Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2014

Λάθη ορθογραφικά και αριθμητικά, πράγμα που δεν αντέχει στην κοινή λογική στο Κοινωνικο Παντοπωλείου ΚΑΡΠΕΝΗΣΙΟΥ




ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ                             
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ      
ΔΗΜΟΣ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙΟΥ                            
E-mail : bkarfis@otenet,gr                           

            ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ                                 


Την προηγούμενη εβδομάδα συναντήθηκαν τα στελέχη της Δημοτικής Παράταξης του Δήμου Καρπενησίου «ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ» και ομόφωνα αποφάσισαν την συνέχιση του αγώνα ενάντια στο αδιάλλακτο, παλαιοκομματικό και αντιδημοκρατικό καθεστώς του Δημάρχου Μπακογιάννη και των συνεχιστών του.
Ένα καθεστώς που καθημερινά αναδεικνύεται και ενίοτε  εκφράζεται μέσα από την αυταρχική λειτουργία του Δημοτικού Συμβουλίου όπως και προχτές συνέβη όταν χωρίς ενημέρωση της αντιπολίτευσης, συζητήθηκε πολύ σοβαρό και ουσιαστικό ζήτημα το οποίο δεν αναγραφόταν στην πρόσκληση ούτε καν ως αναφορά. Η τοποθέτηση επίσης αντιδημάρχου κατά την ίδια συνεδρίαση στην λειτουργία του Κοινωνικού Παντοπωλείου επιβεβαίωσε τις θέσεις μας αφού αναγνωρίστηκαν οι εσφαλμένες απολογιστικές καταστάσεις που ανακοινώθηκαν στο διαύγεια και οι οποίες αποδόθηκαν σε λάθη ορθογραφικά και αριθμητικά, πράγμα που δεν αντέχει στην κοινή λογική αφού όλοι οι αριθμοί της συγκεκριμένης κατάστασης αποδείξαμε ότι είναι εσφαλμένοι.
Αυτές οι ενέργειες που σκοπό έχουν να παρακάμψουν ή να παγιδεύσουν την ελεύθερη Βούληση των Δημοτικών Συμβούλων ευθέως στοχεύουν σε συμφέροντα ξένα προς τα συμφέροντα των Δημοτών.

Με εκτίμηση

Ο Επικεφαλής
Βαγγέλης Καρφής