Ο ΑΕΤΟΣ ΤΩΝ ΑΓΡΑΦΩΝ

Ο  ΑΕΤΟΣ ΤΩΝ ΑΓΡΑΦΩΝ
radiovoylpi.listen2myradio.com

Σάββατο, 6 Ιουλίου 2013

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΥΡΥΤΑΝΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ                                                                                 ΚΑΙ
                       Ο ΔΗΜΟΣ  ΚΑΡΠΕΝΗΣΙΟΥ
Το Διοικητικό Συμβούλιο   της ΟΕΣ  & και  ο Δήμος  Καρπενησίου σας προσκαλούν  να τιμήσετε   με την παρουσία σας, την εκδήλωση για τα 25 χρόνια παρουσίας της ΟΕΣ στα Ευρυτανικά δρώμενα  καθώς και τους όπου γης Ευρυτάνες,  στις εκδηλώσεις  που θα γίνουν στις 14-07-2013 στο Κεφαλόβρυσο Ευρυτανίας ,  οι οποίες  είναι ενταγμένες   στα πλαίσια των γιορτών του Δάσους  2013  .
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Δελτίο τύπου για το 33ο Πανελλήνιο Αντάμωμα Σαρακατσαναίων στο Περτούλι Τρικάλων-28/29/30 Ιουνίου 2013 αφιερωμένο στο Σαρακατσάνικο Γάμο «ΧΑΡΑ».ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ  ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ
ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΣΑΡΑΚΑΤΣΑΝΑΙΩΝ
ΜΥΚΗΝΩΝ 17-19 ΘΕΣ/ΝΙΚΗ
ΥΠΕΥΘ. ΕΠΙΚ: ΜΟΥΤΣΙΑΝΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΤΗΛ:      2310 225002 - 2310284037
 ΚΙΝ:       6945992388 
Τεράστια επιτυχία σημείωσε  και φέτος το 33ο πανελλήνιο αντάμωμα Σαρακατσαναίων που είχε τα χαρακτηριστικά εθνικού αναγεννητικού προσκλητηρίου κόντρα στην κρίση και στην κούραση των Ελλήνων.
Το πάθος των μελών τη Διοίκησης της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Σαρακατσαναίων, η οποία έχει την έδρα της στη Θεσσαλονίκη, να γίνει φωτεινό ορόσημο για ολόκληρο τον Ελληνισμό. Το φετινό αντάμωμα στο Περτούλι Τρικάλων έφερε το ποθούμενο αποτέλεσμα. Από τη ρίζα τους πεισματάρηδες, δουλευταράδες και αγωνιστές, οι Σαρακατσαναίοι αντιλήφθηκαν ότι το φετινό αντάμωμα θα έπρεπε να σαλπίσει ένα εθνικό προσκλητήριο  για μια αναγεννητική προσπάθεια, ξεπερνώντας τα εμπόδια που έβαλε μπροστά στους αιφνιδιασμένους από τα πρωτόγνωρα χαρακτηριστικά τη οικονομική και όχι μόνο κρίσης, Έλληνες.