Πέμπτη 10 Απριλίου 2014

Προς τους κ.κ. Πρόεδρους και μέλη των Διοικητικών Συμβούλιων των Ευρυτανικών Συλλόγων.



ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ  ΕΥΡΥΤΑΝΙΚΩΝ  ΣΥΛΛΟΓΩΝ         Αριθ. Πρωτ.39/9-4-2014                                          
Κλεισθένους 17 -Τ.Κ. 105-52  - Αθήνα
Τηλ- Fax: 210 3834451                                                         
www.oes.gr



              Κυρίες και Κύριοι,
Εν’ όψει των επερχόμενων Εορτών, ευχόμαστε σε σας και στις οικογένειές σας «Χρόνια Πολλά, Καλές γιορτές και ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ»!
Με υγεία και πίστη να βιώσουμε-για μια ακόμη χρονιά-τα πάθη του Χριστού μας και με κατάνυξη να δεχθούμε και να αποδεχθούμε την Ανάσταση. Την Aνάσταση -ανάταση της ψυχής μας, της πατρίδας μας, την αναγέννηση της Φύσης!

 Παράλληλα  η Ομοσπονδία, σας προσκαλεί στις 3 Μαΐου, ημέρα Σάββατο και ώρα 11.00 π.μ.  στην οδό  Μαυροκορδάτου 6 , Αθήνα  5ος όροφος  στην αίθουσα του Συνδέσμου των Μεγαλοχωριτών,   τους οποίους και ευχαριστούμε , σε συνάντηση - συζήτηση,  με τους προέδρους και τα  μέλη των Δ.Σ. των Ευρυτανικών Συλλόγων,  τους φορείς της Ευρυτανίας,    για να   ακουστούν και καταγραφούν  τα προβλήματα  που αφορούν την λειτουργία των συλλόγων. Να ακουσθούν   ιδέες,  απόψεις, προτάσεις,    για την ποιο ευέλικτη επικοινωνία  μεταξύ μας. Έτσι από κοινού θα συζητήσουμε φλέγοντα θέματα που μας απασχολούν, όπως π.χ. τα φορολογικά, οικονομικά κ.ά. Επίσης  εάν επιθυμείτε μπορείτε να μας καταθέσετε εγγράφως τις προτάσεις σας.
       Ένα άλλο θέμα   που συζητήσουμε  είναι διοργάνωση του φετινού ανταμώματος.
Επιπροσθέτως σας  γνωρίζουμε , πως μπορείτε να επικοινωνείτε με το e-mail της ΟΕΣ oesevrytanias@gmail.com  καθώς επίσης να ενημερώνεστε από την Ιστοσελίδα  μας   www.oes.gr  που είναι ενεργή  , καθώς και στα  τηλέφωνα των:  της Προέδρου  6980764652 και  της Γεν. Γραμματέας 6944137364 και στο γραφείο  της Ομοσπονδίας στο τηλ & fax 210-3834451  το οποίο θα είναι ανοιχτό κάθε Πέμπτη από τις 10.30  π.μ. έως 14.30. μ. μ.
    Θα έχουν επίσης την δυνατότητα οι σύλλογοι που δεν έχουν γραφεία στην Αθήνα να πραγματοποιούν τις συνεδριάσεις των Διοικητικών τους Συμβουλίων στα γραφεία της  Ομοσπονδίας.

Με πατριωτικούς χαιρετισμούς
     Η Πρόεδρος                                                               Η Γεν. Γραμματέας                

Αγγελική Σκοτίδα                                                    Νίκη Ρέκκα- Τζανάκου