Ο ΑΕΤΟΣ ΤΩΝ ΑΓΡΑΦΩΝ

Ο  ΑΕΤΟΣ ΤΩΝ ΑΓΡΑΦΩΝ
radiovoylpi.listen2myradio.com

Τετάρτη, 11 Δεκεμβρίου 2013

Από το γραφείο Βουλευτή Ευρυτανίας εξεδόθη το ακόλουθο Δελτίο Τύπου:κατασκευή της παράκαμψης Μάκρης - Μακρακώμης,
ΚΩΣΤΑΣ ΚΟΝΤΟΓΕΩΡΓΟΣ
Βουλευτής Ευρυτανίας- Νέα Δημοκρατία
                                                                                                      
                                                                                                       Αθήνα  11/12/2013 Ολοκληρώθηκε σήμερα Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2013 με ονομαστική ψηφοφορία που διεξήχθη στις 13:30 μμ, στη Βουλή των Ελλήνων η συζήτηση και η ψήφιση του Σχεδίου Νόμου "Κύρωση συμφωνιών τροποποίησης των συμβάσεων παραχώρησης των μεγάλων οδικών έργων της χώρας και ρύθμιση συναφών θεμάτων".

Ανακοινώθηκε η παράκαμψη Λαμίας από τον Υπουργό Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, Μιχάλη ΧρυσοχοΐδηΚαρπενήσι, 10 Δεκεμβρίου 2013

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με ομιλία του στην Ολομέλεια της Βουλής, χθες Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2013, ο Υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης ανακοίνωσε το έργο της παράκαμψης Λαμίας, της Κεντρικής Οδού  Ε65.
Ο Υπουργός τόνισε χαρακτηριστικά: «…Θέλω να σας διαβεβαιώσω ενώπιον της Ελληνικής Κοινοβουλευτικής Αντιπροσωπείας, εδώ στη Βουλή, ότι το έργο θα χρηματοδοτηθεί πλήρως στη νέα περίοδο. Το κομμάτι Γέφυρα Αλαμάνας-ΠΑΘΕ-Α/Κ Καρπενησίου -δηλαδή Ανισόπεδος Κόμβος Καρπενησίου- θα γίνει άμεσα, θα το ανακοινώσουμε αμέσως μετά το νέο έτος και θα κατασκευαστεί».

«ΝΑ ΣΕ ΚΑΨΩ ΓΙΑΝΝΗ, ΝΑ ΣΕ ΑΛΕΙΨΩ ΛΑΔΙ»ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ
Η πρωτοβουλία  μερικών κυβερνητικών  δημάρχων, ανάμεσα στους οποίους και ο κ. Μπακογιάννης, να στείλουν επιστολή στον πρωθυπουργό κ. Σαμαρά όπου του ζητούν με νομοθετική ρύθμιση  να ανατίθεται στους δήμους η  κάλυψη των λογαριασμών της ΔΕΗ σε οικογένειες που αδυνατούν να πληρώνουν  και σε ανθρώπους   που βρίσκονται στην απόλυτη φτώχεια, αποτελεί μνημείο φαρισαϊσμού και υποκρισίας. Παραπέμπει στη γνωστή λαϊκή παροιμία «Να σε κάψω Γιάννη, να σε αλείψω λάδι».
Η οικονομική κρίση πέρα από το ότι είναι κρίση του καπιταλιστικού πολιτικού συστήματος, στη χώρα μας παίρνει ιδιαίτερα δραματικά χαρακτηριστικά λόγω της διαφθοράς που εξέθρεψαν  και γιγάντωσαν τα κόμματα που διακυβέρνησαν τη χώρα και συνεχίζουν ακόμα να την  κυβερνούν για να ολοκληρώσουν την καταστροφή που ονομάζουν σωτηρία.

Οι 71 δημότες της Ζηνοπούλου καταγγέλουν μια ανάπλαση εντελώς διαφορετική από αυτή που παρουσιάστηκε στην διαβούλευση.ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ                           
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ      
ΔΗΜΟΣ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙΟΥ               


             
E-mail : bkarfis@otenet,gr   
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Καρπενησίου εξέδωσε ανακοίνωση και παρακαλεί-συνιστά στους συναδέλφους του να κάνουν  συνειδητοποιημένη χρήση των χώρων στάσης που έχουν διαμορφωθεί σε κομβικά σημεία επί της οδού Ζηνοπούλου και να διασφαλίζουν την ομαλή λειτουργία όλου του έργου της ανάπλασης. 
Οι πολίτες του Καρπενησίου είναι ανάστατοι γιατί καθημερινά αντιμετωπίζουν την ανάπλαση που λογικά θα έπρεπε να λύνει και όχι να προσθέτει προβλήματα στους Δημότες. Προφανώς ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου ανέλαβε την ευθύνη της κακής ανάπλασης και την απορρόφηση των κραδασμών της κοινής γνώμης, μια τακτική που ο δήμαρχος τη γνωρίζει καλύτερα αφού πρόσφατα προσπάθησε κατά την συνήθη τακτική του να υποβαθμίσει την έγγραφη και έντονη διαμαρτυρία 71 δημοτών (που κατοικούν ή δραστηριοποιούνται εμπορικά) προς το Δημοτικό Συμβούλιο, με μια συνάντηση εκτός Δημοτικού Συμβουλίου και εκτιμoύμε ότι ο αριθμός των δημοτών που θα εκφράσουν εγγράφως την διαμαρτυρία τους για την οδό Αθανασίου Καρπενησιώτη θα είναι τριψήφιος.