Ο ΑΕΤΟΣ ΤΩΝ ΑΓΡΑΦΩΝ

Ο  ΑΕΤΟΣ ΤΩΝ ΑΓΡΑΦΩΝ
radiovoylpi.listen2myradio.com

Τρίτη, 19 Φεβρουαρίου 2013

ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ Η ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟΥ Ε65ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ
ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗ THΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ
ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟΥ Ε65

Τις απίστευτες παλινωδίες και αδιανόητες πρακτικές του Υπουργείου Μεταφορών, που εν μέσω κρίσης σκέπτεται να καταβάλλει αποζημίωση της τάξης του ενός δισεκατομμυρίου ευρώ (!) προκειμένου να εγκαταλείψει την κατασκευή του αυτοκινητοδρόμου Ε65, όταν με τα ίδια ακριβώς χρήματα, είχε τη δυνατότητα να τον ολοκληρώσει, στηλιτεύει με Ερώτησή του προς τον Κωστή Χατζηδάκη ο Βουλευτής Επικρατείας και Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ.

Ανοιχτή πρόσκληση για συμμετοχή στις Αποκριάτικες Εκδηλώσεις ΚαρπενησίΚαρπενήσι, 19 Φεβρουαρίου 2012

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ανοιχτή πρόσκληση για συμμετοχή στις Αποκριάτικες Εκδηλώσεις

Ο Δήμος Καρπενησίου και ο ΟΠΠΑΔΗΚ καλεί όλους τους Συλλόγους, τις επιχειρήσεις εστίασης-διασκέδασης και τις ξενοδοχειακές μονάδες-ξενώνες να εντάξουν στο πρόγραμμά του τις εκδηλώσεις που πρόκειται να οργανώσουν στο πλαίσιο των Αποκριών.
Παρακαλούνται όλοι όσοι πρόκειται να διοργανώσουν εκδηλώσεις  και επιθυμούν να τις προβάλουν μέσω του Αποκριάτικου Προγράμματος του Δήμου να επικοινωνήσουν στα τηλέφωνα 2237021227, 2237350043, μέχρι την Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2013.
Αυτή η προσπάθεια που στοχεύει στην ενίσχυση του τουρισμού, επιχειρεί να συγκεντρώσει όλα τα αποκριάτικα δρώμενα-πάρτυ που θα πραγματοποιηθούν στο Δήμο Καρπενησίου από την Πέμπτη 7 Μαρτίου 2013 (Τσικνοπέμπτη) έως και την Καθαρά Δευτέρα 18 Μαρτίου 2013 και σε αυτή μπορούν να συμμετέχουν όλοι: Σύλλογοι, μπαρ, καφέ, εστιατόρια-ταβέρνες, ξενοδοχεία, ξενώνες, άτυπες ομάδες δημοτών κ.α.     
Επίσης, παρακαλούνται όσοι επιθυμούν να λάβουν μέρος στην αποκριάτικη παρέλαση να δηλώσουν συμμετοχή μέχρι την Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2013 στο τηλέφωνο 2237021227. Επισημαίνεται ότι οι στολές διατίθενται δωρεάν από το Δήμο Καρπενησίου.