Ο ΑΕΤΟΣ ΤΩΝ ΑΓΡΑΦΩΝ

Ο  ΑΕΤΟΣ ΤΩΝ ΑΓΡΑΦΩΝ
radiovoylpi.listen2myradio.com

Δευτέρα, 15 Απριλίου 2013

ΘΕΜΑ: Συμμετοχή της Περιφέρειας στην 47η Πανελλήνια Έκθεση Λαμίας.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ  ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
   
ΓΡΑΦΕΙΟ  ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ
   
ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ  & ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΗΣ
       

Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας έχει θέσει στις άμεσες προτεραιότητές της την ανασυγκρότηση του αγροτικού τομέα και τη δημιουργία ενός νέου μοντέλου ανάπτυξης που θα κάνει τα προϊόντα μας ανταγωνιστικά.
Στόχος της είναι η επανεκκίνηση της ανάπτυξης του αγροτοδιατροφικού τομέα με συσπείρωση όλων των παραγωγικών δυνάμεών του, στηριζόμενοι στην παραγωγή προϊόντων με ποιότητα και Στερεοελλαδίτικη ταυτότητα αλλά και την προβολή και προώθηση αυτών.

Υπογράφηκε από τον Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας Κλέαρχο Περγαντά η σύμβαση κατασκευής του 5ου Ενιαίου Λυκείου Λαμίας προϋπολογισμού 8.000.000 €.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ
ΥΨΗΛΑΝΤΗ 1
35100 ΛΑΜΙΑ                                                                    

Λαμία 15-4-2013

                                                                             
ΠΡΟΣ: Μ.Μ.Ε.


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Κλέαρχος Περγαντάς και ο ανάδοχος του έργου, υπέγραψαν, τη σύμβαση μεταξύ Περιφέρειας και εργολήπτριας επιχείρησης για την κατασκευή του σχολικού συγκροτήματος Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης – 5ο Ενιαίο Λύκειο Λαμίας.
Το έργο είναι ενταγμένο στο Ειδικό Αναπτυξιακό Πρόγραμμα της Φθιώτιδας με προϋπολογισμό 8.000.000 € και παρά την αναστολή του προγράμματος, εγκρίθηκε κατ΄εξαίρεση η χρηματοδότηση και υπογραφή της σύμβασης.