Ο ΑΕΤΟΣ ΤΩΝ ΑΓΡΑΦΩΝ

Ο  ΑΕΤΟΣ ΤΩΝ ΑΓΡΑΦΩΝ
radiovoylpi.listen2myradio.com

Πέμπτη, 21 Μαρτίου 2013

Ο Δήμος Καρπενησίου συμμετέχει στην Ώρα της Γης με δέσμευση να πρασινίσει, μαζί µε τους μαθητές των σχολείων, ελεύθερους δημοτικούς χώρους, αν οι δημότες πρασινίσουν τα μπαλκόνια τουςΚαρπενήσι, 19 Μαρτίου 2013

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Δήμος Καρπενησίου συμμετέχει στην «Ώρα της Γης». Το Σάββατο 23 Μαρτίου 2013, 8:30 μ.μ. κατεβάζουμε για μία ώρα τους διακόπτες στα δημοτικά κτίρια αλλά και στο λόφο του Αγίου Δημητρίου. 
Ανταποκρινόμενος στο κάλεσμα της WWF Ελλάς, ο Δήμος Καρπενησίου για ακόμη μία χρονιά, γίνεται μέτοχος στην παγκόσμια πρωτοβουλία για την αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής.
Η πρόκληση της φετινής Ώρας της Γης για μία καλύτερη ζωή ενεργοποιεί δήμους σε ολόκληρη τη χώρα, αφήνει απτή κληρονομιά σε πολίτες και περιβάλλον και σβήνει τα φώτα σε μία πληθώρα σημείων αναφοράς ανά την Ελλάδα.

Πρόταση του Δήμου Καρπενησίου στα ΤΟΠΣΑ 192.000 για όλη την ΕυρυτανίαΚαρπενήσι, 19 Μαρτίου 2013

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Με πρωτοβουλία του Δήμου Καρπενησίου, Δήμος Καρπενησίου και Δήμος Αγράφων σε συνεργασία με το ΙΝΕ/ΓΣΕΕ, το Επιμελητήριο  Ευρυτανίας, την ΕΚ.Ε.Π.Π.Α.ΔΗ.Κ., το ΚΕΚ SYNERGY A.E.  και την Καινοτομικά Αναπτυξιακά Συστήματα Εταιρεία Περιορισμένης Ευθύνης -  I.D.S. ΕΠΕ (Αναπτυξιακή Σύμπραξη με επωνυμία «ΕΥΡΥΤΑΝΙΑ: ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ», με διακριτικό τίτλο «ΕΥΡΥΤΟΣ»), κατέθεσαν πρόταση στο πλαίσιο του Ε.Π. «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού» του Θεματικού Άξονα Προτεραιότητας 3 «Διευκόλυνση της πρόσβασης στην απασχόληση», η οποία συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο (ΕΚΤ).
Η πρόταση αυτή θα χρηματοδοτηθεί με 192.000 ευρώ.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΟΡΤΑΣΜΟΥ ----------------------------------------- ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΠΕΤΕΙΟΥ ΤΗΣ 25ης ΜΑΡΤΙΟΥ 1821ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
Καρπενήσι, 15 Μαρτίου 2013.
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ

ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ
Αρ. Πρωτ.: 790
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ- ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ


Προς: Πίνακα Αποδεκτών
Ταχ. Δ/νση
: Γ. Καραϊσκάκη 1

Ταχ. Κώδικας
: 36100 Καρπενήσι

Τηλέφωνο
: 2237350709-10
-----------------------------------------------------------------------

Την 25η Μαρτίου 2013 θα εορτασθεί η εθνική επέτειος της έναρξης της Ελληνικής Επανάστασης του 1821.
Το ελληνικό έθνος, έπειτα από τετρακόσια χρόνια σκλαβιάς, ξεκινά ανήμερα του χαρμόσυνου μηνύματος του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, τη μεγάλη του προσπάθεια για την αποτίναξη του τουρκικού ζυγού και αναλαμβάνει τον σκληρό αγώνα εναντίον της υποδούλωσης και της καταπίεσης με τελικό στόχο τη δημιουργία ενός ελεύθερου και ανεξάρτητου ελληνικού κράτους.
Την ημέρα αυτή, όλοι μας στρέφουμε το βλέμμα μας στο παρελθόν όχι απλά για να θυμηθούμε την ιστορική αυτή περίοδο αλλά και για να αντλήσουμε χρήσιμα διδάγματα για το παρόν και για να επισημάνουμε τις ευθύνες μας που απορρέουν από τις υποθήκες και το παράδειγμα των προγόνων μας.