Ο ΑΕΤΟΣ ΤΩΝ ΑΓΡΑΦΩΝ

Ο  ΑΕΤΟΣ ΤΩΝ ΑΓΡΑΦΩΝ
radiovoylpi.listen2myradio.com

Πέμπτη, 30 Μαΐου 2013

Επιστολή προς τον Πρόεδρο του ΕΛΓΑ, η οποία κοινοποιείται και στον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων απέστειλε ο Αντιπεριφερειάρχης Στ. Ελλάδας, Δημήτρης Βουρδάνος.


ΕΛΛΗΝΙΚΗ  ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
   
ΓΡΑΦΕΙΟ  ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ
ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ  & ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΗΣ

Υψηλάντη1, Τ.Κ. 35100-Λαμία
Τηλ.: 2231351277, 2221353792
Fax.: 2231051964,2221036056


Δ Ε Λ Τ Ι Ο       Τ Υ Π Ο ΥΣτην επιστολή αναφέρεται ότι η ανεμοθύελλα που επικράτησε από 23-26/5/2013 στην Π.Ε. Φθιώτιδας επέφερε μεγάλες ζημιές σε δενδρώδεις καλλιέργειες.
Ιδιαίτερα, καταγράφηκαν πολύ σοβαρές ζημιές από τους γεωπόνους της Δ/νσης Αγροτ. Οικονομίας & Κτηνιατρικής Π.Ε. Φθιώτιδας στην καλλιέργεια της δαμασκηνιάς με εκτίμηση (καρπόπτωση) σε ποσοστό 40-50% περίπου  και σε αριθμό δέντρων 11.500, καθώς επίσης σε καλλιέργειες φυστικιάς σε ποσοστό 20-25% και ακτινιδίων σε ποσοστό 20-30% κ.λ.π..

Στην ομάδα Τάτση επιρρίπτει ευθύνες για την "ακυβερνησία" στα Άγραφα, ο Χρ. Μπούρας.(video)Άφωνοι αυτοδιοικητικοί και πολίτες από την τιμωρία της 4μηνης αργίας του Δημάρχου Αγράφων Δημήτρη Τάτση, που εκπροσωπεί την μισή Ευρυτανία. Ο πρώην δήμαρχος Χρήστος Μπούρας, επιρρίπτει ευθύνες για την «ακυβερνησία» όπως λέει στα Άγραφα, περισσότερο στην συμπολίτευση και την ομάδα του Δημήτρη Τάτση, που ασκούσε σκληρότατη αντιπολίτευση στον δήμαρχο όλο αυτό το διάστημα, με συνέπεια να μην προχωρά τίποτα στον Καλλικρατικό Δήμο.
Ο κ. Μπούρας απευθύνει σε όλες τις πλευρές ύστατη πρόταση, για σύμπνοια, γιατί ο τόπος και ο λαός των Αγράφων δεν έχουν την πολυτέλεια της αδράνειας.

 

Στην ομάδα Τάτση επιρρίπτει ευθύνες για την... από LAMIASTARGR

Ο Δήμαρχος προφανώς θα καθηλώσει τις Καναδικές αρχές και τους Καναδούς πολίτες... θυμίζοντας τους τον Αρχαίο Ελληνικό πολιτισμό και το γεγονός ότι η Δημοκρατία γεννήθηκε στην Ελλάδα!

ΝΕΟ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΑΤΟΠΗΜΑ ! ! ! 

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ Τώρα...και Υπουργός Εξωτερικών!!! 

Όταν η βλακεία γίνεται εθνικά επικίνδυνη !


"Ο Καναδάς δεν μπορεί να δυσφημίζεται διεθνώς από ιδιωτικές εταιρείες που προσβάλουν την τοπική Δημοκρατία."

Δεκατρείς ομιλίες στον Καναδά από τον Δήμαρχο Αλεξανδρούπολης Βαγγέλη Λαμπάκη προς ενημέρωση των Καναδικών Αρχών για την Καναδική εταιρεία ELDORADO GOLD.


Ο Δήμαρχος προφανώς θα καθηλώσει τις Καναδικές αρχές και τους Καναδούς πολίτες... θυμίζοντας τους τον Αρχαίο Ελληνικό πολιτισμό και το γεγονός ότι η Δημοκρατία γεννήθηκε στην Ελλάδα!

Ως σημαντικά ενδεικτικά παραδείγματα θα παρουσιάσει τέσσερα (4):

1. τον εαυτό του και τις δικές του αρχές που λένε ότι όποιος Δημότης του Δήμου του είναι υπέρ των επενδύσεων, της νομιμότητας και εμπιστεύεται την πατρίδα του, είναι διεφθαρμένος, στιγματισμένος κοινωνικά και έχει εξαγορασμένη συνείδηση.