχερειών δεν θα υπάρξει ειδικό  τραπέζι για τους επισήμους.
Υ.Γ.  Για το Αντάμωμα Ευρυτάνων που διοργανώνει η Ο.Ε.Σ στην Γρανίτσα θα υπάρχει μισθωμένο λεωφορείο από Αθήνα προς Γρανίτσα με επιστροφή  αναχώρηση 02-08-2014  14.00μ.μ. Για κρατήσεις κ πληροφορίες επικοινωνήστε άμεσα  με τον κ. Μώκα Κων.  Αναπ. Γραμματέα  της Ο.Ε.Σ. στο 6979345312