Ο ΑΕΤΟΣ ΤΩΝ ΑΓΡΑΦΩΝ

Ο  ΑΕΤΟΣ ΤΩΝ ΑΓΡΑΦΩΝ
radiovoylpi.listen2myradio.com

Παρασκευή, 20 Δεκεμβρίου 2013

Eγκάρδιες ευχές για το νέο έτος 2014 Λάμπρος Χ. Τσιτσάνης

    
  Τα συγχαρητήρια μου και τις εγκάρδιες ευχές μου στους συντελεστές της ιστοσελίδας σας και με την ευκαιρία του νέου έτους 2014 εύχομαι σε όλες τις Ευρυτάνισσες και όλους τους Ευρυτάνες ΥΓΕΙΑ χαρά και προκοπή και ιδιαίτερα για τους νέους μας αισιοδοξία για καλύτερες μέρες.
                                                                        Με αγάπη και εκτίμηση
                                                                          Λάμπρος Χ. Τσιτσάνης
                                                            Περιφερειακός Σύμβουλος Ευρυτανίας

Οργανωμένο περιβαλλοντικό «έγκλημα» στην Επισκοπή του Δήμου Αγράφων


Το Περιφερειακό Συμβούλιο Περιβαλλοντικής Αδειοδότησης γνωμοδότησε ΘΕΤΙΚΑ στην κατασκευή αιολικού πάρκου ισχύος 16 MW, σε μια από τις πιο όμορφες περιοχές της Ευρυτανίας, αγνοώντας τόσο το Δημοτικό Συμβούλιο Αγράφων όσο και την αρνητική εισήγηση της Επιτροπής Περιβάλλοντος της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδος

Τελευταία συνεδρίαση για το 2013 στις συνεδριάσεις του Περιφερειακού Συμβουλίου Στερεάς Ελλάδας, όπου ο Περιφερειάρχης Κλέαρχος Περγαντάς προανήγγειλε πως στην επόμενη συνεδρίαση του Ιανουαρίου θα ανακοινώσει τις προθέσεις του για τις Αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαίου. 

Λαμία 19-12-2013

                                             
                                
ΠΡΟΣ: Μ.Μ.Ε.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου στη Λαμία η τακτική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου, που ξεκίνησε με συζήτηση για διάφορα θέματα πριν την ημερήσια διάταξη.
Στην εναρκτήρια τοποθέτησή του ο Περιφερειάρχης Κλέαρχος Περγαντάς, αφού έδωσε τις ευχές του για τις γιορτές, αναφέρθηκε :
-          Στην επόμενη συνεδρίαση του Ιανουαρίου, στην οποία θα γίνει ο απολογισμός της πρώτης αιρετής περιφερειακής θητείας και ταυτόχρονα ο κ. Περγαντάς θα ανακοινώσει τις προθέσεις του για τις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαίου.
-          Στη δρομολόγηση ενεργειών για να αξιοποιηθούν τα κονδύλια του Jessica στη Στερεά Ελλάδα , και μέσω του Ταμείου Αστικής Ανάπτυξης να διερευνηθεί η δυνατότητα κατασκευής Διοικητηρίου στη Λαμία, για το οποίο υπάρχει επικαιροποιημένη προμελέτη.
-          Στην υιοθέτηση τριών ψηφισμάτων, που εγκρίθηκαν από το περιφερειακό Συμβούλιο και συγκεκριμένα :