Τετάρτη 21 Μαΐου 2014

Μήνυμα Θεόδωρου Μπαμπαλή για το αποτέλεσμα των εκλογών

 

Δ Ε Λ Τ Ι Ο    Τ Υ Π Ο Υ





Ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου σε όλους, τόσο για το εκλογικό αποτέλεσμα όσο και για την εκλογική διαδικασία.
Ευχαριστώ όλους ανεξαιρέτως τους δημότες του Δήμου Αγράφων τόσο για την ανταπόκριση και τη συμμετοχή στη ψηφοφορία, όσο και για τη διαμόρφωση του ξεκάθαρου  αποτελέσματος.
Ευχαριστώ όλους τους συνεργάτες μου
51 υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους και
100 υποψηφίους τοπικούς συμβούλους.
Ευχαριστώ όλους τους δικαστικούς αντιπροσώπους των εκλογικών τμημάτων του Δήμου Αγράφων.
Ευχαριστώ όλους τους αντιπροσώπους του συνδυασμού μας σε όλα τα εκλογικά τμήματα.
Ευχαριστώ όλα τα μέσα ενημέρωσης της περιοχής μας.
Ευχαριστώ την οικογένειά μου για την καθολική συμπαράσταση.
Συγχαρητήρια σε αυτούς που εκλέχτηκαν. Να έχουμε μια καλή συνεργασία και καλή θητεία.
Ένα ακόμα πιο μεγάλο ευχαριστώ σε όσους έδωσαν τον αγώνα χωρίς να εκλεγούν. Αυτούς οφείλουμε να τους ευχαριστήσουμε διπλά.
Αναλαμβάνουμε μια τεράστια ευθύνη, η οποία ευθύνη γίνεται διπλή από την 1η Σεπτεμβρίου που γίνεται η ανάληψη των καθηκόντων μας και θα δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις και τον καλύτερό μας εαυτό, ώστε να είμαστε αντάξιοι των προσδοκιών και των υποχρεώσεων μας απέναντι στο δήμο Αγράφων και τους δημότες μας.
Είναι υποχρέωσή μας και ευθύνη μας να είμαστε δημοτική αρχή για όλους τους δημότες μας χωρίς καμία εξαίρεση και θα είμαστε.
Ο Δήμος Αγράφων, που έχει αλλάξει σελίδα, θα λειτουργήσει με πλήρη διαφάνεια - δικαιοσύνη - υπευθυνότητα - προγραμματισμό, ώστε να εκμεταλλευτούμε την κάθε ευκαιρία που θα παρουσιαστεί και να την μετατρέψουμε σε αποτέλεσμα.
Θα είμαστε δίπλα στους δημότες μας και ζητάμε απ' όλους να σταθούν δίπλα μας και να στηρίξουν την προσπάθειά μας.