Ο ΑΕΤΟΣ ΤΩΝ ΑΓΡΑΦΩΝ

Ο  ΑΕΤΟΣ ΤΩΝ ΑΓΡΑΦΩΝ
radiovoylpi.listen2myradio.com

Πέμπτη, 16 Μαΐου 2013

ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑ ΑΣ ΚΛΕΑΡΧΟΥ ΠΕΡΓΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΝΕΛΛΑ ΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑ ΑΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ
ΥΨΗΛΑΝΤΗ 1
35100 ΛΑΜΙΑ
Λαμία 16-5-2013
Προς: ΜΜΕ

Αγαπητοί υποψήφιοι,
Με την ευκαιρία της έναρξης των εξετάσεων για την εισαγωγή στην Τριτοβάθμια
Εκπαίδευση, εύχομαι ολόψυχα σε εσάς και τους γονείς σας, καλή επιτυχία, δύναμη,
επιμονή και νηφαλιότητα.

Αγαπητές μαθήτριες και αγαπητοί μαθητές,Ο Δήμαρχος ΑΓΡΑΦΩΝ Δημήτριος Τάτσης
                                                                        
Δελτίο Τύπου

Για την έναρξη των Πανελληνίων εξετάσεων εύχομαι σε όλες και σε όλους σας ολόθερμα καλή επιτυχία. Η σκέψη των γονιών σας, των καθηγητών σας αλλά και η δική μας είναι κοντά σας για να στηρίξει τη μεγάλη προσπάθεια που καταβάλετε.

κήρυξε πολιτική επιστράτευση σε 87 χιλιάδες καθηγητές πριν την επίσημη έναρξη του απεργιακού τους αγώνα!ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ


Η άθλια τρικομματική κυβέρνηση  των μνημονίων, της ανεργίας και της οικονομικής εξαθλίωσης των εργαζόμενων, φτάνοντας στα όρια της πολιτικής εκτροπής και ξεπερνώντας κάθε όριο αυταρχισμού, κήρυξε πολιτική επιστράτευση σε 87 χιλιάδες καθηγητές πριν την επίσημη έναρξη του απεργιακού τους αγώνα!
Ο αυταρχικός κατήφορος της  συγκυβέρνησης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ δεν έχει τέλος καθώς καταφεύγει στην πολιτική επιστράτευση των εκπαιδευτικών,  για τέταρτη φορά φέτος μετά τους ναυτεργάτες, τους εργαζόμενους των ΟΤΑ και τους εργαζόμενους των μέσων μαζικής μεταφοράς. Γνωρίζει πως τα βαθιά αντιλαϊκά μετρά που θέλει να περάσει δεν έχουν τη συναίνεση της κοινωνίας. Γι αυτό καταφεύγει στη σκλήρυνση της καταστολής των αγώνων με την απαγόρευση στην πράξη του δικαιώματος στην απεργία. Πρέπει να θυμίσουμε σε  όσους έχουν ασθενή μνήμη  ότι ο ίδιος ο Σαμαράς έχει χαρακτηρίσει τις διαδικασίες επιστράτευσης ως «χουντικές μεθόδους».