Ο ΑΕΤΟΣ ΤΩΝ ΑΓΡΑΦΩΝ

Ο  ΑΕΤΟΣ ΤΩΝ ΑΓΡΑΦΩΝ
radiovoylpi.listen2myradio.com

Σάββατο, 2 Μαρτίου 2013

Μπροστά από την Εποχή της. Η κυβέρνηση της ΝΔ 1990-1993 Πλήθος πολιτικών στην παρουσίαση του βιβλίου του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη

Πάνω από 2.000 άτομα έδωσαν το «παρών» στην παρουσίαση του βιβλίου «Μπροστά από την εποχή της. Η κυβέρνηση της ΝΔ 1990-1993» του πρώην Πρωθυπουργού και επίτιμου Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κωνσταντίνου Μητσοτάκη στο Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος», η οποία έλαβε χώρα στο Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού.


Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης του βιβλίου του ο κ. Μητσοτάκης ανέφερε πως «εάν δεν τον είχαν ανατρέψει το 1993 ίσως η χώρα είχε γλιτώσει καθώς και ότι αν τον είχαν ακούσει η Ελλάδα δεν θα περνούσε τα δεινά που περνά σήμερα».

Eποχικές προσλήψεις στον δήμο


Πηγή Ροδιακή, Αναγνώστηκε 99 φορές, Ημερομηνία 1-3-2013 18:00
Eποχικές προσλήψεις στον δήμο
Το πράσινο φως για την πρόσληψη συμβασιούχων που θα απασχοληθούν στους τομείς της καθαριότητας και του ηλεκτροφωτισμού, έδωσε το δημοτικό συμβούλιο Ρόδου το οποίο συζήτησε το σχετικό θέμα προχτές το βράδυ.

Το προσωπικό το οποίο ανέρχεται συνολικά σε 175 άτομα, θα απασχοληθεί με συμβάσεις εξάμηνης και δίμηνης διάρκειας. Για την εξέλιξη αυτή σε δηλώσεις του στα μέσα ενημέρωσης ο γενικός γραμματέας του δήμου Παύλος Τσίπρας, εξέφρασε την ικανοποίησή του καθώς όπως είπε το προσωπικό αυτό θα απασχοληθεί σε νευραλγικούς τομείς της καθημερινότητας οι οποίοι σχετίζονται και με τον τουρισμό.

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΑΓΡΑΦΩΝ ΤΑΞΙΑΡΧΗ ΣΒΕΡΩΝΗΑγαπητοί συνδημότες με αφορμή το σχόλιο - ερώτηση που έγινε από γνωστή εφημερίδα σε ότι αφορά την ψήφιση των καυσίμων στο δήμο Αγράφων, απευθυνόμενο στους ανεξάρτητους δημοτικούς συμβούλους, και επειδή τυγχάνει να είμαι και εγώ ένας από αυτούς θεωρώ υποχρέωση μου να σας ενημερώσω και να βάλω φρένο στη παραπληροφόρηση.