Ο ΑΕΤΟΣ ΤΩΝ ΑΓΡΑΦΩΝ

Ο  ΑΕΤΟΣ ΤΩΝ ΑΓΡΑΦΩΝ
radiovoylpi.listen2myradio.com

Τρίτη, 2 Ιουλίου 2013

1ο Συνέδριο Νέων Ευρυτάνων από το Δήμο ΚαρπενησίουΚαρπενήσι, 2 Ιουλίου 2013

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Από τις 30 Αυγούστου έως και την 1η Σεπτεμβρίου 2013 ο Δήμος Καρπενησίου υποδέχεται νέους  απ’ όλη την Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό, στο πλαίσιο του 1ου Διεθνούς Συνεδρίου Νέων Ευρυτάνων, που διοργανώνεται από τη Δημοτική Αρχή. Νέοι Ευρυτάνες θα έχουν την ευκαιρία να βρεθούν στο Καρπενήσι, να γνωριστούν μεταξύ τους, να γνωρίσουν καλύτερα τον τόπο καταγωγής τους και πάνω απ’ όλα να εκφράσουν τη δική τους άποψη για το πώς βλέπουν και πως θέλουν τη Ευρυτανία του αύριο.
Για το λόγο αυτό, ο Δήμος Καρπενησίου απευθύνει ανοιχτή πρόσκληση σε όλους τους Ευρυτανικούς Συλλόγους και Φορείς προκειμένου να ορίσουν εκπροσώπους , μέχρι 35 ετών. Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με το Γραφείο Δημάρχου Καρπενησίου, στα τηλέφωνα 2237350043 και 2237350050 καθώς επίσης και στο e-mail: contact@karpenissi.gr

ΜΙΚΡΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ Από το Δήμο Καρπενησίου και τον Ξενώνα Φουρνάς ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΤΡΟΥΦΑΣ

ΣΑΒΒΑΤΟ 13/7

4:00 ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ ΣΤΟ ΞΕΝΩΝΑ ΦΟΥΡΝΑΣ
5:00 ΟΜΙΛΙΕΣ που θα αφορούν την καλλιέργεια της τρούφας, τα ειδικά εκπαιδευμένα σκυλιά και την αναζήτηση τρουφών στα ελληνικά δάση.
Ομιλητές θα είναι η κ.Ελευθερία Τζιάτζιου, σύμβουλος καλλιέργειας τρούφας και ο κ.Βασίλης Γουλάντας, καλλιεργητής και συλλέκτης άγριων ειδών τρούφας.

8:00 μμ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ (συζήτηση για τρούφες, εμπειρίες και μελλοντικά σχέδια)