Ο ΑΕΤΟΣ ΤΩΝ ΑΓΡΑΦΩΝ

Ο  ΑΕΤΟΣ ΤΩΝ ΑΓΡΑΦΩΝ
radiovoylpi.listen2myradio.com

Πέμπτη, 11 Απριλίου 2013

ΥΠΟΘΕΣΗ ΔΕΥΑΚ- ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΜΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ                             Καρπενήσι 04 Απριλίου 2013
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ      
ΔΗΜΟΣ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙΟΥ                           

E-mail : bkarfis@otenet.gr                                                          
ΠΡΟΣ: ΔΗΜΟ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙΟΥ
Τμήμα ύδρευσης Αποχέτευσης
Θέμα :Χορήγηση στοιχείων –Αρχειοθέτηση, φύλαξη αρχείων
Το χθεσινό δημοσίευμα της εφημερίδας «Ευρυτανικά νέα» μας θύμισε (το είχαμε ξεχάσει) τα αναφερόμενα στο προηγούμενο Δημοτικό Συμβούλιο από τον αντιδήμαρχο Οικονομικών που δεν έχουν βέβαια βάση, μετατρέπουν όμως τις υποψίες που εκφράσαμε στο από 03.04.2013 έγγραφό μας προς το Δήμο, σε ασφαλές συμπέρασμα.

ΑΓΡΑΦΑ Δεκάδες ψόφια ψάρια στην λίμνη των Κρεμαστών
Πολλά ψόφια ψάρια βρέθηκαν προχθές στη λίμνη Κρεμαστών. Αναρωτιόμαστε αν τοφαινόμενο είναι φυσικό ή οφείλεται σε ανθρώπινους παράγοντες. Πάντως καλό θα ήταν οι αρμόδιες υπηρεσίες να σπεύσουν και να ερευνήσουν το ζήτημα, το συντομότερο δυνατό.

Μην ξεχνάμε πως η λίμνη Κρεμαστών ανεξάρτητα από το συγκεκριμένο συμβάν, είναι natura 2000 και μια από τις πιο καθαρές λίμνες της Ευρώπης και για το λόγο αυτό θα έπρεπε καθημερινά να επιβλέπεται από ειδικούς επιστήμονες. Το θέαμα στις φωτο ανατριχιαστικό!!!

Επιτυχής η Ημερίδα από την ΑΝΔΙΑ, τον ΟΑΣΕ και το Επιμελητήριο Ευρυτανίας στη Γρανίτσα Δήμος Αγράφων
Ο Δήμος Αγράφων σε συνεργασία με την Αναπτυξιακή Εταιρεία ΑΝΔΙΑ, το Επιμελητήριο Ευρυτανίας και τον ΟΑΣΕ πραγματοποίησε ενημερωτική ημερίδα στη Γρανίτσα την περασμένηΔευτέρα 8 Απριλίου 2013.
Η ημερίδα έλαβε χώρα στην αίθουσα του Δημοτικού Σχολείου, ενώ ικανοποιητικός ήταν ο αριθμός των ενδιαφερομένων που την παρακολούθησαν.

Το θέμα της ημερίδας αφορούσε αγρότες, επαγγελματίες και άλλους ενδιαφερόμενους που επιθυμούν να ενταχθούν στα Προγράμματα και να αναπτύξουν επιχειρηματική δραστηριότητα στα μέτρα του ΠΑΑ 2007-2013.

Ψηφίστηκαν ομόφωνα Προϋπολογισμός και Τεχνικό Πρόγραμμα στο Δήμο Αγράφων
Μετά από μια μαραθώνια συνεδρίαση που διήρκησε συνολικά 8 ώρες, ψηφίστηκαν τελικά το τεχνικό πρόγραμμα και ο Προϋπολογισμός 2013 του Δήμου Αγράφων.
Παρουσία προέδρων, αλλά και δημοτών πραγματοποιήθηκε η εξ αναβολής συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου την Κυριακή 7 Απριλίου 2013
στις 12 το μεσημέρι στην αίθουσα συνεδριάσεων στο Κερασοχώρι. 
Ομόφωνα ψήφισε τον Προϋπολογισμό και το Τεχνικό Πρόγραμμα του 2013, το Δημοτικό Συμβούλιο Αγράφων. Σε ένα διαφορετικό κλίμα από εκείνο της περασμένης Κυριακής, επικράτησαν χαμηλοί τόνοι και μετά από πολύωρη συνεδρίαση, το Δ.Σ. ΟΜΟΦΩΝΑ, ενέκρινε τον Προϋπολογισμό και το Τεχνικό Πρόγραμμα του τρέχοντος έτους.

Ο Βύρωνας γιόρτασε τα 90 χρόνια ιστορίας του και τίμησε τους Βυρωνιώτες ακαδημαϊκούς Ελένη Γλύκατζη -Αρβελέρ και Κωνσταντίνο Δεσποτόπουλο

Ο Βύρωνας γιόρτασε τα 90 χρόνια ιστορίας του και τίμησε τους Βυρωνιώτες ακαδημαϊκούς Ελένη Γλύκατζη -Αρβελέρ και Κωνσταντίνο Δεσποτόπουλο
Τους επιφανείς Βυρωνιώτες ακαδημαϊκούς Ελένη Γλύκατζη-Αρβελέρ και Κωνσταντίνο Δεσποτόπουλο τίμησε ο Δήμος Βύρωνα, στο πλαίσιο της παρουσίασης του βιβλίου «90 χρόνια Βύρωνας» του συνδημότη μας Απόστολου Κοκόλια, που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 24 Φεβρουαρίου.