Ο ΑΕΤΟΣ ΤΩΝ ΑΓΡΑΦΩΝ

Ο  ΑΕΤΟΣ ΤΩΝ ΑΓΡΑΦΩΝ
radiovoylpi.listen2myradio.com

Τρίτη, 25 Ιουνίου 2013

Σας προσκαλούμε στην 8η (τακτική) συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Στερεάς Ελλάδας, που θα πραγματοποιηθεί στις 27 Ιουνίου 2013, ημέρα Πέμπτη και ώρα 11.30π.μ.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Λαμία , 20 Ιουνίου, 2013
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑ ΑΣ Αρ.πρωτ.: οικ. 395
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
ΆΡΘΡΟ 165 ΤΟΥ Ν.3852/2010
ΠΡΟΣ : 1.Tον κ.Περιφερειάρχη Στερεάς
Ταχ. /νση : Υψηλάντου 1 Ελλάδας.
Τ.Κ : 35100 Λαμία 2.Τους κ.κ.Αντιπεριφερειάρχες
Πληροφορίες : Γαμβρογιάννη Χ. Στερεάς Ελλάδας.
Τηλέφωνο : 22313-51272 3.Τους κ.κ.Περιφερειακούς
Email : gram_per_symvouliou@pste.gov.gr ΣυμβούλουςΣυνεδρίαση 8η
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Ανασχηματισμός του συγκυβερνητικού μορφώματος της εξαθλίωσης της φτωχοποίησης και της διάλυσης της Ελληνικής κοινωνίας, του Έλληνα πολίτη, της Ελληνικής επιχείρησης και του έθνους των Ελλήνων !


Αρ. Πρωτ. Α038                              Καρπενήσι, Τρίτη 25 Ιουνίου 2013


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥΤις τελευταίες μέρες της Πομπηίας ζει ο Αντώνης Σαμαράς και η Νέα Πασοκοδημοκρατία των μνημονίων.
Η ΝΔ και ο Αντώνης Σαμαράς διέσωσαν τον Συμφοιτητή Γιώργο, έσωσαν τον Ευάγγελο, έσωσαν το πα-σοκ! 

Δυο κόμματα χρεοκοπημένα που χρωστούν 250.000.000 στις ελληνικές τράπεζες τις οποίες διασώζει για πολλοστή φορά ο Έλληνας φορολογούμενος ενώ την ίδια ώρα αυτό το τραπεζικό σύστημα διασώζει τα ΜΜΕ των εργολάβων με ζεστό χρήμα Ελλήνων φορολογουμένων πολιτών, σε μια αλόγιστη διαφημιστική δαπάνη για ανύπαρκτα τραπεζικά προϊόντα, καθότι οι κάνουλες είναι κλειστές τόσο για τον χρεοκοπημένο Έλληνα πολίτη όσο και για τις διαλυμένες μικρομεσαίες επιχειρήσεις, την ραχοκοκαλιά της ελληνικής οικονομίας και ενώ υπόσχονται ανάπτυξη και ρευστότητα που ποτέ δεν ήρθε, ακόμα και σήμερα προσπαθούν να ανακεφαλαιοποιήσουν τις ξοφλημένες τράπεζες τους.

Η κυριότητα του Αθλητικού Κέντρου στο Δήμο Καρπενησίου
Καρπενήσι, 25 Ιουνίου 2013

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Μία μεγάλη νίκη για τη Δημοτική Αρχή έρχεται με την παραχώρηση της κυριότητας του Αθλητικού Κέντρου στο Δήμο Καρπενησίου.
Έπειτα από συντονισμένες και συνεχείς προσπάθειες της Δημοτικής Αρχής, η κυριότητα του Αθλητικού  Κέντρου περνάει στα χέρια του Δήμου Καρπενησίου. Με κοινή υπουργική απόφαση των Υπουργών Εσωτερικών και Οικονομικών κυρίου Στυλιανίδη και Στουρνάρα αντίστοιχα και του Υφυπουργού Αθλητισμού κυρίου Ιωαννίδη παραχωρείται δωρεάν στο Δήμο Καρπενησίου η κυριότητα της συνολικής έκτασης του Αθλητικού Κέντρου.
Ο Δήμαρχος Καρπενησίου δήλωσε: «Η απόφαση αυτή αποτελεί μεγάλη δικαίωση των επίμονων προσπαθειών που καταβάλαμε έτσι ώστε να επιστρέψουμε το Αθλητικό Κέντρο στους δημότες μας. Τώρα πια μπορούμε να εξασφαλίσουμε τη βιωσιμότητα και την ορθή λειτουργία του, μιας και άμεσα θα εμπλέξουμε, ακολουθώντας όλες τις νόμιμες διαδικασίες, την ιδιωτική πρωτοβουλία. Αυτό το αποτέλεσμα έρχεται σε συνέχεια της συνάντησης που είχαμε με τον Πρωθυπουργό της χώρας, κύριο Αντώνη Σαμαρά αλλά και τις αλλεπάλληλες επαφές με τους αρμόδιους Υπουργούς . Με αυτή την απόφαση σταθμό, το Αθλητικό Κέντρο θα αξιοποιηθεί στο έπακρο, θα διασώσει όλες τις υποδομές του που αυτή τη στιγμή παρακμάζουν και θα ανοίξει νέες θέσεις εργασίας. Μια νέα ημέρα ξημερώνει στο Δήμο μας σε ότι αφορά τον αθλητισμό στον τόπο μας ».

ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΛΑΔΙ ΧΩΡΙΣ ΜΕΣΑΖΟΝΤΕΣΔήμος ΚαρπενησίουΚαρπενήσι,25 Ιουνίου 2013

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Δήμος Καρπενησίου στο πλαίσιο της δράσης «Προϊόντα Χωρίς Μεσάζοντες», ενημερώνει πως οι αιτήσεις συνεχίζονται για παραγγελία  έξτρα παρθένου Κρητικού ελαιολάδου. Το έντυπο παραγγελίας υποβάλλεται στο παλαιό και νέο Δημαρχείο καθώς και τηλεφωνικά στο 22373-50024.
Η διανομή ελαιολάδου έχει προγραμματιστεί για τις αρχές Ιουλίου. Οι ενδιαφερόμενοι θα ειδοποιηθούν τηλεφωνικά για τις ώρες και το χώρο παράδοσης του προϊόντος από το Δήμο Καρπενησίου.

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το 4ο Συμπόσιο Βοτανικών Κήπων από το Δήμο Καρπενησίου και το ΤΕΙ Δασοπονίας και Διαχείρισης Φυσικού Περιβάλλοντος.

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το 4ο Συμπόσιο Βοτανικών Κήπων που διοργανώθηκε από την περασμένη Παρασκευή έως και την Κυριακή από το Δήμο Καρπενησίου και το ΤΕΙ Δασοπονίας και Διαχείρισης Φυσικού Περιβάλλοντος.
Οι εκπρόσωποι των Βοτανικών κήπων ανά την Ελλάδα δήλωσαν ικανοποιημένοι από την πρόοδο που έχει επιδείξει ο Βοτανικός Κήπος στο Κεφαλόβρυσο, από τη δράση του ΤΕΙ και του Δήμου σε θέματα περιβαλλοντικού ενδιαφέροντος αλλά και από τη διοργάνωση στο σύνολό της. Άμεσος στόχος είναι η ένταξη του Κήπου του Κεφαλόβρυσου στο Δίκτυο Ελληνικών Βοτανικών Κήπων αλλά και στο Ευρωπαϊκό Δίκτυο.