Ο ΑΕΤΟΣ ΤΩΝ ΑΓΡΑΦΩΝ

Ο  ΑΕΤΟΣ ΤΩΝ ΑΓΡΑΦΩΝ
radiovoylpi.listen2myradio.com

Τετάρτη, 17 Απριλίου 2013

Αν έχεις τύχη διάβαινε ... στο οδικό δίκτυο από Τσούκα προς Τριπόταμο ΤΩΝ ΑΓΡΑΦΩΝ


Η μεγάλη και πολύ επικίνδυνη καθίζηση του οδοστρώματος που βλέπετε στην φωτογραφία, είναι στο οδικό δίκτυο από Τσούκα προς Τριπόταμο. Στο συγκεκριμένο σημείο αρκετοί οδηγοί, που δεν γνωρίζουν το πρόβλημα, παραλίγο να χάσουν τον έλεγχο του αυτοκινήτου τους, καθότι η καθίζηση είναι απότομη και ξεπερνά τους 30 πόντους ύψος.

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΧΟΡΩΝ ΣΤΟ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ


Την Κυριακή 14 Απριλίου 2013, σε όλη την Ελλάδα σε εβδομήντα εκλογικά κέντρα και πάνω από 9500 νέα μέλη των Ανεξάρτητων Ελλήνων
Αρ. Πρωτ. Α028                              Καρπενήσι, Δευτέρα 15 Απριλίου 2013Την Κυριακή 14 Απριλίου 2013, σε όλη την Ελλάδα σε εβδομήντα εκλογικά κέντρα και πάνω από 9500 νέα μέλη των Ανεξάρτητων Ελλήνων με δημοκρατικές διαδικασίες προχωρήσαμε στην εκλογή των συνέδρων, για το μεγάλο Ιδρυτικό Δημοκρατικό Συνέδριο που θα αποφασίσει για τα όργανα του Κινήματος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, θα επικυρώσει τις αποφάσεις των προσυνεδρίων για την χάραξη της Εθνικής Πρότασης, του κυβερνητικού δηλαδή προγράμματος του κινήματος μας, με αφετηρία την Εθνική κυριαρχία και την Ανάπτυξη πέρα και πάνω από επαχθή και επονείδιστα μνημόνια ,δανειακές συμβάσεις και τοκογλύφους.

Ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας κ. Κλέαρχος Περγαντάς την Πέμπτη 18/04/2013 και ώρα 9:30 π.μ. θα βρίσκεται στην Βουλή των Ελλήνων 

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                                  
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ                                 Λαμία 17-04-2013
ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ                                           

            ΠΡΟΣ : ΜΜΕΟ  Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας κ. Κλέαρχος Περγαντάς την Πέμπτη 18/04/2013 και ώρα 9:30 π.μ.  θα βρίσκεται στην Βουλή των Ελλήνων στην Ειδική Μόνιμη Επιτροπή Περιφερειών  όπου θα πραγματοποιηθεί ενημέρωση των μελών της Επιτροπής για την πορεία του Ε.Σ.Π.Α. και για τα μεγάλα οδικά έργα στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας.

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΚΛΙΜΑΚΙΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΟΥ ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-ΕΚΜ ΣΤΗΝ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑ

         Την Ευρυτανία θα επισκεφτούν την ερχόμενη Παρασκευή 19 Απριλίου   Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ, Βουλευτής Ευβοίας   τομεάρχης  Αγροτικής Ανάπτυξης  
ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΥΡΙΑΚΑΚΗΣ, Βουλευτής Φθιώτιδας, μέλος του τομέα Υγείας
       Κατά τη διάρκεια της παραμονής τους, με τοπικά στελέχη και τους υποψηφίους βουλευτές του νομού μας,  θα επισκεφτούν   υπηρεσίες  και φορείς του Νομού.

Ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδας κ.κ. Ιερώνυμος με τον Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας Κλέαρχο Περγαντά θεμελίωσαν το Κέντρο Γεροντολογίας και Προνοιακής Υποστήριξης στο Δήλεσι Βοιωτίας.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ
ΥΨΗΛΑΝΤΗ 1
35100 ΛΑΜΙΑ                                                                    

Λαμία 17-4-2013

                                  

                                           
ΠΡΟΣ: Μ.Μ.Ε.

Τον θεμέλιο λίθο της ανέγερσης του Κέντρου Γεροντολογίας και Προνοιακής Υποστήριξης, έβαλαν ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδας μαζί με τον Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας Κλέαρχο Περγαντά, στην τελετή που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Δήλεσι Βοιωτίας, παρουσία του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Θηβών & Λεβαδείας, των Υφυπουργών Εργασίας και Δικαιοσύνης, του Δημάρχου Τανάγρας, Αντιπεριφερειαρχών και Περιφερειακών Συμβούλων, καθώς και εκπροσώπων φορέων και πολιτών.

«Ορειβασία για όλους» Από τον Ελληνικό Ορειβατικό Σύλλογο Καρπενησίου και το Δήμο ΚαρπενησίουΚαρπενήσι, 16 Απριλίου 2013Μια ξεχωριστή σειρά περιηγήσεων στα μονοπάτια της περιοχής θα γίνει πράξη από την Κυριακή 28 Απριλίου 2013 και για τις επόμενες τέσσερεις Κυριακές από τον Ελληνικό Ορειβατικό Σύλλογο Καρπενησίου και το Δήμο Καρπενησίου.
Με το πρόγραμμα «Ορειβασία για όλους» καλούνται όλοι, δημότες και επισκέπτες, μικροί και μεγάλοι να αλλάξουν τις Κυριακές τους και να γνωρίσουν την πανέμορφη Ευρυτανική φύση.

Ο Αντιδήμαρχος Νίκος Σουλιώτης για την Ανάπλαση στο καρπενησι έκανε την εξής δήλωση:Καρπενήσι, 16 Απριλίου 2013
Ο Αντιδήμαρχος Νίκος Σουλιώτης σχετικά με την Ανάπλαση του Κέντρου της πόλης του Καρπενησίου έκανε την εξής δήλωση:
«Η καθυστέρηση έναρξης των έργων της Ανάπλασης οφείλεται κυρίως στις άσχημες καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν μέχρι το τέλος της προηγούμενης εβδομάδας. Ήδη σήμερα που μιλάμε γίνονται εργασίες σε τρία σημεία (οδός Εθνικής Αντιστάσεως, ολοκλήρωση σωληνώσεων γεωθερμίας στο παλιό ΚΤΕΛ, εργασίες κατασκευής παρκινγκ στη θέση Ρίζωμα).