Ο ΑΕΤΟΣ ΤΩΝ ΑΓΡΑΦΩΝ

Ο  ΑΕΤΟΣ ΤΩΝ ΑΓΡΑΦΩΝ
radiovoylpi.listen2myradio.com

Δευτέρα, 11 Φεβρουαρίου 2013

Την 10-02-2013,ημέρα Κυριακή και ώρα 17.00 μ.μ. πραγματοποιήθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της «ΕΝΩΣΗΣ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΕΥΡΥΤΑΝΙΣΣΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΙΦΟΡΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ»

ΕΝΩΣΗ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΕΥΡΥΤΑΝΙΣΣΩΝ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΙΦΟΡΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ
Αθήνα, 11.02.2013
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Την 10-02-2013,ημέρα Κυριακή και ώρα 17.00 μ.μ. πραγματοποιήθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της «ΕΝΩΣΗΣ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΕΥΡΥΤΑΝΙΣΣΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΙΦΟΡΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ», η οποία στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία, καθώς η συμμετοχή μεγάλου αριθμού Ευρυτανισσών με τις οικογένειες τους, αλλά και η παρουσία πολλών φίλων και γνωστών , μας έδωσε την δύναμη για να συνεχίσουμε δυναμικά τη διατήρηση και διαφύλαξη της πολιτισμικής και πολιτιστικής μας κληρονομιάς , αλλά και να ενδυναμώσουμε τις σχέσεις μεταξύ μας. Την πίτα ευλόγησε ο Αιδεσιμότατος π. Δημήτρης Σκόνδρας (από την Γρανίτσα) και τον ευχαριστούμε ιδιαίτερα για αυτό .

- Η ΕΝ.Π.Ε. θεωρεί ότι το σχέδιο «ΑΘΗΝΑ» για την εκπαιδευτική μεταρρύθμιση είναι αποσπασματικό και οδηγεί σε αδιέξοδο.


           
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Είναι απόλυτα αναγκαίο το Υπουργείο Παιδείας να διαμορφώσει όλες τις αναγκαίες προϋποθέσεις για ουσιαστικό διάλογο, ώστε οι όποιες αποφάσεις να είναι συναινετικές και σε σχέση με τις ανάγκες της κάθε Περιφέρειας.

Ανοιχτή επιστολή στον Υπουργό Παιδείας 

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                                  
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ                                 Λαμία 11-02-2013
ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ                                           


           
Κλέαρχος Περγαντάς Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας:
« Η επιχειρούμενη εκπαιδευτική μεταρρύθμιση  είναι αποσπασματική και οδηγεί σε αδιέξοδο »
Ενόψει της επιχειρούμενης εκπαιδευτικής μεταρρύθμισης  είναι απόλυτα αναγκαίο το Υπουργείο Παιδείας να διαμορφώσει όλες τις απαραίτητες προϋποθέσεις για ουσιαστικό διάλογο ώστε οι όποιες αποφάσεις να είναι συναινετικές και σε απόλυτη σχέση με τις ανάγκες της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.
 Το χρονικό διάστημα των 45 ημερών   για διαβούλευση  είναι προσχηματικό και θα πρέπει να δοθεί όλος ο απαραίτητος χρόνος για συμφωνημένες και όχι προειλημμένες αποφάσεις .