Ο ΑΕΤΟΣ ΤΩΝ ΑΓΡΑΦΩΝ

Ο  ΑΕΤΟΣ ΤΩΝ ΑΓΡΑΦΩΝ
radiovoylpi.listen2myradio.com

Σάββατο, 3 Αυγούστου 2013

Θετική ανταπόκριση είχε η παρέμβαση του Αντιπεριφερειάρχη της Δ/νσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας κ.Βουρδάνου Δημητρίου προς το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων για την καταγραφή του επαγγελματικού εξοπλισμού εφαρμογής γεωργικών φαρμάκων.


ΕΛΛΗΝΙΚΗ  ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
   

Δ Ε Λ Τ Ι Ο       Τ Υ Π Ο Υ
     Θετική ανταπόκριση είχε η παρέμβαση του Αντιπεριφερειάρχη της Δ/νσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας  κ.Βουρδάνου Δημητρίου προς το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων για την καταγραφή του επαγγελματικού εξοπλισμού εφαρμογής γεωργικών φαρμάκων.
   Σε επιστολή του ο Αντιπεριφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας προς τον κ.Υπουργό ανέφερε ότι  η προσέλευση των αγροτών δεν ήταν η αναμενόμενη, και ζητούσε την παράταση προθεσμίας καταγραφής επαγγελματικού εξοπλισμού εφαρμογής γεωργικών φαρμάκων-ψεκαστικών από τους ιδιοκτήτες-κατόχους που έληγε την 31/5/2013, ώστε με αυτόν το τρόπο να δοθεί η δυνατότητα και ο απαραίτητος χρόνος στους αγρότες που έχουν καθυστερήσει, να προσέλθουν και να τα καταγράψουν.

ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ Ο ΣΥΡΙΖΑ με το 1ο συνέδριό του, που αποτελεί συνέχεια και τομή στην πορεία του, θεμελιώνεται σήμερα ως ενιαίο, μαζικό, δημοκρατικό, πολυτασικό κόμμα της σύγχρονης Αριστεράς για την ενίσχυση ενός ήδη ισχυρού, πλειοψηφικού, λαϊκού ρεύματος ανατροπής.ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ


  Ο ΣΥΡΙΖΑ με το 1ο  συνέδριό του, που αποτελεί συνέχεια και τομή στην πορεία του, θεμελιώνεται σήμερα ως ενιαίο, μαζικό, δημοκρατικό, πολυτασικό κόμμα της σύγχρονης Αριστεράς για την ενίσχυση ενός ήδη ισχυρού, πλειοψηφικού, λαϊκού ρεύματος ανατροπής.
Αναλαμβάνει την ιστορική ευθύνη για την απαλλαγή του ελληνικού λαού από τις καταστροφικές νεοφιλελεύθερες μνημονιακές πολιτικές, που έχουν μετατρέψει τη χώρα μας σε αποικία χρέους και οδηγεί στην περιθωριοποίηση τις δημιουργικές, κοινωνικές και παραγωγικές της δυνάμεις.
Η δικομματική συγκυβέρνηση, πιο πριν τρικομματική  και τα κόμματα του μνημονιακού μπλόκ,   έχουν εξαπολύσει  μια γενικευμένη επίθεση κατά του ελληνικού λαού , έχουν διαλύσει την ελληνική κοινωνία,  έχουν  αποδυναμώσει την κρατική διοίκηση εξαπολύοντας πογκρόμ απολύσεων,  έχουν αποδιαρθρώσει την οικονομία και έχουν πλήξει βαθύτατα τη δημοκρατία. Μπροστά στην αναμενόμενη αντίδραση του κόσμου της εργασίας και της Αριστεράς η μνημονιακή παράταξη απαντά με γενίκευση των αδιεξόδων, με προσφυγή στην ανωμαλία και την αντιδημοκρατική εκτροπή.  Εκδίδουν Πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου, καταθέτουν για ψήφιση πολυνομοσχέδια με την διαδικασία του κατεπείγοντος.  Με τις Πράξεις αυτές σκοπό έχουν να εξουδετερώσουν  τον πολιτικό έλεγχο, την ευθύνη των κυβερνώντων απέναντι στη λαϊκή βούληση. Οι επιστρατεύσεις των εργαζομένων, οι διαθεσιμότητες και οι απολύσεις συνιστούν ευθεία βολή κατά της δημοκρατίας ενώ σπρώχνουν την κοινωνία σε βαθιά πολιτική και κοινωνική αστάθεια. Το αποτέλεσμα είναι η γενίκευση της κοινωνικής και οικονομικής καταστροφής, η αντιδραστική αναδιάταξη αξιών και προτύπων συμπεριφοράς, η ενίσχυση του φασισμού, ο διχασμός του λαού και η συρρίκνωση της δημοκρατίας.