Ο ΑΕΤΟΣ ΤΩΝ ΑΓΡΑΦΩΝ

Ο  ΑΕΤΟΣ ΤΩΝ ΑΓΡΑΦΩΝ
radiovoylpi.listen2myradio.com

Τρίτη, 17 Δεκεμβρίου 2013

ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΡΡΟΗ ΑΣΤΙΚΩΝ ΛΥΜΑΤΩΝ ΣΤΑ ΑΓΡΑΦΑ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ

«ΠΟΤΙΖΟΥΝ ΠΑΙΔΙΑ, ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ, ΖΩΑ ΚΑΙ ΧΩΡΑΦΙΑ ΜΕ ΜΟΛΥΣΜΕΝΟ ΝΕΡΟ ΑΠΟ ΔΙΑΡΡΟΗ ΛΥΜΑΤΩΝ»
Πρασιώτης Ποταμός 
*φωτογραφία από Δημήτρη Κουκουράβα
Μολυσμένο νερό πίνουν τα παιδιά και με μολυσμένο νερό ποτίζονται ζώα και χωράφια των κατοίκων του Ραπτόπουλου στο Δήμο Αγράφων Ευρυτανίας.
Οι αρμόδιοι κωφεύουν, παρά την αυτοψία που διενήργησε πριν από ενάμιση χρόνο η Διεύθυνση Υγείας της Περιφερειακής Ενότητας Ευρυτανίας για  διαρροή λυμάτων από το αποχετευτικό δίκτυο της Τ. Κ. Ραπτοπούλου που  εξακολουθεί να υφίσταται!
Αυτό καταγγέλλει με Ερώτησή του προς τον Υπουργό Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής Ιωάννη Μανιάτη ο Βουλευτής Επικρατείας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ.
Σύμφωνα με πληροφορίες που έφτασαν στο λογαριασμό ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του Τέρενς Κουίκ και από τον Πολιτευτή των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ στην Ευρυτανίας Κωνσταντίνο Μπακόλα:

Πιλοτικός ο Δήμος Καρπενησίου Ενδυνάμωση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης στην ΕλλάδαΚαρπενήσι, 17 Δεκεμβρίου 2013

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Στο πλαίσιο της τεχνικής βοήθειας την οποία παρέχει η Ομάδα Δράσης για την Ελλάδα στην Ελληνική Κυβέρνηση, σε θέματα Τοπικής και Περιφερειακής Αυτοδιοίκησης, συμφωνήθηκε ένα σχέδιο δράσης, υπό τη μορφή ενός οδικού χάρτη με τίτλο «Ενδυνάμωση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης στην Ελλάδα», ο οποίος θα περιλαμβάνει στοχευμένες δράσεις αφενός σε θέματα οργάνωσης, διοίκησης και διαδικασίες δημοσίων συμβάσεων και αφετέρου σε θέματα βασικών πολιτικών προτεραιοτήτων των Δήμων, όπως: Διαχείριση – χρησιμοποίηση κοινοτικών πόρων, κοινωνική πολιτική, χωροταξία – περιβάλλον, διαχείριση απορριμμάτων κ.α.

Σεμινάριο Σαπωνοποιίας θα πραγματοποιήσει ο Δήμος Αγράφων την Κυριακή 22 Δεκεμβρίου στις 11.30 το πρωί, στην αίθουσα του Ιστορικού Μουσείου της Παλαιάς Βίνιανης. 

  

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                                    Κερασοχώρι, 17 -12-2013

ΝΟΜΟΣ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ                                                             
ΔΗΜΟΣ ΑΓΡΑΦΩΝ
Ταχ.Δ/νση: Κερασοχώρι
Γραφείο Δημάρχου
Τηλ.: 22373 51318-320
E-mail: info@dimos-agrafon.gr


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

«Σεμινάριο παρασκευής σαπουνιού»


Στα πλαίσια του επιμορφωτικού – εκπαιδευτικού προγράμματος του Δήμου Αγράφων θα πραγματοποιηθεί το μικρό αυτό εργαστηριακό σεμινάριο παρασκευής στερεού αλλά και υγρού σαπουνιού. Είναι μια ευκαιρία να μάθουμε όλοι να παρασκευάζουμε οικονομικά αλλά κυρίως αγνά προϊόντα πρώτης ανάγκης, χρήσιμα για το σπίτι και τις οικογένειές μας.

1 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΕΙΝΑΙ !!!κατέθεσε υπέρ του Δημοσίου για τα Τέλη κυκλοφορίας του αυτοκινήτου του, για το 2014, ο γνωστός φωτογράφος και ιστορικός ερευνητής Γιώργος Τάσιος.Το ποσόν του ενός ευρώ κατέθεσε υπέρ του Δημοσίου για τα Τέλη κυκλοφορίας του αυτοκινήτου του, για το 2014, ο γνωστός φωτογράφος και ιστορικός ερευνητής Γιώργος Τάσιος. 
Στην Δήλωσή του, που σας παραθέτουμε παρακάτω, αναφέρει τους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτή την απόφαση με κυριότερο αυτών, το μη ανταποδοτικό του τέλους που έπρεπε να επενδύεται στο οδικό δίκτυο της Ευρυτανίας που είναι άθλιο. Μια αλλιώτικη κίνηση από έναν άνθρωπο με αρχές και αξίες.!!!