Ο ΑΕΤΟΣ ΤΩΝ ΑΓΡΑΦΩΝ

Ο  ΑΕΤΟΣ ΤΩΝ ΑΓΡΑΦΩΝ
radiovoylpi.listen2myradio.com

Παρασκευή, 12 Απριλίου 2013

Όλα έτοιμα για το 3ο Τουρνουά Μπάσκετ του Δήμου ΚαρπενησίουΚαρπενήσι, 9 Απρίλιου 2013
Τη Δευτέρα 8 Απριλίου το απόγευμα, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, πραγματοποιήθηκε η κλήρωση του 3ου τουρνουά μπάσκετ του Δήμου Καρπενησίου.
Η κλήρωση αλλά και η συζήτηση που ακολούθησε για την εξασφάλιση της όσο το δυνατόν καλύτερης διεξαγωγής της διοργάνωσης, έγινε παρουσία εκπροσώπων και των 18 ομάδων αλλά και πλήθος κόσμου.

Δήμος Καρπενησίου: Πρωταγωνιστής στις Νέες Τεχνολογίες Webcam και δωρεάν internet στο Κέντρο της πόλης του ΚαρπενησίουΚαρπενήσι, 9 Απρίλιου 2013

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Ύστερα από τη δημιουργία μίας σύγχρονης και αμιγώς τουριστικής ιστοσελίδας, την καθημερινή παρουσία του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (Facebook και Twitter), το κανάλι στο Youtube, την υπηρεσία ζωντανής μετάδοσης των συνεδριάσεων του  Δημοτικού Συμβουλίου, μέσω Live Streaming, αλλά και τη διαφήμισή του Δήμου μέσω των Google Adwords, η Δημοτική Αρχή, συνεχίζει με αμείωτους ρυθμούς την ηλεκτρονική δικτύωση του Δήμου Καρπενησίου, δημιουργώντας έναν ανοιχτό Δήμο για όλους.

«Τριήμερες εκδηλώσεις ενόψει του 23ο Πανελλήνιου Οργανωτικού Συνεδρίου Συλλόγων Σαρακατσαναίων»
ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΣΑΡΑΚΑΤΣΑΝΑΙΩΝ
ΜΥΚΗΝΩΝ 17-19 ΘΕΣ/ΝΙΚΗ
ΥΠΕΥΘ. ΕΠΙΚ: ΜΟΥΤΣΙΑΝΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΤΗΛ:2310 225002  2310284037
 ΚΙΝ:       6945992388 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


ΕΠΙΒΕΒΛΗΜΕΝΗ Η ΥΠΕΡΒΑΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΙΕΡΩΜΕΝΩΝ ΟΡΙΩΝ


Εξέπληξε ευχάριστα η δυναμική του 23ου Οργανωτικού Συνεδρίου των Συλλόγων Σαρακατσαναίων που πραγματοποιήθηκε στην πόλη της Λάρισας και στην  αίθουσα του Χατζηγιάννειου Πνευματικού Κέντρου το  Σάββατο  30/3/2013 από την Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Σαρακατσαναίων με  στίγμα :  «Η Σαρακατσάνικη Παράδοση στην Σύγχρονη Εποχή».

Ανοιχτή Πρόσκληση της Δημοτικής Αρχής στους Ευρυτάνες της ΑθήναςΚαρπενήσι, 9 Απρίλιου 2013Ο Δήμαρχος Καρπενησίου, Κώστας Μπακογιάννης απευθύνει σε όλους τους Ευρυτάνες της Αθήνας, πρόσκληση σε ανοιχτή συζήτηση. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, θα πραγματοποιηθεί ενημέρωση για το έργο της Δημοτικής Αρχής αλλά και για τη μελέτη της δημιουργίας των τεσσάρων Οικολογικών Πάρκων στο Δήμο Καρπενησίου. Παράλληλα, θα δοθεί η ευκαιρία σε όλους τους παρευρισκόμενους να καταθέσουν τις ιδέες και τις προτάσεις τους και να συζητήσουν με το Δήμαρχο και τους αντιδημάρχους που θα βρεθούν στην Αθήνα.

2.610.000 ευρώ στο Δήμο ΚαρπενησίουΚαρπενήσι, 9 Απρίλιου 2013

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Ο Δήμος Καρπενησίου πέτυχε και επισήμως τη διπλή ανάπλαση της πόλης του Καρπενησίου με την ένταξη της Πράξης "ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ-ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΙΣΟΔΟΥ ΠΟΛΗΣ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙΟΥ" στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα "Θεσσαλία - Στερεά Ελλάδα - Ήπειρος", προϋπολογισμού 2.610.000 ευρώ, που έρχεται να λειτουργήσει συμπληρωματικά στην ανάπλαση που συντελείται ήδη στο κέντρο της πόλης.