Ο ΑΕΤΟΣ ΤΩΝ ΑΓΡΑΦΩΝ

Ο  ΑΕΤΟΣ ΤΩΝ ΑΓΡΑΦΩΝ
radiovoylpi.listen2myradio.com

Πέμπτη, 21 Νοεμβρίου 2013

"Τα Εισόδια της Υπεραγίας Θεοτόκου και Υπερμάχου Στρατηγού"

Αρ.Πρωτ Α/008                                     Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2013

Από καρδιάς χρόνια πολλά με υγεία σε όλες τις εορτάζουσες.

Χρόνια πολλά και μακροημέρευση στο πολύπαθο έθνος των Ελλήνων, στις ένοπλες δυνάμεις μας που κάτω από αντίξοες αντεθνικές πολιτικοοικονομικές συνθήκες προασπίζουν την εθνική μας ανεξαρτησία και ασφάλεια και εορτάζουν σήμερα.

Ταυτόχρονα όμως είναι και ημέρα μνήμης και απόδοσης της οφειλόμενης τιμής, σε όλους εκείνους τους επώνυμους και ανώνυμους Έλληνες μαχητές, που προσέφεραν τη ζωή τους για την πατρίδα μας, σε όλες τις χρονικές περιόδους του παρελθόντος. Σήμερα οι Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις, τελώντας υπό το βάρος της κληρονομιάς τους, συνεχίζουν με υπερηφάνεια την πορεία της υπευθυνότητας και της τιμής που χάραξαν οι πρόγονοί μας.

Συνέντευξη του υποψηφίου βουλευτή Ευρυτανίας του ΣΥΡΙΖΑ κ. Θωμά Κώτσια στον ‘ΕΥΡΥΤΑΝΙΚΟ ΠΑΛΜΟ’


              
                 20-11-2013
ΕΡΩΤ:
 κ.Κώτσια, αυτές τις μέρες λέχτηκαν και γράφτηκαν πολλά γύρω από τους λόγους που ο ΣΥΡΙΖΑ κατάθεσε πρόταση μομφής κατά της κυβέρνησης, όμως η πρόταση δεν υπερψηφίστηκε. Μήπως ο χρόνος που επιλέχτηκε ήταν λάθος, γιατί κάνατε τώρα αυτή την μομφή κατά της κυβέρνησης;
ΑΠΑΝΤ:  
Κατ’ αρχήν δεν είχαμε αυταπάτες για το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας, ποτέ καμιά κυβέρνηση δεν έπεσε από πρόταση μομφής. Ωστόσο πρώτον: θέλαμε να επαναφέρουμε την πολιτική ατζέντα στα νέα μέτρα που φαίνεται να αποφασίζονται, μέτρα που προκαλούν τρόμο και αναδεικνύουν τα αδιέξοδα αυτής της πολιτικής για την οικονομία της χώρας και το λαό μας. Δεύτερον: να αποκαλύψουμε την υποκρισία κάποιων βουλευτών της συγκυβέρνησης, οι οποίοι κοροϊδεύουν τους ψηφοφόρους τους κάνοντας πως διαφωνούν ή  εξαντλούν τη διαφωνία τους στο γραφείο του κ. Στουρνάρα, ο οποίος δεν κάνει τίποτα περισσότερο από το να εφαρμόζει την πολιτική που όλοι μαζί αποφασίζουν. Τρίτον: θέλαμε να εξαναγκάσουμε τον Πρωθυπουργό, που είναι νομίμως απών από τον κοινοβουλευτικό έλεγχο, να έρθει στη Βουλή , ως όφειλε,  και να δώσει απαντήσεις για την πολιτική του, για την πορεία της χώρας και για τις επικείμενες συμφωνίες με την τρόικα. Τέταρτον: θέλαμε να ξεσκεπάσουμε το ρόλο της ΔΗΜ.ΑΡ. η οποία φαίνεται να «συμφωνεί διαφωνώντας» με την πολιτική της κυβέρνησης, κάτι που επιβεβαιώθηκε με την επιλογή να ψηφίσει «παρών»  στην πρόταση δυσπιστίας.