Τρίτη 18 Μαρτίου 2014

Ξεκινάει το 4ο Τουρνουά Μπάσκετ του Δήμου Καρπενησίου



Καρπενήσι, 19 Μαρτίου 2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δευτέρα 7 Απριλίου 2014
Κάλεσμα Δήμου Καρπενησίου για χορηγούς και εθελοντές
Σε συνέχεια της συνάντησης που πραγματοποίησε ο Δήμος Καρπενησίου με τους εκπροσώπους των ομάδων που ενδιαφέρονται να λάβουν μέρος στο 4ο Τουρνουά Μπάσκετ του Δήμου Καρπενησίου, προκειμένου να καταρτιστούν οι όροι της διοργάνωσης, ανακοινώνονται τα εξης:

1.     Όλες οι ομάδες μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή έως και την Τετάρτη 2 Απριλίου 2014 (ώρα 15.00), στο Δημαρχείο Καρπενησίου και στο τηλέφωνο 22373 50056. Ομάδες που δεν θα καταθέσουν εμπρόθεσμα τον πλήρη φάκελο συμμετοχής δεν θα γίνουν δεκτές.
2.     To έντυπο συμμετοχής κα το υπόδειγμα της Υπεύθυνης Δήλωσης βρίσκονται αναρτημένα στην ιστοσελίδα του Δήμου Καρπενησίου (www.karpenissi.gr). Η Υπεύθυνη Δήλωση κάθε αθλητή θα πρέπει να συνοδεύεται απαραιτήτως από αντίγραφο της Αστυνομικής του Ταυτότητας.
3.     Η κλήρωση των αγώνων θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 4 Απριλίου 2014 και ώρα 17.00 στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου. Οι αγώνες θα ξεκινήσουν τη Δευτέρα 7 Απριλίου και θα διεξάγονται κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή.
4.     Κάθε ομάδα θα δηλώνει απαραιτήτως τουλάχιστον ένα άτομο για γραμματειακή υποστήριξη και ένα ακόμη για διαιτητή.
5.     Θα συσταθούν: α) Επιτροπή Ορισμού Διαιτητών και β) Επιτροπή Γραμματειακής Υποστήριξης, τα μέλη των οποίων θα έχουν την συναίνεση όλων των ομάδων και θα ορίζουν τους διαιτητες και την γραμματεία των αγώνων.

Επιπρόσθετα, ο Δήμος Καρπενησίου απευθύνει πρόσκληση σε επιχειρήσεις και εταιρίες που ενδιαφέρονται να παρέχουν οποιαδήποτε μορφή χορηγίας, καθώς επίσης και σε όλους τους εθελοντές που επιθυμούν να συνδράμουν με τις υπηρεσίες τους στο Τουρνουά. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν μέχρι και την Τετάρτη 2 Απριλίου 2014, στο Δημαρχείο Καρπενησίου και στο τηλέφωνο 2237350056.
Το Τουρνούα Μπάσκετ του Δήμου Καρπενησίου διοργανώνεται φέτος για 4η συνεχή χρονιά. Είναι πλέον ένας θεσμός που έχουν αγκαλιάσει τόσο οι Δημότες Καρπενησίου και Αγράφων όσο και αθλητές από περιοχές εκτός Ευρυτανίας. Πρέπει όλοι μαζι να εξασφαλίσουμε τη συνέχισή του, να διαφυλάξουμε τον εθελοντικό του χαρακτήρα και να πρόαγουμε τις αρετές που διδάσκει ο αθλητισμός.