Ο ΑΕΤΟΣ ΤΩΝ ΑΓΡΑΦΩΝ

Ο  ΑΕΤΟΣ ΤΩΝ ΑΓΡΑΦΩΝ
radiovoylpi.listen2myradio.com

Δευτέρα, 23 Δεκεμβρίου 2013

ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΛΕΑΡΧΟΥ ΠΕΡΓΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ & ΤΟ ΝΕΟ ΧΡΟΝΟ
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ
ΥΨΗΛΑΝΤΗ 1
35100 ΛΑΜΙΑ                                                                

Λαμία 23-12-2013


Προς :
Μ.Μ.Ε.
 
Εύχομαι το 2014 να είναι μια χρονιά με υγεία και προσωπική ευτυχία, δύναμη κι ελπίδα για όλους.

Αυτά τα χρόνια που δοκιμάζονται οι αντοχές μας, είναι και τα χρόνια που επαναπροσδιορίζονται οι αρχές και οι αξίες μας. Σαν άτομα και σαν κοινωνία, μέσα απ’ τις δυσκολίες, μέσα απ’ τις σκληρές συνθήκες, πρέπει και είμαστε ικανοί να δημιουργήσουμε κάτι καλό, κάτι υγιές και σταθερό.

Ευχές Αγραφιωτών για το 2 0 1 4

    Ο agrafiotis.gr  πιστός στο όραμά του να βγάλει τα χωριά μας από την αφάνεια και να φέρει τους απανταχού Αγραφιώτες πιο κοντά, δημιούργησε έναν  ηλεκτρονικό πίνακα ανταλλαγής ευχών. Περιμένουμε τα e-mail σας, τα sms ή και τις προφορικές σας ευχές που θα θέλατε να αναρτήσουμε στην ιστοσελίδα την οποία θα ενημερώνουμε κάθε μέρα. Ευχές από εμάς, σε όλους εσάς και τις οικογένειές σας και  να έχετε μια χρονιά γεμάτη αγάπη, υγεία, ευτυχία και επικοινωνία.                         ( η ομάδα σύνταξης )
email:  sector@hol.gr 
 -  κιν.-sms:  6945-684842  - τηλ. 210-9578720 - φαξ  210-9581215 
www.agrafiotis.gr    www.evrytanas.gr 
       Χρήστος Γ. Κίτσιος

Από καρδιάς ευχές για καλές γιορτές καλά Χριστούγεννα.ΜΠΑΚΟΛΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣΥγεία, ευτυχία, γαλήνη σε όλα τα σπίτια σε όλες τις Ελληνικές οικογένειες
και σε κάθε έναν ξεχωριστά με την προσμονή και την θέληση για ένα καλύτερο αύριο να ξημερώσει για όλους τους Έλληνες για την πατρίδα μας.

Χρόνια πολλά, Χρόνια Καλά, Χρόνια Ελεύθερα και Ανεξάρτητα!

Ευχές Δημάρχου Καρπενησίου, Κώστα Μπακογιάννη για τις ημέρες των ΧριστουγέννωνΦέτος τα Χριστούγεννα στέλνουμε από το Καρπενήσι 
το μήνυμα της ελπίδας και της αγάπης.

Ας μην αφήσουμε τις δύσκολες ημέρες που περνάμε να μας στερήσουν τα όνειρα μας και όλοι μαζί ας προσπαθήσουμε να στηρίξουμε τον συνάνθρωπό μας, να πετύχουμε τους προσωπικούς μας στόχους και να γίνουμε μέρος της κοινής μας προσπάθειας για μία καλύτερη κοινωνία.

Χρόνια Πολλά και Καλά.   

ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΙΟΡΤΕΣ.Φίλες και φίλοι συμπατριώτες  Ευρυτάνες,
ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΑ, ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ  ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ
Η θρησκευτική και η λαϊκή μας παράδοση θέλει αυτές τις μέρες, μέρες χαράς και ελπίδας, μέρες αφιερωμένες στην οικογενειακή θαλπωρή.
Είναι η ανάγκη μας να πάρουμε μια ανάσα, να αντλήσουμε δύναμη για να συνεχίσουμε.
«Βίος ανεόρταστος, μακρά οδός απανδόκευτος»
Ένας μακρύς ατελείωτος δρόμος, χωρίς σταθμούς και πανδοχεία είναι, κατά τον Δημόκριτο, η ζωή μας χωρίς γιορτές.
Τα φετινά Χριστούγεννα συνεχίζουν να βρίσκουν τη χώρα μας σε μια κατηφορική, καταστροφική και αδιέξοδη για το λαό μας πολιτική εξαθλίωσης χωρίς καμιά ελπίδα ανάκαμψης. Την πολιτική αυτή επέβαλαν οι διεθνείς τοκογλύφοι και εφαρμόζουν οι ντόπιοι εκπρόσωποι τους που μας κυβερνούν, όσο ακόμα τους ανεχόμαστε. Αυτό που ζούμε δεν είναι μια φυσική καταστροφή, μια θεομηνία.  Η κρίση έχει αιτίες, όπως και η προσπάθεια να ξεπεραστεί πάνω στα συντρίμμια της κοινωνίας,  είναι επιλογές που συνδέονται με οικονομικά συμφέροντα, είναι οι «μονόδρομοι» των τραπεζιτών στους οποίους αναθέσαμε να μας κυβερνούν.
Η κρίση έτσι όπως ακουμπά  τον καθένας μας, κάθε σπίτι, κάθε λαϊκή οικογένεια, αυτές τις γιορτινές μέρες μην αφήσουμε να μας γονατίσει. Μην ντρεπόμαστε εμείς για την φτώχια μας, να κάνουμε αυτούς να ντρέπονται που μας έφτασαν εδώ. Εμείς πρέπει να σταθούμε όρθιοι και με αξιοπρέπεια να διεκδικήσουμε το δικαίωμα μας στη Ζωή.
 Να ανακαλύψουμε ξανά την αλληλεγγύη που μας κράτησε ζωντανούς σε παλιότερα δύσκολα χρόνια.
Να πιστέψουμε στις αστείρευτες δυνάμεις και τις παρακαταθήκες του λαϊκού μας κινήματος, χωρίς να αναζητούμε σωτήρες, γιατί τέτοιοι δεν υπήρξαν ποτέ και δεν υπάρχουν και τώρα.
Να οικοδομήσουμε ένα ισχυρό και μαζικό κίνημα αντίστασης και ανατροπής της κυβέρνησης της καταστροφής.
Να συνειδητοποιήσουμε ότι δεν αλλάζει η μοίρα μας με ευχές και προσδοκίες για ευτυχισμένο 2014, όταν όλοι γνωρίζουμε ότι θα είναι μια εφιαλτική χρονιά, αν δεν κάνουμε εμείς κάτι να αλλάξει
ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΜΙΑ ΑΝΑΣΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ.
 

Ο Δήμος Αγράφων πραγματοποίησε με ιδιαίτερη επιτυχία Σεμινάριο ΣαπωνοποιίαςΔελτίο Τύπου

          Ο Δήμος Αγράφων πραγματοποίησε με ιδιαίτερη επιτυχία Σεμινάριο Σαπωνοποιίας την Κυριακή, 22 Δεκεμβρίου 2013 στο Ιστορικό Μουσείο της Παλαιάς Βίνιανης.
Σε περίπου σαράντα (40) άτομα που παρακολούθησαν το σεμινάριο, η εισηγήτρια κα Σούκη Βούλα, ανέπτυξε ένα θεωρητικό κομμάτι της σαπωνοποιίας και ένα πρακτικό. Μετά τις γενικές πληροφορίες προχώρησε στην πρακτική της παρασκευής σαπουνιών με δύο μεθόδους, τη θερμή και την ψυχρή.

ΕΥΧΕΣ Μήνυμα Βουλευτή Ευρυτανίας                                                     
                                  Βουλευτής Ευρυτανίας – ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Για τις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, εύχομαι σε όλους τους Ευρυτάνες Χρόνια Πολλά.
Σ’ αυτές τις δύσκολες στιγμές που βιώνει η πατρίδα και όλοι μας, οφείλουμε να δείξουμε σε υπέρτατο βαθμό αγάπη και αλληλεγγύη στον συνάνθρωπό μας.
Μόνον έτσι μπορούμε να υποδεχτούμε το 2014 με μεγαλύτερη αισιοδοξία και να ελπίζουμε σε καλύτερες μέρες για όλους μας.

Κώστας Κοντογεώργος
Βουλευτής Ευρυτανίας

ΕΥΧΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΔΗΜΟΥ ΑΓΡΑΦΩΝ