Τρίτη 8 Απριλίου 2014

Η «ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ» ανακοινώνει τους 12 πρώτου υποψηφίους που θα συμμετέχςουν στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού, στις εκλογές της 18ης Μαΐου.ο υποψήφιος Δήμαρχος Αγράφων κ.Χρήστος Δημητρόπουλος




ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ                       



Χρήστος Δημητρόπουλος                                                                                                                                                                                                                                           Υπ.Δήμαρχος Αγράφων








                          ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Η «ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ» ανακοινώνει τους 12 πρώτους υποψηφίους που θα συμμετέχουν στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού, στις εκλογές της 18ης Μαΐου.

Ο επικεφαλής της «ΔΥΝΑΜΙΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ»  υποψήφιος Δήμαρχος Αγράφων κ.Χρήστος Δημητρόπουλος σε σύντομο μήνυμα του αναφέρει:
"Η ομάδα της μεγάλης πλειοψηφίας του δήμου Αγράφων και των ..1300 ψήφων διαφορά απο τις εκλογές του 2010, παραμένει ενωμένη,δυναμική και αρραγής όσο ποτέ άλλοτε.
Με σεβασμό στον πολίτη. Με αγάπη στον τόπο.
Το οφείλουμε στον εαυτό μας, στα παιδιά μας αλλά και σε εσάς που στέκεστε δίπλα μας. Και να είστε σίγουροι ότι θα δικαιώσουμε την επιλογή σας.
Συνεχίζουμε με θάρρος, αξιοπρέπεια και ειλικρίνεια για την μεγάλη νίκη."

Τα ονόματα των πρώτων 12 υποψηφίων της «ΔΥΝΑΜΙΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ»

Νταλλής Στάυρος
Τσιώλης Δημήτριος
Τάτσης Δημήτριος
Βελαέτης Δημήτριος
Κοφίνη Αναστασία
Ζαχαράκης Παναγιώτης
Παπαδήμος Παναγιώτης
Φούκας Νίκος
Γαλατάς Γιάννης
Σβερώνης Ταξιάρχης
Ζαρμακούπης Χρήστος
Ιωάννου Γεώργιος (Γάκιας)