Ο ΑΕΤΟΣ ΤΩΝ ΑΓΡΑΦΩΝ

Ο  ΑΕΤΟΣ ΤΩΝ ΑΓΡΑΦΩΝ
radiovoylpi.listen2myradio.com

Τρίτη, 15 Ιανουαρίου 2013

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ- ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ- ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ        ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                         
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ                                 Λαμία  15-1-2013
                     
   
Την 31η Ιανουαρίου 2013 ημέρα Πέμπτη και ώρα 11:30πμ, στην αίθουσα  συνεδριάσεων του Περιφερειακού Συμβουλίου Στερεάς Ελλάδας ( Αινιάνων 8, Λαμία) , θα πραγματοποιηθεί η Ειδική Συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Στερεάς Ελλάδας , για τον απολογισμό των πεπραγμένων της Περιφερειακής Αρχής σε ότι αφορά  την εφαρμογή του ετήσιου προγράμματος δράσης , την οικονομική κατάσταση και την διοίκηση της Περιφέρειας, σύμφωνα με  το  άρθρο 185 του Ν.3852/10.
   
Η ΑΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΔΙΕΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ!!!ΚΛΕΑΝΘΗ  ΦΟΥΡΛΙΓΚΑ
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ
ΔΗΜΟΥ ΑΓΡΑΦΩΝ
Κ. ΠΟΤΑΜΙΑ ΓΡΑΝΙΤΣΑΣ
15/1/2013

Αγαπητοί Συνδημότες:
Κατά τη συνεδρίαση του Δ.Σ Αγράφων που πραγματοποιήθηκε στις 5/7/12 έγινε πρόταση από την αντιπολίτευση να αιτιολογήσω την καταγγελία μου. Με ψήφους 11 υπέρ και 12 κατά, κατάφεραν να φιμώσουν έμενα αλλά κυρίως την ΑΛΗΘΕΙΑ.
Απορίας άξιο λοιπόν  πως μια παράταξη που κατέχει αξίωμα εξουσίας χωρίς να με καλέσει σε απολογία  να  αποφασίζει τη διαγραφή μου μετά από  6  ΜΗΝΕΣ!!!  Αυτό όμως έτσι έπρεπε να το κάνουν   διότι στην  οικονομική επιτροπή του Δήμου, βάση Νόμου θα ήμουν μέλος τόσο εγώ όσο  και ο κ. Μιχόπουλος.  Από εκεί προκύπτουν και οι δυο μόνο διαγραφές!!!  Αυτό δεν τους βόλευε . ΓΙΑΤΙ?  Ο φασισμός λοιπόν σε όλο του το μεγαλείο!!!

Βαγγέλης Κατσιφός Για το Προεδρείο & τις Επιτροπές στο Δήμο Αγράφων Θα αναφερθώ με προσωπική μου ευθύνη στο ιστορικό των δύο συνεδριάσεων και στο αποτέλεσμα. Πιστεύω να εκφράζω το σύνολο των συμβούλων, αλλά και το κοινό αίσθημα των Αγραφιωτών και των Ευρυτάνων.

Κεράσοβο  6 Ιαν. 2013                                                                           Χρόνια Πολλά-Καλή ΧρονιάΩς μειοψηφία δεν πήγαμε στην 1η συνεδρίαση 6 Ιαν 2013 του Δημοτικού Συμβουλίου  για εκλογή Προεδρείου, προκειμένου να εκφράσουμε την διαμαρτυρία μας για τις πολύ μεγάλες παραλείψεις από τον Δήμαρχο, τον Αναπληρωτή Δήμαρχο και τους 4 ειδικούς συνεργάτες.

  1. Μέγιστη, θεμελιώδη παράλειψη που δεν έφεραν τον Προϋπολογισμό τον Νοε – Δεκ 2012 (ως ο νόμος και ο σεβασμός προς τον Δήμο ορίζει) και έτσι ο Δήμος στερείται του σημαντικότερου στοιχείου της οντότητάς του.