Ο ΑΕΤΟΣ ΤΩΝ ΑΓΡΑΦΩΝ

Ο  ΑΕΤΟΣ ΤΩΝ ΑΓΡΑΦΩΝ
radiovoylpi.listen2myradio.com

Τρίτη, 5 Νοεμβρίου 2013

«Συνάντηση της Αναπληρώτριας Δημάρχου Αγραφων με τον Υπουργό Υγείας κ. Άδωνι Γεωργιάδη»


Με τον Υπουργό Υγείας κ. Άδωνι Γεωργιάδη συναντήθηκε η Αναπληρώτρια Δήμαρχος Αγράφων κ. Βάσω Φεγγούλη την περασμένη Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2013. 
Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο Υπουργείο, η κ. Φεγγούλη ενημέρωσε τον Υπουργό για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει στο Δήμο, όσον αφορά το Κέντρο Υγείας Δυτικής Φραγκίστας, το Πολυδύναμο Ιατρείο Γρανίτσας, αλλά και για τις ελλείψεις που έχει στα Αγροτικά Ιατρεία, με σχετικό υπόμνημά της που του κατέθεσε.
Ο κ. Γεωργιάδης, δεσμεύτηκε στην Αναπληρώτρια Δήμαρχο πως το ΚΥΔΦ δεν θα κλείσει ή υποβαθμιστεί, αντιθέτως θα αναβαθμιστεί και θα στελεχωθεί, καθώς όπως είπε χαρακτηριστικά είναι το μόνο Κ.Υ. σε ορεινή περιοχή.

«Συνάντηση της Αναπληρώτριας Δημάρχου Αγράφων με τον Υπουργό Επικρατείας κ. Δημήτρη Σταμάτη»Με τον Υπουργό Επικρατείας κ. Δημήτρη Σταμάτη συναντήθηκε η Αναπληρώτρια Δήμαρχος Αγράφων κ. Βάσω Φεγγούλη την περασμένη Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2013.
Κατά τη δίωρη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου, η κ. Φεγγούλη ενημέρωσε λεπτομερώς τον κ. Σταμάτη για όλα τα ζητήματα του Δήμου, όπως την εξασφάλιση των αναγκαίων έργων  σε συνδυασμό με την επιλογή που  έχει κάνει η Δημοτική Αρχή να προτάξει σε όλες τις δράσεις της την προώθηση της Πράσινης Ανάπτυξη και του θρησκευτικού τουρισμού, προκειμένου να δημιουργηθούν οι όροι και να ανοίξουν οι προοπτικές για την παραμονή των κατοίκων στην περιοχή και ιδιαίτερα των νέων.