Ο ΑΕΤΟΣ ΤΩΝ ΑΓΡΑΦΩΝ

Ο  ΑΕΤΟΣ ΤΩΝ ΑΓΡΑΦΩΝ
radiovoylpi.listen2myradio.com

Τετάρτη, 10 Απριλίου 2013

Σοβαρό Τροχαίο στον Καρβασαρά Αγράφων Τυχερός μέσα στην ατυχία του ο οδηγόςΣοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε χθες το μεσημέρι (Τρίτη 9 Απριλίου 2013) στο χωριό Καρβασαρά του Δήμου Αγράφων. Ένας 30χρονος άνδρας, στην πορεία του από τα Άγραφα προς Κρέντη, και στο χωριό Καρβασαράς, λίγο πριν την Κωνσταντίνα, σε μια στροφή έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου, με αποτέλεσμα το λευκό αγροτικό που οδηγούσε να πέσει σε γκρεμό 70 μέτρων.

Το αυτοκίνητο έπιασε φωτιά με αποτέλεσμα να καταστραφεί ολοσχερώς. Ο οδηγός σώθηκε από βέβαιο θάνατο, καθώς εκτοξεύτηκε από το αυτοκίνητο 20 μέτρα μακριά από το σημείο. Ο νεαρός άνδρας παρέμεινε αναίσθητος με σοβαρά χτυπήματα στο κεφάλι μέχρι την ώρα που έφτασε το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Καρπενησίου, όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ «ΜΕΤΡΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΥΝΟΥΠΙΑ»


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ

                                                                             Λαμία,  10  Απριλίου  2013

Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας ενημερώνει, ότι παρά την δύσκολη οικονομική κατάσταση που αντιμετωπίζει εξαιτίας του περιορισμού των πιστώσεων που διατίθενται σε αυτήν από την Κυβέρνηση, λόγω της γενικότερης  οικονομικής κρίσης που διέρχεται η χώρα μας αλλά και των γραφειοκρατικών διαδικασιών που απαιτούνται για την ανάδειξη των αναδόχων,  θα ξεκινήσει πρώτη από όλες τις Περιφέρεις της χώρας μας εντός του Απριλίου την υλοποίηση ενός ενιαίου ( για όλη την Περιφέρεια) προγράμματος ολοκληρωμένης καταπολέμησης κουνουπιών με τη μέθοδο της προνυμφοκτονίας, προκειμένου να προστατευτεί η δημόσια υγεία και η όχληση από τα κουνούπια των κατοίκων της Περιφέρειας.

''Το Κουντρί''.....στο ''Τιτάνια''.Ο συγγραφέας Κώστας Μπουμπουρής, όπως πάντα συγκλονιστικός και συγκινητικός , καταχειροκροτήθηκε..!
     Πλημμύρισε το  ξενοδοχείο ''Τιτάνια'' από πλήθος κόσμου το απόγευμα
της Δευτέρας 8 Απριλίου, για να παρακολουθήσουν την παρουσίαση του βιβλίου του Κώστα Μπουμπουρή ''Το Κουντρί'' (Αφιέρωμα στην αιώνια μάνα με το φακό κορυφαίων Ελλήνων φωτογράφων.).