Ο ΑΕΤΟΣ ΤΩΝ ΑΓΡΑΦΩΝ

Ο  ΑΕΤΟΣ ΤΩΝ ΑΓΡΑΦΩΝ
radiovoylpi.listen2myradio.com

Τετάρτη, 27 Νοεμβρίου 2013

«Συνάντηση της Αναπληρώτριας Δημάρχου Αγράφων κ. Φεγγούλη με τον Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας κ. Κλέαρχο Περγαντά»Τον Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας στο Γραφείο του στην Λαμία επισκέφτηκε την περασμένη εβδομάδα η αν απλ. Δήμαρχος Αγράφων. Ο κ. Περγαντάς υποδέχτηκε την κ. Φεγγούλη παρουσία σχεδόν όλων των συνεργατών του. Παρόντες στη συνάντηση ήταν ο Αναπληρωτής Διευθυντής Τεχνικών Έργων και Μεταφορών κ. Παπαναστασίου Τάσος, η Προϊσταμένη της Ενδιάμεσης Διαχειριστικής Αρχής και Υπεύθυνη των έργων ΕΣΠΑ κ. Αλεξάνδρα Παπαθανασίου, ο Προϊστάμενος του Οικονομικού Τμήματος κ. Βασίλης Κύρκος, ο Προϊστάμενος Διοίκησης κ. Καρνάβας Ιωάννης και ο Διευθυντής του Αναπτυξιακού προγραμματισμού κ. Αντώνης Αντωνόπουλος.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Ο Δήμος Καρπενησίου, σε συνεργασία με το ΚΔΑΠ ΜΕΑ,
τον Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων Ατόμων με Αναπηρία Π.Ε. Ευρυτανίας
και το Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας-Παράρτημα Καρπενησίου

με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία
σας προσκαλεί στην εκδήλωση με θέμα

«Προσβασιμότητα: κλειδί κοινωνικής δικαιοσύνης»

την Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2013 και ώρα 18:00,
στο Συνεδριακό Κέντρο Καρπενησίου

Κεντρικός Ομιλητής: Δρ. Αθανάσιος Κ. Ρισβάς, Σχολικός Σύμβουλος Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης, Αντιπρόεδρος του Συλλόγου ΑμεΑ "ΑΛΚΥΟΝΗ" Ναυπακτίας και Δωρίδας

                


ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΑΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΛΟΓΙΑΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ
ΚΑΙ ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΗΣ

                                                                             Λαμία,  25  Νοεμβρίου   2013

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Η Γενική Διεύθυνση Περιφερειακής Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής με την Διεύθυνση Κτηνιατρικής της Περιφέρειας  Στ. Ελλάδας, ενημερώνει τους κτηνοτρόφους και τους πολίτες της Περιφέρειας ότι, από τους ελέγχους που διενεργούν οι κτηνίατροι της Περιφέρειας δεν έχει διαγνωστεί κρούσμα ευλογιάς σε πρόβατα της Περιφέρειας μας.
Επειδή όμως σύμφωνα με τα δεδομένα που έχει το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων πρόκειται για μια επιθετική επιζωοτία η οποία χαρακτηρίζεται από υψηλή μεταδοτικότητα και διεισδυτικότητα, είναι αναγκαία η προσοχή όλων στη λήψη  αυξημένων μέτρων επιφυλακής ώστε να γίνεται άμεσα διερεύνηση κάθε περιστατικού το οποίο θα μπορούσε να γεννήσει κλινική υπόνοια ευλογιάς.

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΡΕΚΛΑΤΟΥΣ ΣΕΝΑΡΙΟΓΡΑΦΟΥΣ                  
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥΟ Βουλευτής Επικρατείας και Τομεάρχης Εξωτερικών των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ, έκανε την εξής δήλωση:

«Οι συντάκτες ευφάνταστων άρθρων, σεναριογραφούν καθισμένοι στα γραφεία τους.

Εγώ τρέχω σε όλη την Ελλάδα, προωθώντας το κυβερνητικό πρόγραμμα των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

Όσο για μαξιλάρια, μου αρκούν αυτά που βρίσκω στα ξενοδοχεία που κοιμάμαι πολλές μέρες τον μήνα, μακριά από την οικογένεια μου, αλλά κοντά σε αγωνιστές Πολιτευτές, Συντονιστές και φίλους του Κινήματος».