Ο ΑΕΤΟΣ ΤΩΝ ΑΓΡΑΦΩΝ

Ο  ΑΕΤΟΣ ΤΩΝ ΑΓΡΑΦΩΝ
radiovoylpi.listen2myradio.com

Τρίτη, 22 Ιανουαρίου 2013

ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΟΝ …… ΠΟΛΕΜΟ Δημήτριος Ν. Δικηγόρος – Πολιτευτής            Κατά τις τελευταίες δύο (2) εβδομάδες και μάλιστα ανήμερα των εορτών του 12ημέρου γίναμε μάρτυρες μέσα από την ανάγνωση της επιστολής – διαμαρτυρίας του Διοικητή του ΘΧΠ κ. Γεωργίου Αθανασιά και της «σκληρής απάντησης» του Συλλόγου Εργαζομένων του παραπάνω ΘΧΠ (Θεραπευτήριο Χρόνιων Παθήσεων). Και επειδή οι ημέρες της Πρωτοχρονιάς είναι γνωστές και για τον ….. τζόγο (χαρτοπαίγνια, τυχερά και τεχνικά) μου ήλθε στο νου το δίστιχο «Εδώ παπάς εκεί παπάς …..  που είναι ο παπάς;» που παίζεται από επιτήδειους στους κεντρικούς δρόμους της Αθήνας. Γιατί κάπως έτσι προσπαθούν να αντιληφθούν οι πολίτες ποιός φταίει και ποιός όχι στην διένεξη αυτή.

ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΧΩΡΟΤΑΞΙΚΟ
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
                            Λαμία 22-1-2013

                                                             
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Έναρξη ουσιαστικής και ευρείας διαβούλευσης για το Χωροταξικό της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, με την παρουσίαση του στη Λαμία, στο πλαίσιο συνάντησης και συζήτησης με τους φορείς.

Με πρωτοβουλία της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, ξεκίνησε η διαβούλευση για την αναθεώρηση του Περιφερειακού Πλαισίου Χωροταξικού Σχεδιασμού με την παρουσίαση και τη συζήτησή του στη Λαμία στις 22 Ιανουαρίου. Η διαβούλευση που έχει ανοιχτό και ουσιαστικό χαρακτήρα θα συνεχιστεί με αντίστοιχη παρουσίαση και διάλογο στη Χαλκίδα και μετά από υποβολή προτάσεων, απόψεων και θέσεων των φορέων θα κορυφωθεί στο Περιφερειακό Συμβούλιο Στερεάς Ελλάδας στο τέλος Φεβρουαρίου.