Τρίτη 30 Απριλίου 2013

Επιστολή του Αρχηγού Αντιπολίτευσης Δήμου Αγράφων προς τους Αγραφιώτες, Κερασοχώρι 30 Απριλίου 2013

Επιστολές Εκτύπωση E-mail
            Επιστολή του Αρχηγού Αντιπολίτευσης  Δήμου Αγράφων προς τους Αγραφιώτες,  Κερασοχώρι 30 Απριλίου 2013         Αγαπητοί συμπατριώτες και συνδημότες του Δήμου Αγράφων, με την ευκαιρία της μεγάλης γιορτής της χριστιανοσύνης, ευχόμαστε σε όλους τους Αγραφιώτες και σε όλους τους Ευρυτάνες,  Χρόνια Πολλά και Καλή Ανάσταση. Το άγιο φως να φέρει στον καθένα υγεία ευτυχία και ευημερία. 
     Με αφορμή τα τελευταία γεγονότα που προέκυψαν στο δήμο μας, θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους δημότες μας για τα εξής.

Δευτέρα 29 Απριλίου 2013

Το Ιδρυτικό Συνέδριο των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία εκλέγοντας τον Πάνο Καμμένο Πρόεδρο του Κινήματος μας ομόφωνα.







Αρ. Πρωτ. Α030                              Καρπενήσι, Δευτέρα 29 Απριλίου 2013




Το Ιδρυτικό Συνέδριο των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία εκλέγοντας τον Πάνο Καμμένο Πρόεδρο του Κινήματος μας ομόφωνα.
Επίσης ολοκληρώθηκε η διαδικασία έγκρισης του Καταστατικού μας , ενός καταστατικού που διασφαλίζει την αμεσοδημοκρατία όσο κανείς άλλος πολιτικός φορέας μεταπολιτευτικά μέσα από συζήτηση και παρεμβάσεις στα άρθρα όπου
αυτές χρειάστηκαν.

Συνδιαμορφώσαμε το πρόγραμμα των Ανεξάρτητων Ελλήνων το πρόγραμμα που σύντομα θα δοθεί στους Έλληνες πολίτες ως πρόταση διακυβέρνησης. Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες δεν είναι δεκανίκι κανενός είναι ο Πολιτικός Φορέας αυτός που δρομολογεί τις εξελίξεις για την απελευθέρωση της Ελλάδας της Εθνικά κυρίαρχης Ελλάδας και την διακυβέρνηση της Εθνικά υπερήφανης
και κυρίαρχης  Ελλάδας.

Μεγάλη Δευτέρα


Κυριακή 28 Απριλίου 2013

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΨΗΦΙΣΗΣ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ 4



ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Κ.Ο.                                           ΤΗΛ. (210) 3707970
                                                                                       FAX: (210) 3707976
                                                               e-mail: anexartitoiellines@parliament.gr
        

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ




«ΟΙ ΦΑΣΤ ΦΟΥΝΤ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΠΟΥ ΘΕΣΠΙΣΤΗΚΑΝ ΑΠΟ ΠΑΛΑΙΟΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ, ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΤΗ ΒΟΥΛΗ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ ΧΑΜΠΟΥΡΓΚΕΡΑΔΙΚΟΥ, ΜΕ ΜΠΙΦΤΕΚΙ ΤΟΥΣ ΚΙΜΑΔΙΑΣΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ 4 ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΘΗΛΙΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ»


Ο Βουλευτής Επικρατείας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ, έκανε την εξής δήλωση:

«Για μία ακόμα φορά με τους κανονισμούς της Βουλής και τις συνταγματικές διαδικασίες που καθόρισαν στο παρελθόν και ισχύουν μέχρι σήμερα, οι παλαιοκομματικοί επαγγελματίες της πολιτικής, η Βουλή καλείται να ψηφίσει αύριο το Μνημόνιο 4.

Παρασκευή 26 Απριλίου 2013

Ερώτηση που είχε γίνει για λογαριασμό του Πολιτευτή Ευρυτανίας του Κινήματος Κωνσταντίνου Μπακόλα, αφορούσε τη Λίμνη Κρεμαστών και το επικείμενο ξεπούλημά της σε «ιδιώτες επενδυτές».



ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Κ.Ο.                                           ΤΗΛ. (210) 3707970
                                                                                       FAX: (210) 3707976
                                                               e-mail: anexartitoiellines@parliament.gr
        

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ
ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ
ΣΕ ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΥΠΕΚΑ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΔΕΗ

«ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΛΙΓΩΝ ΜΗΝΩΝ Η ΔΕΗ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΕ ΞΕΝΑ ΧΕΡΙΑ. Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ
ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ»

«Η κυβέρνηση δεν βάζει μυαλό. Η κυβέρνηση δεν σταματά μπροστά σε τίποτα. Είναι έτοιμη να περάσει τη ΔΕΗ, τον πυλώνα της ενέργειας για την πατρίδα μας, σε ξένα χέρια.

Όπως με ενημέρωσε εγγράφως ο αρμόδιος Υφυπουργός Ασημάκης Παπαγεωργίου είναι ζήτημα ολίγων μηνών η αποκρατικοποίηση της ΔΕΗ».

Αυτό δήλωσε ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος και Βουλευτής Επικρατείας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ με αφορμή απάντηση που έλαβε από το Υπουργείο Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής σε σχετική Ερώτηση που του είχε υποβάλλει πριν από δύο μήνες!

Πέμπτη 25 Απριλίου 2013

Ευρυτάνισσες - Ευρυτάνες, η Λίμνη Κρεμαστών ο πυλώνας Ανάπτυξης της Δυτικής Ευρυτανίας, αλλά και του συνόλου του νομού Ευρυτανίας, οδεύει προς οριστικό ξεπούλημα σε ιδιώτες επενδυτές όπως έγκαιρα σας αποκάλυψαν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες Ευρυτανίας και ο πολιτευτής του νομού Κωνσταντίνος Ι. Μπακολας στις 18/2/13 με ερώτηση που κατέθεσε ο Βουλευτής Επικρατείας των Ανεξάρτητων Ελλήνων και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος κος Τέρενς Νικόλαος Κουίκ και όταν ο βουλευτής Ευρυτανίας της ΝΔ κος Κοντογεώργος Κωνσταντίνος σιωπούσε και κώφευε περιέργως, γνωρίζοντας ίσως το προσχεδιασμένο και καλοστημένο σχέδιο ξεπουλήματος τόσο της υδροηλεκτρικής μονάδος όσο και της επιφανειακής χρήσης της λίμνης και διαρρέοντας την ενόχληση του για την δημοσιοποίηση του θέματος.






Αρ. Πρωτ. Α029                              Καρπενήσι, Δευτέρα 22 Απριλίου 2013



Μετά από τον τρόμο τόσο του βουλευτή όσο και της κυβέρνησης να μην βγει το θέμα στην επικαιρότητα και αποκαλυφθεί η κάτω από το τραπέζι  δρομολόγηση του ύπουλου ξεπουλήματος, η άμεση παρέμβαση του πολιτευτή Ευρυτανίας Κωνσταντίνου Ι. Μπακόλα και η δημοσιοποίηση της ερώτησης σε πρωτοσέλιδο του «Ευρυτανικού Παλμού» τους προκάλεσε πανικό.
Ο Υπουργός Ανάπτυξης Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων κος Χατζηδάκης ένα μήνα μετά 19/3/13 φοβούμενος τις αντιδράσεις δηλώνει αναρμόδιος για το θέμα και παραπέμπει στον υπουργό Περιβάλλοντος και Κλιματικής Αλλαγής κο Λιβιεράτο όπου μετά από 2 ολόκληρους μήνες δι απάντησης του υφυπουργού του, κου Παπαγεωργίου λάβαμε την εξής αποστομωτική απάντηση – επιβεβαίωση ότι «η ΔΕΗ πωλείται»  με τα ασημικά της φυσικά (Λίμνη Κρεμαστών) όπως ευκόλως εννοείται!
Οι τρόποι οι όροι και οι φάσεις της αποκρατικοποίησης της ΔΕΗ άρα και των ασημικών είναι υπό διαπραγμάτευση με τους «εταίρους-τοκογλύφους».
Καμία διάψευση περί πώλησης τόσο του Υδροηλεκτρικού της Λίμνης Κρεμαστών όσο και της Επιφανειακής Χρήσης της Λίμνης όπως ρητά αναφέρουμε στην ερώτηση μας με Αρ. Πρωτ. 7307 και ημερομηνία 
κατάθεσης 18/2/13.
Καμία διάψευση σε όσα εγκαίρως καταγγείλαμε παρά μια υπόσχεση … ότι η πώληση θα γίνει με όρους που θα «διασφαλίζουν» το δημόσιο συμφέρον.
 
Είναι η στιγμή ακόμα ένα βήμα μπροστά από τις εξελίξεις να σας αποκαλύψουμε την μεθόδευση και τον σχεδιασμό της υφαρπαγής και των παραλίμνιων ιδιωτικών εκτάσεων της λίμνης.
Έρχεται σχέδιο ένταξης της παραλίμνιας περιοχής στο σύστημα των αντικειμενικών αξιών με χαράτσια και φόρους δυσβάσταχτους για τους Ευρυτάνες που κατέχουν εκτάσεις στην περιοχή και δυσβάστακτο κόστος μεταβίβασης των εκτάσεων αυτών!
Το σχέδιο γνωστό και παλιό … Αδυναμία εξυπηρέτησης των χαρατσιών – υφαρπαγή τους με τα μέτρα αναγκαστικής είσπραξης οφειλών στο δημόσιο(τα οποία και ψήφισε και ο τοπικός βουλευτής ως μνημονιακή υποχρέωση τους) – αδυναμία πώλησης των-σκληρή και αυστηρή χρήση από τον ιδιώτη της επιφανειακής αποκλειστικής χρήσης της λίμνης- υφαρπαγή τους από τον ιδιώτη επενδυτή για ένα κομμάτι ψωμί και εκμετάλλευση της περιοχής από ξένους .
 
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ
Ζηνοπούλου 11 Καρπενήσι ΤΚ. 36100 1ος Όροφος
Τηλ. Επικοινωνίας: 690 944 9090
Ηλεκτρονικό Ταχυδρομείο : kataggelies@hotmail.gr

Τρίτη 23 Απριλίου 2013

ΚΟΣΤΟΣ ΤΕΥΧΩΝ ΔΗΜΟΠΡΑΤΗΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΡΓΩΝ ΔΗΜΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΩΝ



ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Κ.Ο.                               
        

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ
ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ
ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΤΕΥΧΩΝ ΔΗΜΟΠΡΑΤΗΣΗΣ
ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΡΓΩΝ ΔΗΜΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΩΝ

Εξηγήσεις για την υπερκοστολόγηση των τευχών δημοπράτησης από ορισμένες υπηρεσίες στους ενδιαφερόμενους εργολήπτες, που συν τοις άλλοις προμηθεύονται αντίγραφα αυτών ιδίαις δαπάναις και φροντίδα, ζητά από τον Υπουργό Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας  Κωστή Χατζηδάκη ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ.


Όπως αποκαλύπτει ο Επικεφαλής της Συντονιστικής Επιτροπής των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Φθιώτιδας Νίκος Καλτσάς, που είναι και Γενικός  Γραμματέας Π.Ε.Σ.Ε.Δ.Ε., «τα  παραπάνω έγγραφα, σε συνδυασμό με πληθώρα καταγγελιών εργολάβων Δ.Ε., επιβεβαιώνουν πλήρως ότι σε πολλούς Δήμους και Περιφέρειες της χώρας η κείμενη νομοθεσία δεν εφαρμόζεται, ενώ το «μαύρο χρήμα» και οι αδιαφανείς όσο και εκβιαστικές πρακτικές πολλών δημόσιων λειτουργών καλά κρατούν».

Έντονους πολιτικούς προβληματισμούς και κρίσιμα ζητήματα κυρίως σε σχέση με τον τρόπο της σημερινής διαχείρισης του ΕΣΠΑ, την ανάγκη αναθεώρησής του τη νέα προγραμματική περίοδο 2014-2020,





ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ
ΥΨΗΛΑΝΤΗ 1
35100 ΛΑΜΙΑ                                                                    

Λαμία 23-4-2013

                                                                             
ΠΡΟΣ: Μ.Μ.Ε.

Έντονους πολιτικούς προβληματισμούς και κρίσιμα ζητήματα κυρίως σε σχέση με τον τρόπο της σημερινής διαχείρισης του ΕΣΠΑ, την ανάγκη αναθεώρησής του τη νέα προγραμματική περίοδο 2014-2020, και την ενίσχυση της Στερεάς Ελλάδας με περισσότερα κονδύλια, ανέδειξε ο Περιφερειάρχης Κλέαρχος Περγαντάς στο Αναπτυξιακό Συνέδριο της Περιφέρειας.



Πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 23 Απριλίου στα Καμένα Βούρλα το Αναπτυξιακό Συνέδριο της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, που διοργανώθηκε στο πλαίσιο προετοιμασίας και διαβούλευσης για το σχεδιασμό της προγραμματικής περιόδου 2014 – 2020, παρουσία του Υφυπουργού Ανάπτυξης κ. Σκορδά και των Γενικών Γραμματέων Δημοσίων Επενδύσεων – ΕΣΠΑ & Στρατηγικών και Ιδιωτικών Επενδύσεων ΥΠΑΝ κ.κ. Γιαννούση και Σελέκου, και με ομιλητές στελέχη κεντρικών Διαχειριστικών Αρχών, της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και ειδικών εμπειρογνωμώνων.

Αγαπητοί πατριώτες, ο www.agrafiotis.gr , πάντα πρωτοπόρος στην πολιτιστική ενημέρωση του τόπου μας και στο πλαίσιο της συνεχούς προσπάθειας αναβάθμισης της ιστοσελίδας μας, δημιούργησε μία νέα θεματική ενότητα με τίτλο "Αρχείο ηχογραφήσεων".

Αγαπητοί πατριώτες, ο  www.agrafiotis.gr ,  πάντα πρωτοπόρος στην πολιτιστική ενημέρωση του τόπου μας
και στο πλαίσιο της συνεχούς προσπάθειας αναβάθμισης της ιστοσελίδας μας, δημιούργησε μία νέα θεματική ενότητα
με τίτλο "Αρχείο ηχογραφήσεων". Θα βρίσκεται μόνιμα στη δεξιά πλευρά της κεντρικής σελίδας.
Εκεί θα μπορείτε να ακούτε όλες τις ομιλίες που καταγράφηκαν από τα ρεπορτάζ μας, σε διάφορες εκδηλώσεις φορέων και συλλόγων, στην Αθήνα και στην Ευρυτανία. Αξίζει για παράδειγμα να ακούσετε τον Κώστα Μπουμπουρή στην παρουσίαση του νέου του βιβλίου, αλλά και τον σχολιασμό του κεντρικού ομιλητή, του ιστορικού- συγγραφέα Σαράντου Καργάκου...  
    Αρχείο ηχογραφήσεων
   Δείτε το αρχείο εδώ  http://www.agrafiotis.gr/content/view/299/121/  

   Επίσης μη ξεχάσετε να διαβάσετε ηλεκτρονικά, το νέο τεύχος  #45  της Πανευρυτανικής Ένωσης που μόλις κυκλοφόρησε ! 
Διαβάστε περισσότερα...
Η ομάδα σύνταξης της ιστοσελίδας του τόπου μας.

ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2014 -2020 ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΛΕΑΡΧΟΥ ΠΕΡΓΑΝΤΑ Καμένα Βούρλα, 23 Απριλίου 2013






[ προσφωνήσεις]



Η σημερινή διαδικασία του Αναπτυξιακού Συνεδρίου της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας είναι η κορύφωση μιας μακράς διαβούλευσης, που ξεκίνησε από τον Σεπτέμβριο του 2012 με συζήτηση στο Περιφερειακό Συμβούλιο, προχώρησε με τη συνεργασία για προτάσεις των φορέων και συνεχίζεται με ανοιχτές ημερίδες ενημέρωσης και διαλόγου στις έδρες των Περιφερειακών Ενοτήτων της Στερεάς Ελλάδας.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Το δυναμικό περιεχόμενο της καινοτομίας και τα κρίσιμα πολιτικά ζητήματα για τη διαμόρφωση αποτελεσματικής στρατηγικής στη Στερεά Ελλάδα, επεσήμανε ο Περιφερειάρχης Κλέαρχος Περγαντάς σε συνάντηση εργασίας για το RIS 3 τη νέα προγραμματική περίοδο 2014-2020





ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ
ΥΨΗΛΑΝΤΗ 1
35100 ΛΑΜΙΑ                                                                    

Λαμία 22-4-2013

                                                                             
ΠΡΟΣ: Μ.Μ.Ε.





Με εναρκτήριο χαιρετισμό του Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 22 Απριλίου στα Καμένα Βούρλα συνάντηση εργασίας για τη στρατηγική καινοτομίας (RIS 3) και έξυπνης εξειδίκευσης της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας στη νέα προγραμματική περίοδο 2014-2020.
Στη συνάντηση, όπου παρουσιάστηκε από τα στελέχη της Ευρωπαϊκής Επιτροπής το νέο κανονιστικό πλαίσιο και η μελέτη για την Περιφέρεια, είχαν προσκληθεί και συμμετείχαν Αντιπεριφερειάρχες, Περιφερειακοί Σύμβουλοι, οι Πρόεδροι του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ανατολικής Στερεάς και ΕΒΕ Φθιώτιδας, εκπρόσωποι θεσμικών, παραγωγικών και κοινωνικών φορέων και μέλη του επιχειρηματικού κόσμου της Στερεάς Ελλάδας.

Στους νέους όρους για την καινοτομία και την έξυπνη εξειδίκευση την περίοδο 2014-2020 αναφέρθηκε ο Περιφερειάρχης Κλέαρχος Περγαντάς, καθώς και σε κρίσιμα πολιτικά ζητήματα που πρέπει να αναθεωρηθούν εν όψει της νέας περιόδου.

Κυριακή 21 Απριλίου 2013

ΠΡΟΣ: Διοικητή 5ης ΥΠΕ Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας κ. Μακρή Λάζαρο



 

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                                 
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ                                 Λαμία  31-10-2012
ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ                                            Αρ. Πρωτ. 120530/1195
Υψηλάντη 1
35100 Λαμία
Τηλ. 22310-52992                                                             
FAX:22310-32957

                                                                                                  
                                                                       ΠΡΟΣ:  Διοικητή 5ης ΥΠΕ
 Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας
              κ. Μακρή Λάζαρο
  
                    
                                               
Κύριε Διοικητά

       Μετά από συνεννόηση με τους Ιατρικούς Συλλόγους της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, είναι ανάγκη σε εύλογο χρονικό διάστημα, να πραγματοποιηθεί σύσκεψη στο γραφείο μου, όπου παρουσία σας , παρουσία των βουλευτών της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας και εκπροσώπων των Ιατρικών Συλλόγων να συζητηθούν  και να ληφθούν αποφάσεις για τα οξυμμένα υγειονομικά προβλήματα .
      Περιμένω από εσάς τον καθορισμό ακριβούς ημερομηνίας για την συνάντηση αυτή.
   

Ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ


             
            ΚΛΕΑΡΧΟΣ ΠΕΡΓΑΝΤΑΣ




Κοινοποίηση:   
1.      Ιατρικό Σύλλογο Εύβοιας
2.      Ιατρικό Σύλλογο Ευρυτανίας
3.      Ιατρικό Σύλλογο Θήβας
4.      Ιατρικό Σύλλογο Λειβαδιάς
5.      Ιατρικό Σύλλογο Φθιώτιδας
6.      Ιατρικό Σύλλογο Φωκίδας

ΠΡΟΣ: κ. Λεωνίδα Αναγνωστόπουλο Πρόεδρο Ιατρικού Συλλόγου Φθιώτιδας Όθωνος 1 Λαμία



 

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                               
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ                             Λαμία 19-04-2013
ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ                                         Α.Π. 46104/617
Υψηλάντη 1
35100 Λαμία
Τηλ. 22310-52992
FAX:22310-32957                             
ΠΡΟΣ:   κ. Λεωνίδα Αναγνωστόπουλο
   Πρόεδρο Ιατρικού Συλλόγου Φθιώτιδας
   Όθωνος 1 Λαμία
Κύριε Πρόεδρε,

Είναι αλήθεια  ότι  είχα  συνάντηση  μαζί   σας  όπως  και  με  τους
 εκπροσώπους των Ιατρικών Συλλόγων της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας .
 Στην συνάντηση μας αποφασίσαμε να γίνει σύσκεψη στο γραφείο μου, με εσάς και τον Διοικητή της 5ης ΥΠΕ Θεσσαλίας - Στερεάς Ελλάδας .

Πέμπτη 18 Απριλίου 2013

Ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Κλέαρχος Περγαντάς στην Ειδική Μόνιμη Επιτροπή Περιφερειών της Βουλής.




    ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                               
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ                                          Λαμία  18 -04-2013
         ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ                                               




                                         



Στη Συνεδρίαση της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής Περιφερειών της Βουλής που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 18 Απριλίου 2013, συμμετείχε ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, κ. Κλέαρχος Περγαντάς,  η  Γενική Γραμματέας  Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας – Στερεάς Ελλάδας,

Συνάντηση Εργασίας για τη Στρατηγική Καινοτομίας (RIS3) και Έξυπνης Εξειδίκευσης της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας στη νέα Προγραμματική Περίοδο 2014-2020




ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

ΕΝΔΙΑΜΕΣΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΗ ΑΡΧΗ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ                            Λαμία,    15-04-2013

Υψηλάντη 12 – 35100 Λαμία       

Τηλ. 22313-50900 

Fax: 22310-52864                                                                                 

E-mail: gkoutsikos@mou.gr




Καμένα Βούρλα, Ξενοδοχείο Galini Wellness Spa & Resort, 22-04-2013

ΔΕΛΤΙΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ


ΙΔΙΟΤΗΤΑ

ΦΟΡΕΑΣ

ΤΗΛΕΦΩΝΟ

FAX

KINHTO THΛEΦΩNO

EMAIL

 

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ
1.      Παρακαλούμε να συμπληρώστε το δελτίο συμμετοχής και να το στείλετε            έως 20-04-2013 στο e-mail: gkoutsikos@mou.gr

«Αναπτυξιακό Συνέδριο Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας για τη νέα Προγραμματική Περίοδο 2014-2020»




 

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                  

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ                          

ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ

     Υψηλάντη 1

     Λαμία, 35100                                                                        Λαμία, 10-04-2013

     Τηλ. 22310-52992                           

     Fax: 22310-32957                                                                           

                                                         

                                                                                                ΠΡΟΣ:

                                                                                                ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΠΟΔΕΚΤΩΝ

                                                                                                                                                                                            
Θέμα: «Αναπτυξιακό Συνέδριο Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας για τη νέα Προγραμματική Περίοδο 2014-2020»


Σας προσκαλούμε στο Περιφερειακό Αναπτυξιακό Συνέδριο για τη νέα Προγραμματική περίοδο 2014-2020, που θα διεξαχθεί την Τρίτη 23 Απριλίου 2013 και ώρα 09:30, στα Καμένα Βούρλα, στο ξενοδοχείο Galini Wellness Spa & Resort.

Τετάρτη 17 Απριλίου 2013

Αν έχεις τύχη διάβαινε ... στο οδικό δίκτυο από Τσούκα προς Τριπόταμο ΤΩΝ ΑΓΡΑΦΩΝ


Η μεγάλη και πολύ επικίνδυνη καθίζηση του οδοστρώματος που βλέπετε στην φωτογραφία, είναι στο οδικό δίκτυο από Τσούκα προς Τριπόταμο. Στο συγκεκριμένο σημείο αρκετοί οδηγοί, που δεν γνωρίζουν το πρόβλημα, παραλίγο να χάσουν τον έλεγχο του αυτοκινήτου τους, καθότι η καθίζηση είναι απότομη και ξεπερνά τους 30 πόντους ύψος.

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΧΟΡΩΝ ΣΤΟ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ


Την Κυριακή 14 Απριλίου 2013, σε όλη την Ελλάδα σε εβδομήντα εκλογικά κέντρα και πάνω από 9500 νέα μέλη των Ανεξάρτητων Ελλήνων








Αρ. Πρωτ. Α028                              Καρπενήσι, Δευτέρα 15 Απριλίου 2013



Την Κυριακή 14 Απριλίου 2013, σε όλη την Ελλάδα σε εβδομήντα εκλογικά κέντρα και πάνω από 9500 νέα μέλη των Ανεξάρτητων Ελλήνων με δημοκρατικές διαδικασίες προχωρήσαμε στην εκλογή των συνέδρων, για το μεγάλο Ιδρυτικό Δημοκρατικό Συνέδριο που θα αποφασίσει για τα όργανα του Κινήματος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, θα επικυρώσει τις αποφάσεις των προσυνεδρίων για την χάραξη της Εθνικής Πρότασης, του κυβερνητικού δηλαδή προγράμματος του κινήματος μας, με αφετηρία την Εθνική κυριαρχία και την Ανάπτυξη πέρα και πάνω από επαχθή και επονείδιστα μνημόνια ,δανειακές συμβάσεις και τοκογλύφους.

Ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας κ. Κλέαρχος Περγαντάς την Πέμπτη 18/04/2013 και ώρα 9:30 π.μ. θα βρίσκεται στην Βουλή των Ελλήνων



 

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                                  
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ                                 Λαμία 17-04-2013
ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ                                           

            ΠΡΟΣ : ΜΜΕ







Ο  Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας κ. Κλέαρχος Περγαντάς την Πέμπτη 18/04/2013 και ώρα 9:30 π.μ.  θα βρίσκεται στην Βουλή των Ελλήνων στην Ειδική Μόνιμη Επιτροπή Περιφερειών  όπου θα πραγματοποιηθεί ενημέρωση των μελών της Επιτροπής για την πορεία του Ε.Σ.Π.Α. και για τα μεγάλα οδικά έργα στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας.

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΚΛΙΜΑΚΙΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΟΥ ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-ΕΚΜ ΣΤΗΝ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑ





         Την Ευρυτανία θα επισκεφτούν την ερχόμενη Παρασκευή 19 Απριλίου   Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ, Βουλευτής Ευβοίας   τομεάρχης  Αγροτικής Ανάπτυξης  
ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΥΡΙΑΚΑΚΗΣ, Βουλευτής Φθιώτιδας, μέλος του τομέα Υγείας
       Κατά τη διάρκεια της παραμονής τους, με τοπικά στελέχη και τους υποψηφίους βουλευτές του νομού μας,  θα επισκεφτούν   υπηρεσίες  και φορείς του Νομού.