Ο ΑΕΤΟΣ ΤΩΝ ΑΓΡΑΦΩΝ

Ο  ΑΕΤΟΣ ΤΩΝ ΑΓΡΑΦΩΝ
radiovoylpi.listen2myradio.com

Πέμπτη, 5 Δεκεμβρίου 2013

Επιστολή του Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας κ. Κλέαρχου Περγαντά προς τον Υπουργό Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων κ. Μιχάλη Χρυσοχοΐδη για τα διόδια. 

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                               
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ                             Λαμία 5-12-2013
ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ                                         Αρ. Πρωτ.140502/1806

                                       
ΠΡΟΣ: Υπουργό Υποδομών
   Μεταφορών  και Δικτύων
               κ. Χρυσοχοΐδη  Μιχάλη    

Κύριε  Υπουργέ
Σύμφωνα και με την ομόφωνη απόφαση της ΕΝΠΕ και την ομόφωνη απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας θεωρούμε ότι οποιαδήποτε αύξηση των διοδίων είναι αδιανόητη.

«Χωριό Παραγωγών» Δήμου Βύρωνα 15η συνάντηση: Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2013 09:00 – 16:00 Πάρκο Καραολή και Δημητρίου


27 παραγωγοί-συνεταιρισμοί διαθέτουν περισσότερα από 200 ελληνικά προϊόντα, εγγυημένης ποιότητας και με πιστοποίηση ταυτότητας, απευθείας στους καταναλωτές.

Νεράιδες και Νύμφες


ΕκτύπωσηE-mail
     Οι νεράιδες κατά τη λαΐκή παράδοση είναι γυναίκες λεπτές, ψηλές, με μακριά ξανθά μαλλιά, μπλέ μάτια και φορούν λευκά φορέματα. Τις βρίσκει κανείς να κάθονται σε ραχούλες κοντά στα περάσματα των βοσκών, κάτω από καρυδιές, σε σκοτεινές χαράδρες βουνών (νεραϊδοσπηλιές), σε φαράγγια ποταμών και σε πηγές. Λένε ότι όποιος ξεδιψάσει από τις πηγές (νεραϊδόβρυσες) που κατοικούν οι νεράιδες, δεν τον αγγίζει ποτέ ξανά η λύπη. Λένε ακόμα ότι όποιος μάθει το μυστικό από τις "καλές κυράδες", γίνεται πάλι παιδί και ότι όποιος κλέψει τα ξόρκια από τις νεράιδες γίνεται αιώνια σοφός! http://www.agrafiotis.gr/

Δημήτρης Πουρνάρας, ο ελεύθερος δημοσιογράφος


ΕκτύπωσηE-mail
  (17/12/2013)   Η Πανευρυτανική Ένωση σας προσκαλεί στην παρουσίαση του βιβλίου του Μιχάλη Σταφυλά,"Δημήτρης Πουρνάρας, Ο ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ" , μία ακόμη έκδοση της Πανευρυτανικής Ένωσης που θα γίνει την Τρίτη, 17 Δεκεμβρίου 2013 και ώρα 18:30 στην αίθουσα της Ε.Σ.Η.Ε.Α. (Ακαδημίας 20, Αθήνα).http://www.agrafiotis.gr/

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΘΕΜΑ: Εξετάσεις Φαρμακοποιών


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
                                             ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
                       ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ

 

                Λαμία  4  Δεκεμβρίου  2013

 
Όπως ενημερώθηκε η Γενική Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας από την Εκτελεστική Επιτροπή του Κεντρικού Συμβουλίου Υγείας (Κ.Ε.Σ.Υ.) του Υπουργείου Υγείας, από τις 16 έως και τις 20 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθούν εξετάσεις φαρμακοποιών για άδεια ασκήσεως επαγγέλματος.
Οι εξετάσεις θα γίνουν στην Αθήνα σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα:
·        Δευτέρα 16-12-2013, ώρα 12.00 μ.: Πρακτικές Ασκήσεις (Αίθουσα Δ5 Πανεπιστημιούπολη Ζωγράφου)