Ο ΑΕΤΟΣ ΤΩΝ ΑΓΡΑΦΩΝ

Ο  ΑΕΤΟΣ ΤΩΝ ΑΓΡΑΦΩΝ
radiovoylpi.listen2myradio.com

Τρίτη, 28 Μαΐου 2013

ΜΕ ΕΠΑΝΑΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ «ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ» ΩΣ ΤΟ ΜΕΙΖΟΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΛΕΣΒΟΥ ΕΛΗΞΕ Η ΤΡΙΗΜΕΡΗ ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ   
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Κ.Ο.                                              ΤΗΛ. (210) 3707970
                                                                                     FAX: (210) 3707976
                                                                e-mail: anexartitoiellines@parliament.gr

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ Η ΣΑΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞ ΕΛ ΚΑΙ  ΜΕ ΑΝΟΙΧΤΗ ΟΜΙΛΙΑ-ΔΙΑΛΟΓΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ

«Ο Καλλικράτης εξακολουθεί να είναι το μέγιστο πρόβλημα της Λέσβου, καθώς είναι αδύνατο αυτός ο μεγαλύτερος Δήμος της χώρας να διοικηθεί με ικανοποιητικά αποτελέσματα και να προσφέρει τις υπηρεσίες εκείνες που δικαιούνται να έχουν στην καθημερινότητά τους οι Λέσβιοι δημότες».

Αυτό δήλωσε ο Βουλευτής Επικρατείας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ τελειώνοντας τη νέα τριήμερη επίσκεψή του στη Μυτιλήνη, ως υπεύθυνος Βουλευτής του Κινήματος για το Βόρειο Αιγαίο.

Ανιστόρητες, σε εκείνο το βαθμό, ώστε να μοιάζουν με …εμπαθείς, οι απόψεις για τους Σαρακατσαναίους του καθηγητή Γ. Γραμματικάκη στην εκπομπή του MEGA «ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ» του κυρίου Σταύρου Θεοδωράκη.ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΣΑΡΑΚΑΤΣΑΝΑΙΩΝ Μυκηνών 17-19, Τ.Κ. 54643,  Θεσσαλονίκη
ΤΗΛ. 2310840830,
                               email:pos_sarakatsanoi@yahoo.gr ,
                                  site: www.e-sarakatsanos.gr
Πληροφορίες: Μουτσιάνας Γεώργιος, πρόεδρος Π.Ο.Σ.Σαρακατσαναίων, τηλέφωνα: 2310 225002, 6945992388
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ανιστόρητες, σε εκείνο το βαθμό, ώστε να μοιάζουν με …εμπαθείς, οι απόψεις για τους Σαρακατσαναίους του καθηγητή Γ. Γραμματικάκη στην εκπομπή του MEGA «ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ» του κυρίου Σταύρου Θεοδωράκη.
Με δικαιολογία την άγνοια ή την επιπολαιότητα, πάρα πολλοί σύγχρονοι νεοέλληνες, εκπλήσουν δυσάρεστα,  με βιαστικές ή πρόχειρες  ενέργειές τους ή άλλου είδους ατοπήματα, αποδεικνύοντας με περισσή αφέλεια, την ημιμάθειά τους  ή την εμπάθειά τους και γενικώς τη μειονεκτικότητά τους, έναντι εκείνων τους οποίους τολμούν να κρίνουν.

Ευχαριστήρια επιστολή της Ε.Κ.Ε.Π.Π.Α.ΔΗ.ΚΚαρπενήσι, 28 Μαΐου 2013

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Η Ενιαία Κοινωφελής Επιχείρηση Παιδείας Προστασίας Αλληλεγγύης (Ε.Κ.Ε.Π.Π.Α.ΔΗ.Κ.) Δήμου Καρπενησίου, καθώς τα μέλη και το προσωπικό του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών με Αναπηρία «Ανεμώνη» του Δήμου Καρπενησίου, ευχαριστούν θερμά τον όμιλο ΑΒ Βασιλόπουλο και το προσωπικό του τοπικού καταστήματος για την πρωτοβουλία τους να συλλέξουν παιχνίδια και υλικά κατασκευών για χρήση του ΚΔΑΠ ΜΕΑ «Ανεμώνη».