Ο ΑΕΤΟΣ ΤΩΝ ΑΓΡΑΦΩΝ

Ο  ΑΕΤΟΣ ΤΩΝ ΑΓΡΑΦΩΝ
radiovoylpi.listen2myradio.com

Σάββατο, 19 Ιανουαρίου 2013

«Συνάντηση του Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας, κ. Κλέαρχου Περγαντά με την Γενική Γραμματέα Πολιτισμού, κα. Λίνα Μενδώνη»                
        ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                                    
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ                                      Λαμία  18-01-2013
                                               


                                         


Συνάντηση πραγματοποίησε ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, κ. Κλέαρχος Περγαντάς με την  Γενική Γραμματέα Πολιτισμού, κα Λίνα Μενδώνη την Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2013, στην Αθήνα. Στη συνάντηση συμμετείχε η Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Φωκίδας κα Γιώτα Γαζή, καθώς και στελέχη των Διαχειριστικών Αρχών του Πολιτισμού και της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.

Κλειστός ο δρόμος προς Γοργοπόταμο – Με αλυσίδες προς Καρπενήσι
Ο Σπερχειός υπερχείλισε για μια ακόμη φορά και η τροχαία διέκοψε λίγο μετά τις 8:00΄ απόψε την κυκλοφορία από Λαμία προς Γοργοπόταμο, στο ύψος του Φρατζόμυλου...Όπως όλα δείχνουν ο δρόμος θα παραμείνει κλειστός όλη τη νύχτα, ενώ στα όριά του είναι ο Σπερχειός και στη γέφυρα των Κομποτάδων.Χιονίζει ασταμάτητα, από τις 3:00΄ το μεσημέρι, από τον Τυμφρηστό και πάνω μέχρι και το Καρπενήσι. Οι οδηγοί από το 59ο μέχρι το 65ο χλμ, είναι υποχρεωμένοι να κινούνται με αλυσίδες. Οι αλατιέρες και τα μηχανήματα της πολιτικής προστασίας έπιασαν ήδη δουλειά.

Λίγο νωρίτερα υπήρξε κατολίσθηση στο δρόμο προς Καρπενήσι λίγο μετά την σήραγγα και διεκόπη η κυκλοφορία για λίγες ώρες, μέχρι να καθαριστεί το οδόστρωμα.
πηγή:lamiareport.g