Ο ΑΕΤΟΣ ΤΩΝ ΑΓΡΑΦΩΝ

Ο  ΑΕΤΟΣ ΤΩΝ ΑΓΡΑΦΩΝ
radiovoylpi.listen2myradio.com

Δευτέρα, 15 Ιουλίου 2013

Συνάντηση εργασίας του Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας κ. Κλέαρχου Περγαντά με τον Υπουργό Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων κ. Μιχάλη Χρυσοχοΐδη.
    ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                               
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ                            Λαμία  15 -07-2013
         ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ                                   
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥΤην Πέμπτη 11 Ιουλίου 2013, σε συνάντηση εργασίας στην Αθήνα στην οποία συμμετείχαν ο Υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων κ. Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, ο Υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ κ. Σίμος Κεδίκογλου, ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας κ. Κλέαρχος Περγαντάς και οι κ.κ. Αντιπεριφερειάρχες Αθανάσιος Μπουραντάς και Παναγιώτα Γαζή, έγινε συζήτηση για τους μεγάλους οδικούς άξονες της Στερεάς Ελλάδας.
Με δεδομένο ότι ολοκληρώθηκαν οι μελέτες του δρόμου «Παράκαμψη Χαλκίδας / τμήμα Νέα Λάμψακος - Ψαχνά», συζητήθηκε η χρηματοδότηση του έργου για την κατασκευή του.

Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας υποστηρίζει και συμμετέχει στο Σύστημα Κεντρικής Υποστήριξης της Πρακτικής Άσκησης Φοιτητών Α.Ε.Ι. που φέρει την Κωδική Ονομασία «Άτλας».
           ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                             Λαμία  12 -07 -2013 
     ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ      
        ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ          

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο «Άτλας» είναι μία κεντρική διαδικτυακή υπηρεσία, η οποία διασυνδέει τους φορείς που παρέχουν θέσεις πρακτικής άσκησης με όλα τα ακαδημαϊκά Ιδρύματα της επικράτειας, δημιουργώντας μία ενιαία βάση θέσεων πρακτικής άσκησης (Π.Α.), οι οποίες είναι διαθέσιμες προς επιλογή στα Ιδρύματα. Παράλληλα προσφέρει σφαιρική ενημέρωση σε θέματα που άπτονται της αγοράς εργασίας και των πρώτων βημάτων των φοιτητών σε αυτή.

Στους στόχους του προγράμματος συγκαταλέγονται:

ΕΛΗΞΕ Η ΔΙΗΜΕΡΗ ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ ΚΑΙ ΤΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΚΟΖΑΝΗΣ ΡΑΧΗΛ ΜΑΚΡΗ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η ΛΙΜΝΗ ΚΡΕΜΑΣΤΩΝ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ
ΣΤΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ ΔΙΚΤΥ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ
ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝΠΡΟΒΛΗΜΑ- ΒΟΜΒΑ ΓΙΑ ΤΑ ΜΙΚΡΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΧΩΡΙΩΝ
Η ΜΕΤΑΤΑΞΗ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ-ΜΙΚΡΟΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΤΕΒΕ


Με κέντρο ενδιαφέροντος την ξεχασμένη «άγονη γραμμή» της Δυτικής Ευρυτανίας, ολοκληρώθηκε η διήμερη περιοδεία του Βουλευτή Επικρατείας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ, ο οποίος έχει υπό την κοινοβουλευτική του εποπτεία τη συγκεκριμένη Εκλογική Περιφέρεια και της Βουλευτή Κοζάνης και Τομεάρχη Ενέργειας, Περιβάλλοντος, Ανάπτυξης, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Ραχήλ Μακρή.

Οι δύο Βουλευτές, μαζί με τον Πολιτευτή Ευρυτανίας Κωνσταντίνο Μπακόλα, εξέτασαν από κοντά τα ζητήματα που προκύπτουν για μία από τις ωραιότερες περιοχές της Ελλάδας, τη λίμνη Κρεμαστών, σε συνδυασμό με την εκμετάλλευση των υδάτινων πόρων και το εκεί υδροηλεκτρικό εργοστάσιο της ΔΕΗ που έχει ενταχθεί στις πωλήσεις του ΤΑΙΠΕΔ.

Η Κοινοβουλευτική Ομάδα των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ είχαν στο Κερασοχώρι πολύωρη συνεργασία με την Αντιδήμαρχο Βάσω Σεγκούλη, από την οποία προέκυψε με σαφήνεια ότι: Άλλο η επένδυση και η ανάπτυξη σε αυτή την υψίστης σημασίας, για τον Τουρισμό, περιοχή και άλλο το ξεπούλημα των υδάτινων πόρων ή της Ενέργειας που σε καμία περίπτωση δεν είναι αποδεκτά.