Ο ΑΕΤΟΣ ΤΩΝ ΑΓΡΑΦΩΝ

Ο  ΑΕΤΟΣ ΤΩΝ ΑΓΡΑΦΩΝ
radiovoylpi.listen2myradio.com

Πέμπτη, 20 Ιουνίου 2013

Το ετήσιο κορυφαίο Πανευρυτανικό Αντάμωμα που έχει γίνει θεσμός.Στις 14 ιουλιου 2013 στον κεφαλοβρυσο..ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Αγαπητοί συμπατριώτες και συμπατριώτισσες,
Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας Ευρυτανικών Συλλόγων, για τη συμπλήρωση των 25 χρόνων λειτουργίας της ΟΕΣ και παρουσίας της στα της Ευρυτανίας, ήτοι: την παράδοση, την ιστορία και τον πολιτισμό της πατρώας γης, έχει την τιμή να σας προσκαλέσει στο ετήσιο κορυφαίο Πανευρυτανικό Αντάμωμα που έχει γίνει θεσμός.
Σας γνωστοποιούμε ότι παράλληλα με την εκδήλωση, θα γίνει η παρουσίαση του Λευκώματος των πολιτιστικών Σωματείων της Ευρυτανίας και καλούμε  τους συλλόγους μέλη της ΟΕΣ, καθώς και τους συλλόγους μη μέλη και γενικότερα όσους αγαπούν και ενδιαφέρονται για τη Ευρυτανία, συμπεριλαμβανομένων  και της ομογένειας,  να συμμετάσχουν στις εκδηλώσεις του 25oυ Ευρυτανικού Ανταμώματος που θα γίνουν στις 14 Ιουλίου 2013, στο Κεφαλόβρυσο.
Με τη συνδρομή
ΣΗΜΕΙΩΣΗ:   Κατά την διάρκεια του γεύματος μπορούν οι Αξιωματούχοι της περιοχής να καθίσουν ανάμεσα στα μέλη και στους φίλους της Ομοσπονδίας και τούτο –γιατί λόγω των οικονομικών δυσχερειών δεν θα υπάρξει ειδικό  τραπέζι για τους επισήμους.
Ο Πρόεδρος                                   Η Γεν. Γραμματέας             Η Οργανωτική Γραμματέας
                      Λάμπρος Καρράς                           Νίκη Ρέκκα -Τζανάκου                         Αγγελική Σκοτίδα

ΝΑ ΤΟΥΣ ΓΚΡΕΜΙΣΟΥΜΕ ΠΡΙΝ ΓΚΡΕΜΙΣΟΥΝ Ο,ΤΙ ΑΚΟΜΑ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΟΡΘΙΟΤου Θωμά Κώτσια
Πέρασε ένας χρόνος από τις Εκλογές της 16ης Ιουνίου 2012, μέρα ελεεινών εκβιασμών, εκφοβισμού και αρπαγής της ψήφου του λαού μας για το σχηματισμό κυβέρνησης από μια ακροδεξιά ομάδα του κ. Σαμαρά και της Ν.Δ. με ομοτράπεζους το ΠΑΣΟΚ και τη ΔΗΜ.ΑΡ.
Για όσους τότε τους πίστεψαν, ένα χρόνο μετά αποκαλύπτεται με δραματικό τρόπο γιατί συκοφαντούσαν λυσσασμένα το ΣΥΡΙΖΑ και συνεχίζουν βεβαίως και σήμερα, αγκαλιά με τη μιντιακή και οικονομική μαφία στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
Για να μπορούν να ρημάζουν τις δικές μας της ζωές, στο όνομα της «σωτηρίας της χώρας». Μιας σωτηρίας μονόδρομο, που φαίνεται να περνά μέσα από τις διάφορες λίστες της διαπλοκής, του μαύρου χρήματος και των offshore εταιρειών, όπου φιγουράρουν τα ονόματα των σωτήρων μας και των κομμάτων τους.