Ο ΑΕΤΟΣ ΤΩΝ ΑΓΡΑΦΩΝ

Ο  ΑΕΤΟΣ ΤΩΝ ΑΓΡΑΦΩΝ
radiovoylpi.listen2myradio.com

Σάββατο, 5 Οκτωβρίου 2013

Διήμερο επαφών του Δ.Σ. της Π.Ο.Σ. Σαρακατσαναίων στην Αθήνα

Σάββατο, 05 Οκτωβρίου 2013. Δημοσιεύθηκε στην κατηγορία Ανακοινώσεις
Διήμερο επαφών του Δ.Σ. της Π.Ο.Σ. Σαρακατσαναίων στην Αθήνα
Το Δ.Σ. της Π.Ο.Σ.Σ. το διήμερο 2 και 3 Οκτωβρίου, βρέθηκε στην Αθήνα με σκοπό να συναντηθεί με κρατικούς  φορείς και συλλόγους Σαρακατσαναίων του Νομού  Αττικής.
Απώτερος σκοπός και στόχος  ήταν να συναντηθούν με υπηρεσιακούς παράγοντες, για να συζητηθούν θέματα της Ομοσπονδίας ώστε με την βοήθεια τους  να  αναδειχθούν και να επιλυθούν.  Για τον λόγο αυτό συναντήθηκαν με τον σαρακατσάνικης καταγωγής Αν. Υπουργό Οικονομικών κ. Σταϊκούρα Χρήστο, τον Αναπληρωτή υπουργό Ανάπτυξης κ. Σταύρο Καλαφάτη τους Σαρακατσάνους βουλευτές Ν. Καβάλας κ. Κλειτσιώτη Κωνσταντίνο, Ν. Φθιώτιδας κ. Σταυρογιάννη Νικόλαο, τους βουλευτές του Ν. Τρικάλων κ. Βλαχογιάννη Ηλία και κ. Ταμήλο Μιχαήλ. Οι συναντήσεις ήταν εποικοδομητικές και αναδείχτηκαν σε πολύ φιλικό κλίμα, χρόνια προβλήματα της Ομοσπονδίας. 

ΕΞΩ ΑΠ΄ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ 573


*Ως μέγιστο ατόπημα θα χαρακτηρίσω την προκλητική στάση και θέση του Δημάρχου Καρπενησίου απέναντι στον ΕΥΡΥΤΑΝΙΚΟ ΠΑΛΜΟ. Εγώ δεν είμαι ο αφέντης της εφημερίδας και ούτε με νοιάζει τι θα πράξει αυτός. Εγώ στέκομαι στην ενέργεια του Πρίγκιπα, στο Συνέδριο
για τον Επαρχιακό Τύπο που φιλοξενήθηκε στο Καρπενήσι, να αναφερθεί στον χαιρετισμό του, μόνο σε μία εφημερίδα της Ευρυτανίας, τονίζοντας χαρακτηριστικά «ότι δεν τον ενδιαφέρει τι θα γράψουν οι αθηναϊκές εφημερίδες αλλά η μοναδική εφημερίς της Ευρυτανίας» κατ΄ αυτόν. Δήμαρχε για πάρε στα χέρια σου και την άλλη εφημερίδα του Νομού και ξεφύλλισε τη σήμερα να δούμε δεν θα σε νοιάξει που θα τα ακούσεις; Γιατί Δήμαρχε δεν θυμήθηκες και το έρμο τον ΕΥΡΥΤΑΝΙΚΟ ΠΑΛΜΟ σε αυτό το Συνέδριο; Γιατί Δήμαρχε δεν φρόντισες ως διοργανωτής, να δώσει έναν, έστω ένα απλό χαιρετισμό στο Συνέδριο αυτό και κάποιος εκπρόσωπος της άλλης εφημερίδας αυτού του τόπου; Τουλάχιστον στα τελευταία 100 φύλλα του ΕΥΡΥΤΑΝΙΚΟΥ ΠΑΛΜΟΥ, βλέπω μονίμως την φωτογραφία σου και μάλιστα στην 1η Σελίδα. Πως ξαφνικά ξεχάστηκες. Εσύ δεν μας έχεις συνηθίσει σε τέτοια. Όταν βρεθούμε καμιά μέρα στα λημέρια μου, θα σου πω και άλλα από κοντά γιατί κάποια πράγματα, γιατί κάποια πράματα δεν κρύβονται εύκολα, είναι σαν τον βήχα …

Απάντηση του Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας κ. Κλέαρχου Περγαντά στο Εργατικό Κέντρο Εύβοιας και στα Σωματεία.


        ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                                
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ                                  Λαμία  05 - 10 - 2013
ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ                                               
                                         
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥΕίναι γνωστό ότι από την πρώτη στιγμή στάθηκα κοντά στα προβλήματα των εργαζομένων της Π.Ε. Εύβοιας.
Ανεδείχθησαν τα ζητήματα αυτά με πρωτοβουλία μου ενώπιον του Περιφερειακού Συμβουλίου και της κοινωνίας .
Η συνάντηση με τον Υπουργό Εργασίας ήταν δεδομένη και πραγματικό γεγονός . Την παραμονή της συνάντησης  ειδοποιήθηκε  το γραφείο μου στην  Περιφέρεια από το γραφείο του Υπουργού, ότι η συνάντηση θα πραγματοποιείτο με τον Υφυπουργό Εργασίας κ. Κεγκέρογλου  και την αρμόδια Γενική Γραμματέα του Υπουργείου, διότι ο Υπουργός λόγω απρόοπτου γεγονότος δεν μπορούσε να παρασταθεί.