Ο ΑΕΤΟΣ ΤΩΝ ΑΓΡΑΦΩΝ

Ο  ΑΕΤΟΣ ΤΩΝ ΑΓΡΑΦΩΝ
radiovoylpi.listen2myradio.com

Σάββατο, 21 Δεκεμβρίου 2013

Κοινό Δελτίο τύπου αναφορικά με το ξαφνικό λουκέτο εν μέσω σχολικής περιόδου στο νηπιαγωγείο Παλαιοκατούνας Ευρυτανίας και την ξαφνική κι απρόσμενη εμφάνιση του Βουλευτή Ευρυτανίας

Αρ. Πρωτ. Α045         Καρπενήσι, Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2013
Κοινό Δελτίο τύπου αναφορικά με το ξαφνικό λουκέτο εν μέσω σχολικής περιόδου στο νηπιαγωγείο Παλαιοκατούνας Ευρυτανίας εξέδωσαν η Συντονιστική Επιτροπή των Ανεξάρτητων Ελλήνων Ευρυτανίας, ο Βουλευτής Επικρατείας των Ανεξάρτητων Ελλήνων Τέρενς Κουίκ και ο Πολιτευτής του Νομού Ευρυτανίας Κωνσταντίνος Ι. Μπακόλας για την ξαφνική κι απρόσμενη εμφάνιση του Βουλευτή Ευρυτανίας.
Αλγεινή εντύπωση προκαλεί η ξαφνική εμφάνιση του Βουλευτή Ευρυτανίας 10 μέρες μετά από την κατάθεση της ερώτησης στην Βουλή των Ελλήνων του Βουλευτή Επικρατείας των Ανεξάρτητων Ελλήνων Τέρενς Κουίκ για το λουκέτο στο νηπιαγωγείο Παλαιοκατούνας Ευρυτανίας εν μέσω σχολικής χρονιάς.
Η άδεια κυήσεως της νηπιαγωγού ανάγκασε το νηπιαγωγείο να αναστείλει τη λειτουργία του, χωρίς ν’ αναπληρωθεί η θέση της, αφήνοντας 5 παιδιά του νηπιαγωγείου Παλαιοκατούνας, χωρίς εκπαιδευτικό, δημιουργώντας τεράστιο ζήτημα στη μικρή κοινωνία του χωριού.

ΕΥΧΕΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ ΑΠΟ ΔΣ ΤΗΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΣΑΡΑΚΑΤΣΑΝΑΙΩΝ


Ευχές για τον Νέο Χρόνο 2014

 Διοικητικού Συμβουλίου

Οι ευχές απέκτησαν βαθύτερο νόημα,

αλλά η γενικότερη κατάσταση

περιόρισε τον ορίζοντά τους! Γι’ αυτό:

Σε όλους σας, ατομικά και οικογενειακά,
ε υ χ ό μ α σ τ ε  υγεία και αισιοδοξία,
ως τα καλύτερα εφόδια ζωής
στις δύσκολες μέρες που δοκιμάζουν
τις αντοχές και την υπομονή μας

EΥΧΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΑΕΙΦΟΡΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ