Ο ΑΕΤΟΣ ΤΩΝ ΑΓΡΑΦΩΝ

Ο  ΑΕΤΟΣ ΤΩΝ ΑΓΡΑΦΩΝ
radiovoylpi.listen2myradio.com

Πέμπτη, 21 Φεβρουαρίου 2013

Συνεχίζεται η διαδικασία της διαβούλευσης για το σχεδιασμό της νέας Προγραμματικής περιόδου2014 – 2020, στην Βοιωτία.


                          
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
             Λιβαδειά  21 -02-2013

Ομιλία του Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας, κ. Κλέαρχου Περγαντά στην ημερίδα: «Υλοποίηση του ΕΣΠΑ στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας –Έργα Βοιωτίας - Προγραμματική Περίοδος 2014 - 2020», που πραγματοποιήθηκε στη Λιβαδειά.

Ημερίδα πραγματοποιήθηκε στη Λιβαδειά, την Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2013 με τίτλο: «Υλοποίηση του ΕΣΠΑ στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας – Έργα Βοιωτίας - Προγραμματική Περίοδος 2014 - 2020», την οποία διοργάνωσε η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας. Πρόκειται για την δεύτερη κατά σειρά συνάντηση, μετά από αυτή της Χαλκίδας, που γίνονται με σκοπό την ενημέρωση σχετικά με την πορεία υλοποίησης του ΕΣΠΑ και την συνεργασία / διαβούλευση για το σχεδιασμό της Ε΄προγραμματικής περιόδου 2014 – 2020.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΑΓΡΑΦΙΩΤΩΝ ΣΑΡΑΚΑΤΣΑΝΑΙΩΝ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ


Ο συμπατριώτης μας πιανίστας Μάρκος Κώτσιας σε μελοποιημένα ποιήματα του Καβάφη.


Σε μια κατάμεστη αίθουσα του Συνεδριακού και Πολιτιστικού Κέντρου του Πανεπιστημίου Πατρών με την παρουσία πολλών Ευρυτάνων συμπατριωτών μας που ζουν και εργάζονται στην Πάτρα,

ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΓΟΡΑ ΤΙΤΛΟΠΟΙΗΜΕΝΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ ΤΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ
ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΓΟΡΑ ΤΙΤΛΟΠΟΙΗΜΕΝΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ
ΤΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ


Ενημέρωση για το ακριβές ποσό της επαναγοράς των τιτλοποιημένων στεγαστικών δανείων του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων, ζητά με Ερώτησή του προς τον Υπουργό Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα, ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ.

ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΩΝ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΙΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΩΝ ΕΝΟΤΗΤΩΝ 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ
ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΩΝ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΙΩΝ
ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΩΝ ΕΝΟΤΗΤΩΝ


Τους λόγους για τους οποίους η μνημονιακή τρικομματική συγκυβέρνηση των Σαμαρά, Βενιζέλου, Κουβέλη προωθεί την κατάργηση όλων των Τεχνικών Συμβουλίων των Περιφερειακών Ενοτήτων και την αντικατάστασή τους από ένα και μόνον Τεχνικό Συμβούλιο, αυτό που θα δραστηριοποιείται στην έδρα της, διερευνά με Ερώτησή του προς τους Υπουργούς Εσωτερικών Ευρυπίδη Στυλιανίδη και Ανάπτυξης Κωστή Χατζηδάκη, ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ.