Ο ΑΕΤΟΣ ΤΩΝ ΑΓΡΑΦΩΝ

Ο  ΑΕΤΟΣ ΤΩΝ ΑΓΡΑΦΩΝ
radiovoylpi.listen2myradio.com

Κυριακή, 24 Νοεμβρίου 2013

Την ερχόμενη Κυριακή 24/11 η αναβληθείσα συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αγράφων


Μόνο εννέα δημοτικοί σύμβουλοι συγκεντρώθηκαν την περασμένη Κυριακή 17 Νοεμβρίου 2013 στη συνεδρίαση του ΔΣ με κύρια θέματα τη ψήφιση των Δημοτικών Τελών, ούτως ώστε να συναχθεί ο Προϋπολογισμός του Δήμου για το 2014.


Αν και πολλοί είναι εκείνοι που κάνουν λόγω ότι «έτυχε» και πως δεν υπολογίστηκαν καλά τα κουκιά, ώστε να υπάρχει η απαιτούμενη απαρτία και να μπορεί να συνεδριάσει το σώμα, αίσθηση προκάλεσε το γεγονός ότι στη συνεδρίαση έλειπαν όλοι οι αντιδήμαρχοι, εκτός του κ. Ζαχαράκη.
Σε επικοινωνία που είχαμε με την Αναπληρώτρια Δήμαρχο κ. Φεγγούλη μας δήλωσε πως δεν θεωρεί ότι η μη παρουσία των δημοτικών συμβούλων στη συνεδρίαση δεν κρύβει κάποιο αρνητικό ενδεχόμενο, όπου αρκετοί καλοθελητές θέλησαν να σχολιάσουν. Το μόνο αρνητικό είναι πως οι όλες διαδικασίες για την κατάρτιση του Προϋπολογισμού θα πάνε μια βδομάδα πίσω και ο μόνος αντίπαλός τους είναι ο χρόνος.

Στον Ανακριτή ο πρ. Νομάρχης & 20 Νομαρχιακοί σύμβουλοι


Στο Δικαστικό Μέγαρο Καρπενησίου βρέθηκαν χθες και προχθές, ο Κώστας Κοντογεώργος και οι 20 πρώην Νομαρχιακοί Σύμβουλοι εγκαλούμενοι από τον Ανακριτή,  για την δανειακή σύμβαση που υπέγραψαν το 2008 για την εξυγίανση της Αναπτυξιακής "Ευρυτανία ΑΕ" ύψους 4,7 εκατομμυρίων ευρώ. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, κατηγορούνται σε βαθμό κακουργήματος για απιστία και πρόκληση οικονομικής ζημίας στο Ελληνικό Δημόσιο.