Ο ΑΕΤΟΣ ΤΩΝ ΑΓΡΑΦΩΝ

Ο  ΑΕΤΟΣ ΤΩΝ ΑΓΡΑΦΩΝ
radiovoylpi.listen2myradio.com

Τετάρτη, 25 Σεπτεμβρίου 2013

Ο ΔΗΜΟΣ ΑΓΡΑΦΩΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ την έναρξη υποβολής αιτήσεων στο πλαίσιο λειτουργίας του Κέντρου Δια Βίου Μάθησης Δήμου Αγράφων.

Ο ΔΗΜΟΣ ΑΓΡΑΦΩΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ
την έναρξη υποβολής αιτήσεων στο πλαίσιο λειτουργίας του Κέντρου Δια Βίου Μάθησης Δήμου Αγράφων.
Οι ενδιαφερόμενοι που επιθυμούν να παρακολουθήσουν τα εκπαιδευτικά προγράμματα του ΚΔΒΜ Δήμου Αγράφων παρακαλούνται να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους το διάστημα από Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου έως και την Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2013, για τη χειμερινή περίοδο Οκτώβριος 2013 – Ιανουάριος 2014.
Τα εκπαιδευτικά προγράμματα που δύναται να υλοποιηθούν παρατίθενται στο παράρτημα της αίτησης. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επιλέξουν έως δύο (2) εκπαιδευτικά προγράμματα με σειρά προτεραιότητας. Κατόπιν της λήξης υποβολής των αιτήσεων άμεσα θα ξεκινήσει η υλοποίηση των τμημάτων που θα προκύψουν κατόπιν της επεξεργασίας των αιτήσεων των ενδιαφερομένων και της επάρκειας σε εκπαιδευτικό προσωπικό.

Πανελλήνιο Δημοσιογραφικό Συνέδριο – Καρπενήσι 27-29/9 “Η Δημοσιογραφία στην Ελληνική Περιφέρεια”

Ε Ν Ω Σ Η    Σ Υ Ν Τ Α Κ Τ Ω Ν                           
Ε Π Α Ρ Χ Ι Α Κ Ο Υ    Τ Υ Π Ο Υ
                        Ε. Σ. Ε. Τ.
             Έτος Ίδρυσης: 1963
                                                                                           

Δελτίο Τύπου

Πανελλήνιο Δημοσιογραφικό Συνέδριο – Καρπενήσι 27-29/9

“Η Δημοσιογραφία στην Ελληνική Περιφέρεια”

50 χρόνια Ένωση Συντακτών Επαρχιακού Τύπου  1963 – 2013 
Υπό την αιγίδα:
Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης & Επικοινωνίας
Γενική Γραμματεία Μέσων Ενημέρωσης


Πανελλήνιο δημοσιογραφικό συνέδριο στην Ευρυτανία διοργανώνει, το τριήμερο 27 με 29 Σεπτεμβρίου 2013, η Ένωση Συντακτών Επαρχιακού Τύπου με αφορμή την συμπλήρωση πενήντα ετών αδιάλειπτης και συνεχούς λειτουργίας της. Στο συνέδριο που διοργανώνεται από κοινού με το Δήμο Καρπενησίου και την υποστήριξη της Γενικής Γραμματείας Μέσων Ενημέρωσης, συμμετέχουν καταξιωμένοι Δημοσιογράφοι μέλη της Ε.Σ.Η.Ε.Α., της Ε.Σ.Η.Ε.Μ-Θ. και της Ε.Σ.Ε.Τ. όπως επίσης Πανεπιστημιακοί από το τμήμα Δημοσιογραφίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και το Πανεπιστήμιο Αιγαίου.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ «ΔΩΡΕΑΝ ΚΟΥΠΟΝΙ ΥΓΕΙΑΣ»Καρπενήσι, 24 Σεπτεμβρίου 2013


Ο Δήμος Καρπενησίου θα ήθελε να ενημερώσει τους δημότες του πως Το Υπουργείο Υγείας, με την υλοποίηση του Προγράμματος «Εισιτήριο Ελεύθερης Πρόσβασης», δίνει τη δυνατότητα ελεύθερης πρόσβασης σε υπηρεσίες πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας και πρόληψης στους πολίτες (και στα προστατευόμενα μέλη τους) που έχουν απολέσει την ασφαλιστική τους ικανότητα.
Μέσω του Προγράμματος, εκδίδεται ένα Εισιτήριο Ελεύθερης Πρόσβασης (ΕΕΠ) που παρέχει δωρεάν πρόσβαση σε υπηρεσίες πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας και πιο συγκεκριμένα:

Με απόφαση του Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας Κλέαρχου Περγαντά εντάχθηκαν και χρηματοδοτούνται από το ΕΣΠΑ δύο νέα έργα στο πλαίσιο της δράσης «Τοπικά σχέδια για την απασχόληση (ΤΟΠΣΑ) προσαρμοσμένα στις ανάγκες των τοπικών αγορών εργασίας», συνολικού προϋπολογισμού 370.000 €.
       


              ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                                   
         ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ                                         Λαμία  24 – 09 -2013
             ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ              

                                         
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Υπογράφηκαν από τον Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας, κ. Κλέαρχο Περγαντά δύο νέες  αποφάσεις ένταξης για τη χρηματοδότηση από το  Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού 2007 - 2013» των έργων:

Ο ΔΗΜΟΣ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙΟΥ ΣΤΗ ΝΕΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ 2014-2020Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου 2013, Καρπενήσι


10.30 - 11.00

Καλωσόρισμα από τον Δήμαρχο Καρπενησίου
κ.  Κωνσταντίνο Π. Μπακογιάννη

Χαιρετισμός από τον Πρόεδρο της Οικονομικής Επιτροπής της ΚΕΔΕ και Δήμαρχο Λίμνης Πλαστήρα κ. Δημήτρη Τσιαντή

11.00 - 11.15
Αρχές και Κατευθύνσεις για το ρόλο των Δήμων στη νέα προγραμματική περίοδο 2014 - 2020, τοποθέτηση από τον Καθηγητή του Τμήματος Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πειραιά κ. Άγγελο Κότιο και τον χωροτάκτη-περιφερειολόγο, Υπ. Διδάκτωρα Παν. Πειραιά και πρ. σύμβουλο του Υπουργείου Ανάπτυξης κ. Μ. Κουτουλάκη
(παρουσίαση του ευρωπαϊκού πλαισίου υπό το πρίσμα της αξιοποίησης και εφαρμογής των εργαλείων της εδαφικής-χωρικής ανάπτυξης. Σύντομη αναφορά στις βασικές κατευθύνσεις του σχεδιασμού, τα βήματα και το ρόλο των εμπλεκομένων στην τοπική ανάπτυξη στο σχεδιασμό μιας συνεκτικής τοπικής στρατηγικής)

Συνάντηση Δημάρχου Καρπενησίου, Κώστα Μπακογιάννη με τον Υπουργό Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας, Κωστή ΧατζηδάκηΚαρπενήσι, 24 Σεπτεμβρίου 2013

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Την Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2013, ο Δήμαρχος Καρπενησίου, Κώστας Μπακογιάννης συναντήθηκε με τον Υπουργό Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας, κ. Κωστή Χατζηδάκη.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους, συζητήθηκε η προγραμματική περίοδος του νέου ΕΣΠΑ 2014-2020.