Ο ΑΕΤΟΣ ΤΩΝ ΑΓΡΑΦΩΝ

Ο  ΑΕΤΟΣ ΤΩΝ ΑΓΡΑΦΩΝ
radiovoylpi.listen2myradio.com

Κυριακή, 20 Ιανουαρίου 2013

Ραγδαίες εξελίξεις στο Δήμο Αγράφων

-Διαγράφησαν από την ομάδα του Τάτση
Θύμιος Μιχόπουλος και Κλεάνθη Φουρλίγκα

-Νέος πρόεδρος του ΔΣ ο Χρήστος Δημητρόπουλος

Ραγδαίες ήταν εξελίξεις στο Δήμο Αγράφων, μετά τη τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου την περασμένη Κυριακή 13 Ιανουαρίου. Για δεύτερη συνεχόμενη Κυριακή, σύσσωμη η αντιπολίτευση, καθώς και 5 δημοτικοί σύμβουλοι της συμπολίτευσης,
δεν παραβρέθηκαν στην θεσμοθετημένη συνεδρίαση για την εκλογή Προεδρείου και των μελών των Επιτροπών, με αποτέλεσμα να μην υπάρξει απαρτία.

Εκδήλωση από την Εταιρεία Ευρυτάνων Επιστημόνων για τη συμπλήρωση Εκατονταετηρίδας από τους νικηφόρους Βαλκανικούς Πολέμους

Την πίττα τους για το νέο χρόνο έκοψαν την Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2013 οι «Ευρυτάνες Επιστήμονες» σε μια κατάμεστη αίθουσα, στο ξενοδοχείο «Τιτάνια» στο κέντρο της Αθήνας. Το γεγονός, για τις εποχές που περνάμε δεν πέρασε απαρητήρητο και ευμενώς από πολλούς σχολιάστηκε.
Η οργάνωση ήταν άψογη και οι προσκελημένοι, ευρυτάνες κατά κύριο λόγο αλλά και πολλοί φίλοι των ευρυτάνων επιστημόνων και όχι μόνο, πέρασεν ένα ωραίο πρωϊνό συναντώντας φίλους και γνωστούς και συζητώντας για τα πράγματα της πατρίδας, αλλά και για εκείνα που τρέχουν στη ζωή μας και την κάνουν δύσκολη και χωρίς διέξοδο.