Ο ΑΕΤΟΣ ΤΩΝ ΑΓΡΑΦΩΝ

Ο  ΑΕΤΟΣ ΤΩΝ ΑΓΡΑΦΩΝ
radiovoylpi.listen2myradio.com

Τετάρτη, 9 Οκτωβρίου 2013

Το Νοσοκομείο «Υγεία» σε συνεργασία με το Δήμο Καρπενησίου στο πλαίσιο του προγράμματος δωρεάν προσφοράς ιατρικών υπηρεσιών επέλεξε το Δήμο μας ως περιοχή υψηλής προτεραιότητας προκειμένου να προσφέρει στους κατοίκους της περιοχής ιατρικές υπηρεσίες και εργαστηριακές εξετάσεις.
«TΑΞΙΔΕΥΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ»
Το Νοσοκομείο «Υγεία» σε συνεργασία με το Δήμο Καρπενησίου στο πλαίσιο του προγράμματος δωρεάν προσφοράς  ιατρικών υπηρεσιών επέλεξε το Δήμο μας ως περιοχή υψηλής προτεραιότητας προκειμένου να προσφέρει στους κατοίκους της περιοχής ιατρικές υπηρεσίες και εργαστηριακές εξετάσεις.
Στις 18 και 19 Οκτωβρίου 2013 στο χώρο του Συνεδριακού Κέντρου μια ομάδα γιατρών του Νοσοκομείου «Υγεία» 14 ειδικοτήτων, θα προσφέρει τις υπηρεσίες του σε όλους τους δημότες τόσο για την πόλη του Καρπενησίου όσο και για τις γύρω περιοχές.

«ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ»Καρπενήσι, 8 Οκτωβρίου 2013

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Δήμος Καρπενησίου για δεύτερη χρονιά συνεχίζει τη λειτουργία του «Κοινωνικού Φροντιστηρίου αναγνωρίζοντας τις αυξανόμενες ανάγκες της εποχής μας για στήριξη των δημοτών και ενδυνάμωση της κοινωνικής συνοχής.
Έχουν ήδη συσταθεί τμήματα σχεδόν για τις περισσότερες τάξεις του γυμνασίου και του λυκείου και διδάσκονται τα βασικά μαθήματα σύμφωνα με τις ειδικότητες των εκπαιδευτικών που προσφέρουν εθελοντικά τις υπηρεσίες τους.

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΡΟΥΧΩΝ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΕΝΗΛΙΚΕΣΚαρπενήσι, 8 Οκτωβρίου 2013

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Δήμος Καρπενησίου στο πλαίσιο της δράσης «Ρούχα και Παιχνίδια Αγάπης», προσκαλεί όσους επιθυμούν και βρίσκονται σε ανάγκη να προσέλθουν στο χώρο του «Κοινωνικού Παντοπωλείου» και να προμηθευτούν ενδύματα για παιδιά και ενήλικες, παιχνίδια, κουβέρτες και παπλώματα σε καλή κατάσταση, για τη χειμερινή περίοδο, τα οποία έχουν συγκεντρωθεί από τις προσφορές συμπολιτών μας.
Οι ώρες λειτουργίας του Κοινωνικού Παντοπωλείου και εξυπηρέτησης των πολιτών είναι : Τρίτη απόγευμα 5-8 και Παρασκευή πρωί 10-1.