Ο ΑΕΤΟΣ ΤΩΝ ΑΓΡΑΦΩΝ

Ο  ΑΕΤΟΣ ΤΩΝ ΑΓΡΑΦΩΝ
radiovoylpi.listen2myradio.com

Πέμπτη, 25 Απριλίου 2013

Ευρυτάνισσες - Ευρυτάνες, η Λίμνη Κρεμαστών ο πυλώνας Ανάπτυξης της Δυτικής Ευρυτανίας, αλλά και του συνόλου του νομού Ευρυτανίας, οδεύει προς οριστικό ξεπούλημα σε ιδιώτες επενδυτές όπως έγκαιρα σας αποκάλυψαν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες Ευρυτανίας και ο πολιτευτής του νομού Κωνσταντίνος Ι. Μπακολας στις 18/2/13 με ερώτηση που κατέθεσε ο Βουλευτής Επικρατείας των Ανεξάρτητων Ελλήνων και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος κος Τέρενς Νικόλαος Κουίκ και όταν ο βουλευτής Ευρυτανίας της ΝΔ κος Κοντογεώργος Κωνσταντίνος σιωπούσε και κώφευε περιέργως, γνωρίζοντας ίσως το προσχεδιασμένο και καλοστημένο σχέδιο ξεπουλήματος τόσο της υδροηλεκτρικής μονάδος όσο και της επιφανειακής χρήσης της λίμνης και διαρρέοντας την ενόχληση του για την δημοσιοποίηση του θέματος.


Αρ. Πρωτ. Α029                              Καρπενήσι, Δευτέρα 22 Απριλίου 2013Μετά από τον τρόμο τόσο του βουλευτή όσο και της κυβέρνησης να μην βγει το θέμα στην επικαιρότητα και αποκαλυφθεί η κάτω από το τραπέζι  δρομολόγηση του ύπουλου ξεπουλήματος, η άμεση παρέμβαση του πολιτευτή Ευρυτανίας Κωνσταντίνου Ι. Μπακόλα και η δημοσιοποίηση της ερώτησης σε πρωτοσέλιδο του «Ευρυτανικού Παλμού» τους προκάλεσε πανικό.
Ο Υπουργός Ανάπτυξης Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων κος Χατζηδάκης ένα μήνα μετά 19/3/13 φοβούμενος τις αντιδράσεις δηλώνει αναρμόδιος για το θέμα και παραπέμπει στον υπουργό Περιβάλλοντος και Κλιματικής Αλλαγής κο Λιβιεράτο όπου μετά από 2 ολόκληρους μήνες δι απάντησης του υφυπουργού του, κου Παπαγεωργίου λάβαμε την εξής αποστομωτική απάντηση – επιβεβαίωση ότι «η ΔΕΗ πωλείται»  με τα ασημικά της φυσικά (Λίμνη Κρεμαστών) όπως ευκόλως εννοείται!
Οι τρόποι οι όροι και οι φάσεις της αποκρατικοποίησης της ΔΕΗ άρα και των ασημικών είναι υπό διαπραγμάτευση με τους «εταίρους-τοκογλύφους».
Καμία διάψευση περί πώλησης τόσο του Υδροηλεκτρικού της Λίμνης Κρεμαστών όσο και της Επιφανειακής Χρήσης της Λίμνης όπως ρητά αναφέρουμε στην ερώτηση μας με Αρ. Πρωτ. 7307 και ημερομηνία 
κατάθεσης 18/2/13.
Καμία διάψευση σε όσα εγκαίρως καταγγείλαμε παρά μια υπόσχεση … ότι η πώληση θα γίνει με όρους που θα «διασφαλίζουν» το δημόσιο συμφέρον.
 
Είναι η στιγμή ακόμα ένα βήμα μπροστά από τις εξελίξεις να σας αποκαλύψουμε την μεθόδευση και τον σχεδιασμό της υφαρπαγής και των παραλίμνιων ιδιωτικών εκτάσεων της λίμνης.
Έρχεται σχέδιο ένταξης της παραλίμνιας περιοχής στο σύστημα των αντικειμενικών αξιών με χαράτσια και φόρους δυσβάσταχτους για τους Ευρυτάνες που κατέχουν εκτάσεις στην περιοχή και δυσβάστακτο κόστος μεταβίβασης των εκτάσεων αυτών!
Το σχέδιο γνωστό και παλιό … Αδυναμία εξυπηρέτησης των χαρατσιών – υφαρπαγή τους με τα μέτρα αναγκαστικής είσπραξης οφειλών στο δημόσιο(τα οποία και ψήφισε και ο τοπικός βουλευτής ως μνημονιακή υποχρέωση τους) – αδυναμία πώλησης των-σκληρή και αυστηρή χρήση από τον ιδιώτη της επιφανειακής αποκλειστικής χρήσης της λίμνης- υφαρπαγή τους από τον ιδιώτη επενδυτή για ένα κομμάτι ψωμί και εκμετάλλευση της περιοχής από ξένους .
 
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ
Ζηνοπούλου 11 Καρπενήσι ΤΚ. 36100 1ος Όροφος
Τηλ. Επικοινωνίας: 690 944 9090
Ηλεκτρονικό Ταχυδρομείο : kataggelies@hotmail.gr