Ο ΑΕΤΟΣ ΤΩΝ ΑΓΡΑΦΩΝ

Ο  ΑΕΤΟΣ ΤΩΝ ΑΓΡΑΦΩΝ
radiovoylpi.listen2myradio.com

Τρίτη, 26 Νοεμβρίου 2013

Ο Δήμος Καρπενησίου στο The Mall AthensΚαρπενήσι, 26 Νοεμβρίου 2013

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

25 Νοεμβρίου  – 1 Δεκεμβρίου 2013 
Με μία ξεχωριστή δράση τουριστικής προβολής για την ενίσχυση της χειμερινής περιόδου, γίνεται η παρουσίαση του Δήμου Καρπενησίου,  στο μεγαλύτερο εμπορικό κέντρο της Ελλάδας, στο The Mall Athens.
Δήμος Καρπενησίου, Χιονοδρομικό Κέντρο Βελουχίου, Επιμελητήριο Ευρυτανίας , ξενοδοχεία, ξενώνες και επιχειρήσεις τουριστικού ενδιαφέροντος ενώνουν τις δυνάμεις τους και λίγο πριν τα Χριστούγεννα, παρουσιάζουν το Καρπενήσι και τα χωριά του ως τον απόλυτο τουριστικό προορισμό του χειμώνα.

Σύλλογος Γυναικών Ευρυτανίας


                                            
                                                                 Καρπενήσι, 26/11/2013

Δελτίο τύπου

Ο Σύλλογος Γυναικών Ευρυτανίας πραγματοποίησε χθες, Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2013, Γενική Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση που πραγματοποιήθηκε στο ONIROPETRA Hotel-Café-Bar στις 6 το απόγευμα. Τα μέλη του Συλλόγου ανταποκρίθηκαν στην πρόσκλησή μας για καφέ και συζήτηση των θεμάτων του Συλλόγου και η συνέλευση είχε απαρτία. Αφού έγινε απολογισμός πεπραγμένων - και οικονομικός - της διετίας που πέρασε, τα μέλη του Συλλόγου όρισαν εφορευτική επιτροπή για τις εκλογές του Συλλόγου Γυναικών Ευρυτανίας που θα πραγματοποιηθούν στις 9 Δεκεμβρίου 2013, 5 – 8 μ.μ. στη Βασική Βιβλιοθήκη Καρπενησίου.